Ahojte maminky, neviete ci je aj ine mliecko na predpis okrem Nutrilonu HA a Beby HA?
@slniecko41 Nutrilon a to najlepsie???? 😕 ako to mozes napisat tak jednoznacne????
@zulina9 Kazdemu dietatu sadne nieco ine....nas Nutrilon zapekal, tak sme skusili Humanu HA a ta bola ok 😉
@katren píšem, nakoľko som o tom presvedčená.....mala som asi napísať, že jeden z najlepších čo trh ponúka...chytáš za slovíčka...vychádzam aj zo štatistík....
My sme papkali na predpis Humanu AR, dúfam, že teraz pri Maťkovi umelé mliečko nebude potrebné.
@slniecko41 ty mozno si presvedcena, ze je to to najlepsie, ale vela maminiek, ktorych babatka mali s nim problemy, urcite budu oponovat 😉
@katren veď v poriadku, nech si každý dáva dieťatku čo mu vyhovuje....
No ja nemozem ani pomysliet na Nutrilon Ha. Drobec mal take bolenie bruska no hroza, sme zatial na Bebe ale z toho grcka , aj zahustujem Nutritonom 1/2 davkou lebo tiez dokaze zapiect, je to lepsie no uvazujem o zmene. Asi pockam ked pojdeme na poradnu a opytam sa ci je aj ine mliecko Ha na predpis. Vela robi reklama, vsade kde sa pozriem je len Nutrilon a napr. Beba je dobra len to grckanie.
@slniecko41 Nutrilon nieje to najlepšie čo trh ponúka. Nutrilon bol len prvý ktorý vynašiel formulu HA a spravil si najlepšie reklamu. My dávame Sunar Nutradefense HA ( mimochodom je tiež na predpis a oveľa lacnejší ako nutrilon) a sme s ním nadmieru spokojný a to aj všetky kamarátky ktorým som ho odporučila a ktoré doteraz kŕmili drahým nutrilonom.
@drobcek26l no ja si myslím, že je... preukázali to rôzne štúdie, nejde len o danú formulu, ale celkové zloženie a pomer jednotlivých zložiek.....a prečo ho odporúčajú lekári, nakoľko sa zložením najbližšie približuje materskému.....
@slniecko41 Môj názor je, že všetko je len o reklame. Ale to nevadí, každému bábätku vyhovuje niečo iné. Ja si Sunar zastávam aj preto, že všetci sme na ňom vyrastali a sme tu a materské mliečko nenahradí nič. No Nutrilon tiež neodsudzujem, každý má právo vybrať si čo sa páči jemu. 🙂
@zulina9 naozaj sa skús spýtať na ten Sunar nutradefense . Môžeš si o ňom prečítať aj na internete. Je to mliečko presne na spokojné bruško.
Aj ja mam najlepsie skusenosti so sunarom, tiez sme na neho presli z nutrilonu lebpo ten nam nerobil dobre, mala mi ho odmietala pit a bolo jej po nom tazko. Ale to iste bolo aj s bebou a s hami mliekom. Az sunar jej sadol... Okolo 11 mesiaca ale odmietala aj ten a tak som jej zo zufalstva zacala davat normalne mlieko polotucne nie trvanlive, nijake prisladzovanie ani granko iba ciste mliecko. To pije doteraz - mame 15 mesiacov a pije 600 az 800 ml denne takze som spokojna.
akurat som si objednala na skusku male balenie sunar nutradefense HA1 tak uvidime. Tiez je na predpis.
Tak sme vyskusali uz aj Sunar nutradefense HA1 a ziadna slava. Grcka mi zneho este viac a nevie sa z neho vykakat. ☹ Musela som mu pomoct teplomerom. Takze beba to isti.
Prečo ?.... veď Nutrilon je to najlepšie, čo trh ponúka...my sme chvíľu asi 2 mesiace dávali Nutrilon HA, nakoľko malá dosť zo začiatku vygrckávala a boli sme spokojní....... 😉