Ahojte. Mám predčasne narodené bábo, na začiatku mal Nutrilon bez kravskej bielkoviny, pred 5 dňami sme prešli na nutrilon pre predc.narodene deti ktoré je o čosi výživnéjsie. Z tohto sa stále po papani pucil skrucal dvihal nôžky k sebe. Tam sme dnes vymenili zas na Nutrilon bez tej kravskej bielkoviny ale je to to isté skrucanie pucanie a zvracal troska. Naša lekárka ma dovolenku. Ženy ja už som zúfalá. Aké mliekom mu kúpiť a dať ? Bebu v nemocnici netoleroval. Alebo za aký čas ste prešli na iné mliečko?
Môj sa narodil tiež predčasne o 2 mesiace. Nám dali mliecko prebeba discharge to je tiež pre predcasniatka. Raz dva z nej nabral a potom sme ale prešli na iné lebo strašne sa skrucal,pucil no hrôza. Prešli sme ozaj viacerými mliekami a ani dnes čo už ma 3mes a 2tyzdne nieje dobre. Reflux, a nedozreté crievka u týchto bábätiek robí svoje. A že s toho musí iba vyrásť a crievka musia dozrieť. Tak nám bolo povedané.
Moj syn sa narodil tiez predcasne, sice "iba" mesiac, ale s mliekom sme sa velmi natrapili...mal velmi silny reflux a velmi ho trapilo brusko, nerada spominam na prvych 8 mesiacov, bolo to sialene. Ja som po vsetkych moznych odporucaniach nakoniec siahla po UM z kozieho mlieka, kedze je lahsie stravitelne a dakujem bohu, ze som tak spravila, vyrazne sa mu prilepsilo. Je to ale strasne individualne, kazdemu dietatku sadne nieco ine ☹️ drzim palce, prvy rok je narocny, ale nasledne vyjde aj slnieco 🤗!