aké um papáte a ako ste s ním spokojné? Máte skúsenosti s Hami 1? Kde je na Hami 1 najlepšia cena?
my pijeme Bio Little Bee z Kauflandu 😉 ...chutí a cena je veľmi fajn 🙂
doteraz nám Hami robilo dobre, ale teraz začalo zapekať neviem prečo, nemôže to byť zmenou vody?
my papame Nutrilon comfort, je na lekarsky predpis. Je super. Nemame problem s hnackou ani so zapchou...Odporucam....
Ahojte, ja dokrmujem Humanou
Ahojte, my papáme Nutrilon HA 1, na lekársky predpis, náš tatino je alergik. a cenovo nie je najlacnejší...
Mi papáme takmer od narodenia France Lait a som spokojná!!!!Neni problem ani s priberaním-skôr s nadmerným.. a ani so stolicou.Syn papal Nutrilon pred 9 rokmi a tam bol problem so stolicou i s refluxom.Ale akonáhle sme prešli na France Lait-pohodička....Môžem len odporučit!
Ahojte my sme vyskúšali cez Nutrilon, Sunar, Hami až po Bebu, a tá robí malému najlepšie. Chutí mu, so stolicou nemáme problém.
My papáme tiež Bebu. Som spokojná. Papala ju aj dcéra a teraz ju dávam aj malému.
Ahoj, my sme presli bebou, nutrilonom a teraz papame humanu HA 😉
My papame Bebu 1HA ale skusali sme aj Hami 1HA a Nutrilon alergy care.Po skusaniach sme sa vratili ke Bebe
Dcerku kojim, syncek papa Nutrilon 2. Najprv sme papali Nutrilon comfort, potom cca od 6 mesiacov sme presli na Nutrilon HA a teraz nam dr. povedali, ze uz mozeme normalny nutrilon. So vsetkymi som bola velmi spokojna 😉
Travenie super, ziadne koliky, priberanie riadne....
My papame Bebu HA 1 a postupne prechadzame n a Bebu HA2. Je na predpis, pretoze maly ma nabeh na alergiu, ale som spokojna, vobec ho nezapeka v pohode...
Ahojte davidko papal od malinka Nutrilon HA a teraz Nutrilon 3 a sme spokojní🙂Nikdy nič.
ahojte ja prikrmujem Nutrilonom 1 pre dlhšie zasýtenie a je v pohode.malinká s tým problém nemá.
nas nutrilon velmi naduval a tak sme prešli na sunar a po plynoch ani stopa.iba že nam zistili alergiu na BKM a tak mame špecialne nutriln alergi digestive care.je na predpis chuti otrasne ale nenaduva.ak by maly nemal alergiu tak som určite spokojna so sunarom.
Bebu,lebo Nutrilon robil dcerke zle, bolelo ju brucho.
ahoj, tak my sme mali milupu, aptamil , sunar a skoncili sme u hipp. milupa prestala chutit, lebo mali novu recepturu, z aptamilu mal hnacky a zo sunaru ho zase zapekalo. hipp je super.
ahoj, my papame Bebu 1 HA, sme spokojní
nutrilon
nutrilon HA bol otrasný, papkáme Nutrilon, starší syn bol donedávna na Sunare 😉
my sme na sunare a spokojnosť 😉
Aj náš Vili je na Sunare a som spokojná aj ja aj on. Skúšala som Nutrilon.....ten ho zapekal a Hami mlieko odmietal, vôbec ho nechcel. Ešte v pohode vypil Hipp mlieko ale mne sa Sunar na mlieko najviac podobal, tak sme skúsili ten a ostali sme pri ňom.
my tiez papame hipp a max. spokojnost 😀
My síce UM nepijeme 😀 ale Sáre najviac vyhovujú Nestlé výrobky, takže predtým Bebu, teraz pokračovacie mlieko.
ahojte baby. mam dm kupony do konca juna na bebu 86.90 Sj a na hami 40,- Sk. ak mate zaujem, piste do IP. skoda, aby prepadli.
my sme papali nutrilon extra,ten začal malú zapekať,tak sme prešli na maďarský.po čase z neho začala grcať,tak sme skúsili bebu.dali sme jej dvakrát a nikdy viac...teraz sme začali dávať nutrilon ha a otras.hrozná chuť.ja som ho chutnala a veru nečudujem sa,že malej od neho bolí bruško.tak sme sa teraz vrátili naspäť k maďarskému,ale asi zase zmením,lebo zase grcká...
terina25, ten nutrilon HA ma taku horku chut schvalne. a nie je pre dospelych, aby im chutil 😀
My od zaciatku France Lait a som uplne spokojna, mala krasne prospieva a cenovo sa mi vidi tiez v pohode.
my sme zacali Bebou alprem pre nedonosencov, potom sme presli na Bebu HA1 ale malu z nej bolelo brusko a zapekala ju, tak sme presli na Nutrilon HA1 no a ten nam zas prestal chutit, tak teraz sme na Humane HA2 a zatial v pohode
ahoj.tak nam najviac chutí Hami.aj ked mladsi nedopije tak ponom dopije ten starsí 😀 ze je velmi dobré.
mam odskusanu..bebu,nutrilon,sunar,france lait....ale Hami sa mi zdá naj.... 🙂
a najlepsia cena u nas je asi v DM-ke 😉