Aké zvoliť UM pre 1 mesačné bábätko?

cumlikator
5. júl 2022

Dobrý deň , mame 1 mesačne babo , ja si odsavam a to mu dávam papat ale keď mu to nestačí alebo večer nemám čas odsat lebo sa venujem jemu dávam umelé .. mali sme nutrilon , Beba sensitive ale nesadlo . Dosť dlho používame kendamil ale som si všimla že ma z toho veľmi riedku stolicu a veľmi mu škvrka brušku … mame prejsť na inú značku a na akú ? Alebo skúsiť kendamil bezlaktozove ?

zojanka
5. júl 2022

@cumlikator babatka maju bezne riedku stolicu. Ak nema ine tazkosti, bolesti, nadmerne zvracanie ja by som urcite nemenila. A hlavne nie tak casto - to by bolo 4te mlieko a babo ma mesiac.

cumlikator
autor
5. júl 2022

@zojanka toto je až veľmi riedke , čítala som že to môže mať z toho že tam je veľa toho kravského a im to ešte nerobí dobre na žalúdok , a áno aj zvracia z toho , nie vždy ale častejšie ako predtým

saski22
5. júl 2022

Talk v prvom rade jedno um sa testuje aspoň týždeň tiež sme hľadali pre dcéru ideálne um aj sme dlhšie papali kendamil myslela som ze je ôk ale nakoniec sme prešli na beba supreme
Riedka stolica je ak sa vypije DO plienky ešte dobre um je Hipp je redšie ľahšie stráviteľné

baleaa
6. júl 2022

@cumlikator my sme mali rovnaky scenar. Odsavala som a ked sa uz nedalo presli sme na Bio Kendamil. 3m sa doslova posieral z neho, no myslela som, ze je to normalne kedze babatka maju riedku stolicu ale ako pises to bolo az prilis. A kedze vsetky UM kravske su proste len zmenou znacky, presli sme na kozie UM (Naše mléko) a odvtedy sme mali pokoj. Nebolelo ho brusko a pekne kakal 🙂 predsa len je to ovela lepsie stravitelny zdroj bielkovin pre babatko.

beata_k
6. júl 2022

@cumlikator Moze to byt aj z toho, ze kombinujes UM a materske mlieko

mareri
Odpoveď bola odstránená
Zobraz