Aké mlieko pre 7 týždňové bábo, ktoré má koliky?

marikagalisova
1. okt 2015

Ktoré mlieko používate vy?

cecilka123456
1. okt 2015

materské 🙂

emily76
1. okt 2015

Nasi mali pili bebu HA, pretoze sme nemohli kojit. Z nutrilonu ich strasne zapekalo. Ale koliky mavaju take malinke babatka aj z materskeho. Po kupani pomasirujte brusko, nechajte po papani poriadne odgrgnut, casom to ustupi. Ak nema reflux, ale s tym Vam pomoze lekar.

1257
1. okt 2015

beba ha je podla mna najlepšia kedže už asi kojiť nemôžeš 🙂

zdena12345
1. okt 2015

idealne naozaj materske. Z toho najmenej boli brusko. My sme mali hlavne materske, no bohuzial malo. Tak sme dokrmovali a najlepsie zapasovalo france lait. Beba HA nula bodov. Velmi bolelo brusko, ale mame aj reflux...

simca663
1. okt 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

Ak kojíš tak skús dat na lyzicku kvapky coliprev. Tie pomahaju pri kolikach. Ak si na umelom mliečku ja som davala klasicky sunar a tam som kvapky pridavala tiez na odporucanie nasej doktorky. Vhodne mlieko si treba najst - ale zas nemenit moc casto. To by neurobilo dobrotu.

seahorse27
2. okt 2015

Existuju mliecka, ktore sa davaju pri kolikach, napr. Beba comfort, plus treba davat este probiotika, napr. Biogaia a Espumisan L alebo nejake obdobne kvapky...

potvora11
2. okt 2015

Pri kolikach, zapche a nafukovani je Beba sensitiv. Mame ju odskusanu, nam pomohla. Teraz ju mame sensitiv2, podotykam, ze mala ma aj reflux a gastro dr bola spokojna s mojim vyberom, ze nam nemusi menit.

milacica22
7. okt 2015

Antikolikový Nutrilon poradím, my sme ho síce nepapali, papala ho kamarátkina dcérka, lebo mávala časté koliky.

suldenka
7. okt 2015

Mi sme mali nutrilon ha potom bebu ha vsetko zle revy a bolesti a nakoniec nam sadol az sunar complex za nas je naj aj prdiky mame aj stolicu ukazkovu takze tak🙂

8291
13. okt 2015

My sme mali Hami proti bolavemu brušku tuším sa to volalo a jednoznacne kvapky Coliprev.vyskušali sme všeličo ale ja na Coliprev nedam dopustiť.su drahšie rýchlo sa minu,ale ked som videla že sa malej ulavilo aj si pospinkala,bola kludnejšia a prestala odmietať mliečko tak to bolo na nezaplatenie.nam ani espumisan ani infacol absolútne nezabrali,ale každé bábo je iné

wewika1
13. okt 2015

Viac menej je to jedno, ale urcite pridavaj probiotika a pripadne deflatulencia (espumisan, infacol, sabsimplex- vsetky obsahuju to iste). Koliky su dôsledkom sterility crevneho traktu novorodenca, cize je potrebne podporit osidlovanie bakteriálnou florou a prave preto tie probiotika...najlepsie biogaia a dophilus infants plv 😉

miroslavakoc
28. okt 2015
Používateľ miroslavakoc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miroslavakoc.

Súhlasím s @wewika1 že treba pridávať probiotiká a kvapky na koliky. Ja som veľmi spokojná s kvapkami Coliprev. Obsahujú enzým, ktorý je nevyhnutný pre správne trávenie laktózy. Malá je po nich kľudná, nemá bolesti bruška a to je hlavné 🙂

maja2039
28. okt 2015

Urcite by som sa poradila s Mudr, nam v troch mesiacoch Bebu HA predpisala

miriam198503
27. nov 2015
Používateľ miriam198503 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam198503.

My sme skúšali viacero tipov mliek, ale zabrali nám až kvapky Coliprev, ktoré sú určené priamo na správne trávenie. Takže už žiadna bolesť bruška ani nadúvanie 🙂

kocurikova1
27. nov 2015

Ja som vymenila flasku avent za samoohrievaciu yoomi a odvtedy sme mali koliku asi 2 x