domi2411
•
Dnes o 12:07
Dobrý deň, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti, ktoré mliečko vyhovovalo vašim deťom? Môj maly ma 2 mesiace. V nemocnici sme prikrmovanie Bebou ale mala som pocit, že ho dosť boli bruško. Prešli sme na Sunar Complex. Potom sme mali hnačky, nebolo to z mlieka bol chorý. Boli sme aj v nemocnici a tam mu dávali Nutrilon bezlaktozovy. Ale plakaval stále, stále ho bolelo bruško. Pripisovala som to, že sú to koliky. Keď mu prešli hnačky vrátili sme sa k Sunaru. Ale začal mi z neho grckavat. Tak som mu znovu dala Bebu Optipro ale ma znovu hnačky. A už neviem čo mu mám dať. S kakanim problémy nemáme. Zatiaľ ho nezapekalo žiadne mliecko.
Skus ešte raz sunár alebo Kendamil... Nutrilon nieje dobre mlieko
Skus babylove z dmky alebo ako výške píšu kendamil
Za mňa kendamil 👌nutrilon a beba sú najväčšie svinstva. Odporúčam si pozrieť ich zloženie...
Hlavne skús vydržať pri jednom dlhšie, za taký krátky čas toľko druhov mliek nie je vôbec dobré. Trávenie, hnačky a grckanie môže mať aj z toho.
Sunar zámna top ♥️ nám naša pediatrická povedala dokyym si bruško zvykne na mliečko aj 2 týždne to trvá ..a sama hovorila že baba a Nutrilon nie ... Že Sunar máme skúsiť a to sme xy mliek skúsili a Sunar nám padol najviac ♥️
@proximaa teraz sme na Bebe Optipro ku ktorej som sa vrátila, dávam mu ju od soboty a dnes v noci dostal hnačky. Skúsim ešte vydržať a uvidím ako bude reagovať. Viem, že to striedanie mliek nie je dobre,ale ma aj iné zdravotné problémy, narodil sa mi aj dosť malinky a preto keď mi grcal a mal hnačky racej som mlieko zmenila lebo mi začal chudnúť. Nechcel mi ani papať, pri kŕmení bol stále plač a nechával mi veľa mliečka pri tom Sunare.
Tiež som za Kendamil
Babylove z DMky nam sadol a to e mali Nutrilon, sunar a hipp - to by bolo asi fajn ale strasne jej nechutilo
@zuzik5555 skúsila som nutrilon AR myslím, že mu to sedí, nebýva nervózny pri papani ani negrcka, dobre mu ho trávi len zase ho zapeka,takze mi plače kvôli tomu, ja už neviem či mu mám skúsiť to hipp len čítala som si, že je to take ľahké mliecko a bojím sa aby mi z toho nezvracal, pediater nám nechce spraviť žiadne vyšetrenie či teda ten reflux ma alebo nie,či ma alergiu alebo čo, takze skúšam sama a už som zúfalá
Nám najlepšie sadol HiPP a neskôr Babylove z DM.
@domi2411 to hipp je menej sladsie mliecko ale chvalia ho. Ja by som jej ho kupovala keby ho chcela pit. Ale toto z DMky tiez vela mamiciek kupuje. Kakame kazdy den. Ziadne problemy. Je to tazke takto vidiet dietatko ked sa trapi ale treba len skusat☺️ to z DM mame uplne obycajne za 6€ ani nie to bio☺️
@domi2411 fakt skúste kendamil. Prečítajte si zloženie tohto mlieka a prečítajte si zloženie tých ostatných akoze mliek! My sme mali taky istý problém, zapekanie plus ju ani nenasytilo mlieko mali sme hipp. Prešli sme na kendamil a to mlieko nedám za nič!! Plus krásne vonia dcéru prestalo zapekat a konečne jej stačilo a nasytilo ju!
@soulmate9 pani ja osobne keby to ma babatku pomoct kúpim aj najdrahsie mlieko🙂 To bolo len tak napísané, pretoze sme kupovali najdrahsie značky, z ktorych malej nebolo dobre tak som si povedala ze skusim toto. 🙂 Nie tak ze stoji 6€ kupim ho, usetrime. Hladiet na cenu pride aj mne odveci ale vela ludom urcite nie. Najma co su v zlej financnej situacii. Keby som na tom zle urcite kupim lacne. Clovek obcas nemá na vyber😐
Nutrilon určite nie, to je odpad. Sunar je veľmi dobrý, ak grcka, skus AR mlieko. Ešte môžeš skúsiť Kendamil, ten je na tom kvalitou tak ako Sunar, hneď za nimi nasleduje Hipp. Ak sú stále hnačky, zvracanie atď, objednaj sa na alergo, niektorým deťom sa takto prejavuje alergia na bielkovinu kravského mlieka. Môj má tiež túto diagnózu, avšak jemu sa to prejavilo zapekanim a ekzémom. Alergologicka mu dala mlieko Neocate, špeciálne, na báze enzýmov, bez kravskej bielkoviny a odvtedy všetky problémy prešli.
@domi2411 ked ma daky problem na vacsine kravskych mliek, skuste to kozie Naše mléko. maju ho aj v DMke v obchodoch alebo na alze. nas je na nom od 5.mesiaca a ziadne kravske by som uz nedala, ani Kendamil. ked nepomoze, pytajte od detskej lekarky odporucanie na gastro. tam vam spravia vysetrenia na alergiu. btw. nas mal problem aj na nutrilon allergy care, kde je kravska bielkovina rozstiepena na mensie zlozky. Neocate sme neskusali. tam su rozstiepene kravske bielkoviny az na najmensie zlozky (aminokyseliny). vsetky su vyrabane z kravskeho mlieka, aj pre deti s alergiou. testy na alergiu vsak vysli negativne, ale uz dlhsie pred testovanim bol na speci mlieku
Ja mám predčasniatka nekojene momentálne majú 3 a pol roka. Bol to strašný boj. V nemocnici im dávali Nutrilon nenatal (mali príšerné kŕče a koliky) lekárka nám predpísala HiPP a mali neskutočné problémy okamžite ani nedopili zvracali a nastúpili hnačky. Lekárku som poslala do teplých krajín za otravu deti a nabehla do DM a dostávali Babylove. Bambule začali krásne priberať žiadne kŕče, žiadne koliky (potreba každý deň). Spokojne deti.
@m0_nika naozaj je tam veľký rozdiel v zložení...bebu w nutrilon by som svojmu dieťaťu nikdy nedala, jednak, o bebe bolo dosť známe, ze boli pridávané rakovinotvorne zložky do mlieka. Verejný škandál, písalo sa o tom všade. Odvtedy o bebe nechcem ani počuť.
Za druhe, Kendamil je vyrobené z plnotučného kravského mlieka, beba a ostatne mlieka nie, kendamil neobhajuje GMO , neobsahuje sóju a ryby olej , ktorý zaťažuje babatkam bruško. Ostatne mlieka toto všetko majú, hlavne nutrilon a beba, najviac vychvalovane mlieka = najväčšie zlo. Uz len keď otvoríte Kendamil mlieko..ucitite, že tam je naozaj rozdiel , krasne vonia a aj chuti! Mali sme mlieko hipp a ro smrdelo a chutilo otrasne. Samozrejme najlepsie mlieko je materinského. Hlavne počúvajte vaše vnútro vnútro tomto, nie doktorku !!!! Vy viete najlepšie čo je pre Vase babatko dobre a zle, vy ho poznáte dokonale...doktorka nie, ktorá s ním neprežila ani hodinu svojho života.
@domi2411 mlieko treba vždy skúšať aspoň týždeň. Každé dieťa je iné. Skúste Kendamil alebo France Lait