Ahojte,
mam 1,5 rocnu dceru, ktoru stale kojim, ale chcela by som kojenie ukoncit. viem ze to nebude jednoduche, a chcem to skusit ponuknutim nahradneho mliecka.
Preto by ma zaujimalo, ake umele mlieko sa vam overilo? a suvisiaci problem ktory mam. Mala nikdy nemala klasicku flasu s dudlom, kedze bola plne kojena. prvu flasku dostala az na vodicku, ked mala asi pol roka. samozrejeme teraz mam flasu na vodu, pije uz aj z hrnceka sama. A tak teraz neviem, - do akej flasky jej to mlieko dat?
dakujem za rady.
Z/
Ako píšeš, že vie pi´t z pohára, tak by som jej nechala len pohár, poprípade slamku.Ak chceš UM, tak je dobré Hami aj s príchuťami...ale 1,5r.dieťa môže v pohode plnotučné mlieko🙂Vyskúšaj, čo by jej viac chutilo.Synovi dávam od 10.m.plnotučné mlieko a bez problémov prosperuje, UM mu už nechutilo 🙂
Ahojte kocky, dakujem za rady. To kravske mlieko ma trochu prekvapilo, zda sa mi ze doktrorka nam vravela ze odporuca az po 2 rokoch. ale tak skusime, uvidme. Drzte mi palce. Mala sa asi bude dost branit. Skusime to postupne a uvidime ako to pojde.
aj ja pouzivam kravske mlieko 1,5% ..dcerka mala 13mesiacov ked som prestala kojit
@zara13 uz by som na umele neprechadzala, radsej normalne kravske, prip. ak ma rada jogurty, postacia aj tie a tekutiny jej budes doplnat vodou/cajom, flasku by som tiez neriesila, je uz dost velka na to, aby zvladla poharik 😉
Nasa ma 20 mesiacov a pije nutrilon z avent flase, ale syn pil od 13 mesiacov kravske 🙂 a tiez nikdy nebol problem
@zara13 Ahoj, výber UM je plne na tebe. Ja som druhého syna dojčila 11 mesiacov a potom som prešla na Nutrilon 2 či 3 (s číslom podľa veku dieťaťa na krabici), lebo som s Nutrilonom mala dobré skúsenosti z kŕmenia staršieho syna.
Pokiaľ sa bojíš jedenia cez cumeľ, tak jej skús urobiť UM do fľaše s cumľom s plynulým priechodom mlieka - na Avent fľaše sa dá kúpiť cumeľ s otvorom písmena Y (predtým vyrábali cumeľ s otvorom I a ten sa otáčaním prispôsobil toku mlieka na pomalý až rýchly prietok - tie mám doma 🙂 ) alebo keď ti už pije pekne z pohárika, tak priprav vo fľaši mlieko a potom ho prelej a daj jej ho vypiť z pohárika 😉