Aké pokračujúce mlieko?

tejana
2. dec 2024

Ahojte 🙂, moja malá je na UM Nutrilon comfort and colics. A za pár dní bude mať 6 mesiacov. Pediatrička mi kázala, že už mám prejsť na mlieko 2. Aké pokračujuce mliečko ste začali dávať po tomto? Normálne Nutrilon advanced 2? Či čo vám sadlo? A ešte som rozmýšľala, že dvojka sa nemá dávať po ukončenom 6 mesiaci? 🤔 Sa jej musím spýtať keď tam pôjdem.

malaopicka
2. dec 2024

Ale ty môžeš pokračovať aj v tom čo máte. Záleží aké jedáva jedlo počas dňa okrem mlieka, ale vôbec nemusíš meniť hneď. Keď budeš meniť, tak logicky prejdes na 2-ku, ale vôbec to nemusí byť presne od 6.mesiaca. Ja som prikrmovala pd 3.ukonceneho mesiaca a dvojku mlieko som dávala možno až v 8 mesiacoch, pričom vtedy mi už syn jedol tri plnohodnotne jedla za deň.

lol2219
2. dec 2024

Ja len ze ukonceny 6. mesiac je dnom, kedy ma dcerka 6 mesiacov. Nasledujuci den je uz prebiehajuci 7my mesiac 🙂

saxana000
3. dec 2024

Aj my mame este jednotku a dcerka ma 7 mesiacov aj 6 dni zatial ma dva prikrmy denne.este mam dve dozy jednotky tak ju logicky miniem a potom prejdeme na dvojku. pokracovacie mlieko obsahuje o nieco menej zivin a vitaminov ako jednotka.

earlgrey
3. dec 2024

Ja som celý čas dávala len 1tku, 2ku mi dieťa nechcelo, lekár povedal, že kľudne pokračovať s 1tkou až do doby pokiaľ mlieko piť chce...🤷‍♀️

tejana
autor
3. dec 2024

Áno, to viem, že môžem v ňom pokračovať ešte... Len pediatrička mi kázala ísť na dvojku.. aj keď je to moje rozhodnutie 🙂 možno zostanem chvíľku ešte na ňom.. predsa len sa bojím, že ju začne zase zapekať 😔 ale neskôr chcem už druhé dat.. predsa len toto je drahšie mlieko..