Aké umelé mlieko mu bude chutiť?

vonavakvetinka
12. okt 2010

Moj syn je este na mojom mlieku, ale chcela by som prejst na UM. Skusila som dve znacky a syn to vobec nechce pit, radsej bude hladny. ☹ Zatial mame len zeleninovy prikrm a zacali sme s ovocnym, takze mlieko pit musi, ma len 6 mesiacov. Ktoru znacku UM ma vase dieta rado?

bobacik2316
12. okt 2010

moja dcera mala do 4-teho mesiaca Nutrilon HA,kedze ja som nekojila ,ale jej velmi nechutilo,tak som vyskusala sunar a mala ho do dvoch rokov,môj syncek mal Nutrilon AR(kedze mal reflux) a od roka mu davam mlieko HAMI a celkom chutí🙂

nadhera
12. okt 2010

BEBA - obaja a na prvy sup. ziadne ochutnavky inych mliecok . mne vsak nechutilo.

geegee
12. okt 2010

Starsi syn pil od 1 roka ochuteny Sunar - ten je vraj najsladsi, tak detom chuti. Ale trvalo tak 2 tyzdne, kym ho zacal pit, ohrnal nosom statocne.
Mladsi syn pil od 10 mesiacov Nutrilon HA, potom normalny Nutrilon vanilkovy a teraz sme sa pred mesiacom vratili k HA.

maryanna
12. okt 2010

nutrilon HA a potom obyčajný..
pozor mlieka neradno striedať môžeš mu spôsobiť vážne tráviace problémy, doživotne na gastre...
ak ti nechce mlieko skús UM HUMANA to radila dr mojej tete ktorej dieťa odmietalo mlieko .....

ivetkab.
12. okt 2010

Teraz na mňa asi všetky maminy budú ukazovať prstom, ale ... môj syn nechcel a odmietal všetky UM. Aj som ho nechala vyhladovať a ani tak nechcel. Robila som mu z UM aj kašičku, ale ani sa jej nedotkol. Keď bola tá istá kašička z kravského, tak ju zjedol celú. Až mi neostávalo nič iné, ako prejsť na klasické kravské 10dňové mliečko. Začala som mu ho dávať, keď mal asi 6 a pol mesiaca. Teraz má 8 a pol a konečne mi začal piť aj UM. Takže teraz prechádzame z kravského na UM. Kašičky mu teraz robím z kravského mliečka a keď mu dávam do fľaše, tak UM. Neviem no, každý hovorí o kravskom mliečku ako o niečom strašnom, ale pokiaľ nemá malý žiadne alergie a nemá problém s trávením, tak podľa mňa je to v pohode. Veď je x mamičiek, ktoré dávajú deťom jogurty skôr ako dovŕšia rok a to im nevadí. Nikdy by som nebojovala s mojím drobcom len preto, lebo ostatné maminy to robia inak. Držím palce, aby ste to spolu zvládli.

miska333
12. okt 2010

mne marek pije nutrilon , ale chutovo je najlepsi sunar, ako 6mesacny mi vypil a aj stale pije 180ml. skus mu tu flasku pichnut ked je taky ospaly napr. v noci ked sa zobudi 🙂

margarita
12. okt 2010

ivetkab - poznam to 🙂 ja som mala to iste, kojila som ju do 14 mesiacov, jogurty uz davala od cca roka.
Vyskusala som jej dat Nutrilon, Bebu, Hami, Sunar, ochuteny Nutrilon, bezlaktozove Nestle UM...a uz si ani nepamatam co, nakoniec mi sama pediatricka odporucila, ze ked odmieta UM, treba dat kravske ako ivetkab.
Aby neziskalo dieta nutenim odpor k mlieku ako takemu.
Nastastie nema z toho ziadne alergie ani problemy, 2dcl vypije na posedenie, a nechce ho ani teple, len studene priamo z chladnicky 😀

katka1191
13. okt 2010

malá mala nutrilon a malý sunar a bez problémov. Kamarátka odstavovala a nechcela jej malá piť nijaké. Potom zistila, že ho musí poriadne prisladiť a pije ho.

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz