Ahojte mamičky, aké UM používate? Myslíte, že je možné prejsť z Nutrilonu na nejakú lacnejšiu verziu? Dostali sme ho ešte pred narodením bábätka, no je to pre nás finančne náročné. Vďaka
Z nutrilonu sme prešli na dm bio. Bez problémov, malej chuti. Pije um ešte pred spánkom. Kravské mi odmieta.
Musíte ale vyskúšať.
Nasa vyskusala 5 a skoncili sme pri sunar.. :D
no asi take najlacnejsie bude z DM,nasa pije Hipp
To treba vyskusat...niekedy sadnu dietatku len tie drahsie bohuzial. Ale my sme tiez z Nutrilonu presli na DMkacke a vsetko bolo v poriadku
Ja som zo sunaru prešla na Nan(beba poľska) a teraz máme Hipp
Tiez sme skusali co sa dalo. Nakoniec sadol kendamil. Len ta cena no. Bola som rada ze konecne sme trafili a tak som uz nevymyslala. Asi musis len skusat. Niektore znacky maju aj vzorky aby si nemusela kupovat hned velke balenia
My sme mali v porodnici Nutrilon, ked sme prišli domov mali sme France Lait asi na dva mesiace, ale bol výpadok, tak sme mali DMkove ale vraciam sa zase k France Lait, lebo uz je dostupne.
my sme cely cas len Bebu, ine by som ani nekupovala. je cenovo dostupna, malemu chutila, vsetko ok.
Beba supreme pro, je z tych drahsich, ale som spokojna, mali ju aj v porodnici, tak som nespekulovala zbytocne,ked jej sedi
A ako zistím, že jej mliečko nesedí?
Tak, že Ti z neho bude zvraciať. Tak zistíš, že jej nesadlo.
Ja som spokojná s HiPP. Nemenila by som ho.
@lenusa3 ďakujem. Viem, že asi blbá otázka, no pre istotu... Že čo si mám všímať
Od narodenia do 6 mesiacov kendamil a potom som prešla na lacné mliečko bebelo a dobre malej sadlo
Ja som vyskúšala za polroka asi všetky. A všetky tri deti nakoniec pili a najmenšia aj pije Sunar.