Dobrý večer potrebujem poradiť hoci viem že na toto mi nikto priamu odpoveď nedá ale tak skúsim to...malička ma 3 týždne v piatok a neustále mi po umelom mlieku plače nevie sa sama vykakať pokaždé musím jej vypomahat..v noci ale neplače (nechápem tomu) dr mi povedala nech skúsim vymeniť mlieko dávam babylove...masirujem cvičím z nožičkami ale jediné čo uľaví od bolesti babycalm ale aj to málo kedy.. prosím vás aké mlieko by ste mi na môj problém poradili!? Zajtra idem meniť a neviem sa rozhodnúť pre aké ...
My mame Kendamil a bez problemov, velmi jej chuti.
@sendy55555 za mna Beba supreme pro 1, alebo ine HA (hypoalergenne). Ak ma niekto z vas doma alergiu, babo bolesti bruska, reflux...mala by si mat narok na toto mlieko na predpis. Aj Beba AR (antirefluxna) je na predpis. Pridala by som probiotika. Ak davas vigantol, odporucala by som zmenit napr. vit D pre babatka od Jamieson. Z vigantolu ich bolia bruska. Na prdenie sa mi zda ucinnejsia kombinacia Espumisan L a baby calm.
@aliaray1 nikto z nás nema doma alergiu…ale len tak premýšlam že či to aj má zmysel ho meniť to um lebo ja už som stoho nemá doslova..cez den zakazdým trápenie plač po jedle a v noci nič pekné hneď zaspinká
Zijem v zahranici, ale pouzivame kozie UM a nidky neboli problemy.
@aliaray1 prosím ťa môžem maličkej dať rovno to antirefluxne mliečko ? Aby som predišla problémom ?
@sendy55555 babylove mlieko je veľmi nekvalitné - slová našej pediatričky. Ja keď som malú dokrmovala UM na začiatku, dávali sme Bebu Supreme Pro a nebol žiadny problém ani s bolesťami bruška, ani so stolicou.
podla nasej (a aj inych ako som pocula) je zasa Kendamil nekvalitne😃 u nas bol problem aj s Kendamilom aj s Bebou, s ktorou sme zacinali a pri ktorej problemy zacali, Kendamil som dala presne kvoli tomu ze vsetci pisali ake je uzasne a ako im pomohlo, u mojej dcery vobec, sice to bolo lepsie ako s Bebou, ale koliky a zapcha pretrvavala… je to uplne jedno kazdemu sadne ine, treba si to nastudovat a vybrat si co komu vyhovuje (zlozenim, financne…). Zmena mlieka podla mna stoji za vyskusanie, pokial ma dieta aj tvrdu stolicu, ale nespoliehala by som sa na nu, pri kolikach vacsinou pomoze az cas.
@sendy55555 my dávame kendamil a malý je spokojný