Ahojte dievčatá, idem si k Vám po radu nakoľko ja som už zúfalá 🫣 malý ma 3 mesiace od narodenia je na UM v nemocnici mi ho nastavili na Nutrilon Advance do 2 mesiacov sme nemali až taký problém skôr taká klasika večerné koliky ,ale len občas vôbec nie pravidelne tak sme nasadili probiotika a vymenila som fľaše za značku Dr Brown všetko vyzeralo byť fajn aj pekne kakal ani koliky už také neboli až do doby kým mi ho nezačalo zapekať tak samozrejme po konzultácii s DR som začala robiť vývar z vločiek prešla som na kamikovy čaj, ale nič nepomáhalo tak som nakoniec zmenila mlieko na Kendamil prešli koliky a vyzeralo,že mu aj chutí dokonca sa hneď z neho vykakal tak som bola rada až kým neprišla opäť zápcha 😵 tak opäť po konzultácii s DR mi bolo predpísané špeci na koliky a zápchu, ale zas Nutrilon ako som začala pomaly prechádzať naň opäť sa vykakal a teda až zelená stolica s nestraveným mliekom tak som dúfala,že teda zaberie,ale po pár dnoch začal z neho vracať, ale až 2 hodiny po nakŕmení a len čisto hromada slín a ako keby voda strašne z neho grgal a bolo vidno, že mu nesedí a dokonca aj sám mi to potvrdil lebo ho odmietol piť ,ale toto sa mi stalo samozrejme v piatok o 17h keď už sa DR nedovolam a doma som nič iné okrem Kendamilu nemala tak som mu dala opäť ten a poriadne sa vykakal zas zelená a zvyšky mlieka 👀 samozrejme v pondelok idem hneď konzultovať s DR len chem sa opýtať Vás do akého UM mám skúsiť ísť čitala som dobre recenzie na francúzske, ale aj na sunar ďalší mi povie skús Bebu a ja proste nechcem robiť pokús na svojom dieťati. Ďakujem za radu
@taktotedanie ďakujem takúto info som tiež dostala v podstate na tom Kendalime sme boli týždeň a doktorka hneď zmenila opäť na Nutrilon ten už malý neche, ale piť tak ako som písala v príspevku len v pondelok mám volať doktorke ako malý zareagoval na Nutrilon.
Čiže na mojom mieste by ste dali ešte šancu Kendamilu???
@ivusa90 vraj ma dobre zlozenie
My sme tiez tak skakali a bolo to na skodu, vzdy sme sa vratili k Hippu, ten nam sedel najlepsie, zacala som davat Biogaiu probiotika a kakame kazdy den sem tam raz za dva dni ale nemali sme koliky
@ivusa90 Nutrilon zapeka tak mi povedali v porodnici. My sme tiez poskusali vselico na zaciatku a skoncili sme na Hipp a dovtedy je pokoj.
@ivusa90 veľmi veľa žien odporúča Hippko, že s ním nemali nejaké problémy. My sme síce na Bebe, ale išla som na ňu s tým, že ak by mu nesadla, tak Hippko. Ale sme s Bebou spoko, pričom on mal zo začiatku silný reflux, ktorý sa aj vďaka umelému upravil trochu.
A určite chvíľu vydržať, kým si telo zvykne na nové mlieko. Probiotiká pár dní dávať, robia zázraky niekedy. Držím palce 😊
Dievčatá ďakujem za rady uvidíme čo zajtra povie doktorka skúsim to s ňou prekonzultovať a uvidíme čo povie
Mlieko nesadne hned minimalne 2 tyzdne skusat