Aké mlieko pri refluxe?

krpcok
30. sep 2012

Ahojte mamičky viete mi poradiť ak aj Vaše detičky majú reflux aké mliečko je najvhodnejšie a najlepšie osvedčené? A dokedy to bude pretrvávať? ďakujem krásne 🙂

mahatta
30. sep 2012

My sme pouzivali Bebu antirefluxnu. Treba krmit castejsie, mensimi davkami. V postielke mat hlavicku vyssie. Reflux trva cca do 4. masiaca. Ak si bola na gastro vysetreni, mohli by ti mlieko predpisat na recept.

katren
30. sep 2012

@mahatta ale jej mala ma uz 6apol mesiaca..... 😅 😀

talbotko
30. sep 2012

Ahoj, ja som malého kojila a postačoval nám sirup Gastrotuss... pomáhal udržať mliečko v brušku a eliminoval aj vedlajšie účinky refluxu - pálenie žáhy a pod., takže malý po nom ovela menej plakal... reflux trval cca 4 mesiace, zo dna na den pominul... .

bibio
30. sep 2012

@krpcok Nám žiadne antirefluxné nepomohlo. Jedine trošku Nutriton (nie Nutrilon!!!) - dáva sa do hociktorého mlieka na zahustenie, aj pri dojčení. Trápili sme sa veľmi veľmi dlho, ešte ročná mala na sone reflux potvrdený, aj keď zlepšený. Inak reflux môže pretrvať aj do dospelosti.

katkas1
1. okt 2012

beba ar, my sme ho pili do roka a nedam nan dopustit, pili sme ho od 2 mesiacov, do vtedy sa mi maly povracal aj 20x za den, striekalo to z neho zo vsade, cez nos, chudak ani nadychnut sa nevedel, bolo to hrozne ledva som ho udrzala na rukach co ho tak vystieralo co sa nemohil nadychnut ked mu vrazalo mlieko do nosa, potom sme presli na bebu ar a asi po tyzdni to uplne prestalo a ani nemal vyvysenu polohu ani som mu nedavala nizsie davky a bolo to uz v pohode. ON sa nemohol ani caju napit ked uz sa najedol tuhu stravu, este aj po hodine po obede napriklad ked som dala trochu caju alebo vody vracal. A ten Gastrotus nam pomohol asi tak prve 3 dni a potom uz vobec

bambina1009
1. okt 2012

@krpcok
my sme materské mlieko zahusťovali Nutritonom, a potom Nutrilon AR, oboje ti môže predpisovať lekár, škoda nevyužiť pokiaľ sa Vám reflux potvrdil, všetky AR mlieka ti predpíšu a máš to lacnejšie.

lienkan
1. okt 2012

MY sme zase davali na striedacku AR france lait a Normalne france lait ... ale mala bola na UM ...ak je to ale caste je nutne aby o tom vedel lekar ... mam znamu,ktora dava jedno zo striekacky ...na odporucanie lekara ..

krpcok
autor
1. okt 2012

Ahojte tak dnes sme boli u dr a ideme na sono tak uvidime?

danu
2. okt 2012

@krpcok pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky katren