Aké umelé mlieko odporúčate?

naty53532
16. máj 2021

Dobry deň, chcem sa spýtať, malinka ma mesiac a už sme vystriedali toľko mliek že to snaď nieje možne.
Moje mlieko jej nerobilo dobre, zvrackala z neho prudom. V lekarni nam poradili Nutrilon pro futura (vraj je najpodobnejšie materskemu) davali sme jej to, no neskutočne ju naduvalo, pri každom prdeni plakala..
S kakanim mala tiež problem museli sme jej pomahať pričom stolica mala normalnu konzistenciu tak neviem kde bol problem. Na odporučania sme prešli na sunar AR nakolko je aj na traviace ťažkosti.. zo začiatku žiaden problem, najedla sa, odgrgla a krasne spinkala.. v noci dokazala prespať 8 hodin bez problemov čo sa tyka nasytenia bolo naozaj dobre , pekne po ňom odgrgla, žiadne zvracanie no po par dňoch ju z neho zapieklo a natolko že sme museli isť až k doktorke, ta nam zase predpisala nutrilon comfort anti colic, stolica sa dala do normalu, no nakolko je neskutočne riedke zvracia po ňom, nevie sa normalne vyspať.. nakoľko ju musime hodinu držať v zpriamenej polohe a keď ju už dame ľahnuť tak sa ešte 2x zobudi na to že jej vybehne..
Napina ju a podobne. Nemate s tym niekto skusenosť prosím ? Ja som už naozaj zufala

hruska91
16. máj 2021

@naty53532 ahoj vystriedali sme toho naozaj dost, aj nutrilon beba sunar...tiez mala mala reflux ale sunar ar ju zapekal, no ine nafukovali... nakoniec doteraz papa Sunar AR + klasicky Sunar Comfort ...a miesam obe v pomere, poradila nam to dr. A to bola cesta 🙂

naty53532
autor
16. máj 2021

@hruska91 nam tiež v podstate vyhovoval najviac ten sunar AR no zľakli sme sa tej zapchy nakoľko som nič podobne u takychto malinkých deti nevidela

hruska91
16. máj 2021

@naty53532 ano nasa tiez mala problem so zapchou..preto sme ho potom miesali. ju zapchavalo aj z nutrilonu, aj z Beby AR (pricom starsia dcera bola na bebe ar a ziaden problem). Odporucali nam este nutrilon omneo comfort, ale z toho vela vracala...to je tak, kazde dieta je ine..musite len skúšať. Ale zas nie je dobre casto menit um, kym uvidis vysledok trva to aj par dni. A zase menit a stale baby trápiť...inak mlieka tej istej znacky sa mozu kombinovat (ale napr sunar a nutrilon miešať nemôžeš). Prajem vela zdaru 🙂 znaciek je veľa isto vam nieco sadne

zuzuliennka1
16. máj 2021

mojmu synovi sadol France Lait, ziadne koliky, ziadne zapekanie, prespal mi aj noc, takze reci, ze je vraj FL “riedky a malo syty” su podla mna blbost 😁

bluka2
16. máj 2021

Ja by som jej v tomto prípade dávala materské od niekoho iného, aspoň kým sa tráviaci trakt trochu ukľudní na ďalšie pokusy

naty53532
autor
16. máj 2021

@zuzuliennka1 to nepoznam no určite sa poradím aj ohladom tohto Ďakujem

naty53532
autor
16. máj 2021

@bluka2 aj nad tym sme už rozmyšlali, no tam je zase riziko čo ta mamička zje, či jej to nespôsobí nejake problemy traviace

hruska91
16. máj 2021

@zuzuliennka1 ano na to france lait som citala dobre recenzie

ivangeline
16. máj 2021

Nechce sa mi to citat...ale mam skusenost...ze zle travenie nie je len mliekom ale nevyzretym traviacim systemom...Ostante pri jednom a casom sa to zlepsi..

simona92101
16. máj 2021

@naty53532 my sme mali rovnake problemy,snad vsetky mlieka sme vyskusali a najlepsi bol tiez France lait premium comfort.zo vsetkych ostatnych mliek bud boli koliky,zelene stolice,zapchy,grcanie. Ja by som poradila zostat pri tom sunare akurat ze na zriedenie stolice davat kamilkovy caj na pitie,my sme do toho aj zarabali mlieko na odporucanie lekarky

zuzuliennka1
16. máj 2021

@naty53532 ja som popravde kupila FL preto, ze ked sme prisli z nemocnice domov, po sekcii, kojenie sa nerozbehlo, manzel vecer/v noci nasiel pred vianoc. sviatkami jedinu otvorenu lekaren a mali jedine toto mlieko akurat 😂
nastatie sadlo a syn ho pil 3r (na zac. aj s kojenim)