Aké umelé mlieko používate?

2. nov 2022

Ahojte mamičky, aké UM používate? Myslíte, že je možné prejsť z Nutrilonu na nejakú lacnejšiu verziu? Dostali sme ho ešte pred narodením bábätka, no je to pre nás finančne náročné. Vďaka

tosomja
2. nov 2022

Ja som vyskúšala za polroka asi všetky. A všetky tri deti nakoniec pili a najmenšia aj pije Sunar.

jeanne14
2. nov 2022

Z nutrilonu sme prešli na dm bio. Bez problémov, malej chuti. Pije um ešte pred spánkom. Kravské mi odmieta.
Musíte ale vyskúšať.

cyberk
2. nov 2022

Nasa vyskusala 5 a skoncili sme pri sunar.. :D

macko1007
2. nov 2022

no asi take najlacnejsie bude z DM,nasa pije Hipp

greta2017
2. nov 2022

To treba vyskusat...niekedy sadnu dietatku len tie drahsie bohuzial. Ale my sme tiez z Nutrilonu presli na DMkacke a vsetko bolo v poriadku

mina17
2. nov 2022

Ja som zo sunaru prešla na Nan(beba poľska) a teraz máme Hipp

gypsomilka
2. nov 2022

Tiez sme skusali co sa dalo. Nakoniec sadol kendamil. Len ta cena no. Bola som rada ze konecne sme trafili a tak som uz nevymyslala. Asi musis len skusat. Niektore znacky maju aj vzorky aby si nemusela kupovat hned velke balenia

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aaalenkak
2. nov 2022

My sme mali v porodnici Nutrilon, ked sme prišli domov mali sme France Lait asi na dva mesiace, ale bol výpadok, tak sme mali DMkove ale vraciam sa zase k France Lait, lebo uz je dostupne.

janikk54
2. nov 2022

my sme cely cas len Bebu, ine by som ani nekupovala. je cenovo dostupna, malemu chutila, vsetko ok.

aaadkaaa
2. nov 2022

Beba supreme pro, je z tych drahsich, ale som spokojna, mali ju aj v porodnici, tak som nespekulovala zbytocne,ked jej sedi

autor
2. nov 2022

A ako zistím, že jej mliečko nesedí?

lenusa3
2. nov 2022

Tak, že Ti z neho bude zvraciať. Tak zistíš, že jej nesadlo.

Ja som spokojná s HiPP. Nemenila by som ho.

autor
2. nov 2022

@lenusa3 ďakujem. Viem, že asi blbá otázka, no pre istotu... Že čo si mám všímať

nikushik12345
4. nov 2022

Od narodenia do 6 mesiacov kendamil a potom som prešla na lacné mliečko bebelo a dobre malej sadlo