Aké mliečko je najlepšie pre trojtýždňové dieťa?

christin33
2. sep 2020

Ahojte,baby malinká má 3 týždne a vyzerá že jej nestačí moje mliečko tak by som vás prosila o radu..aké mliečko je najlepšie?...som prvorodička tak sa nevyznám že ktoré kúpiť ked ich je tak veľa

pukanec123
2. sep 2020

@christin33 každému drobcovi sadne niečo iné. Za nás bol najkvalitnejší nutrilon, ale zasa aj najdrahší. Ono to závisí, z ktorého drobec nebude grcat, nebude vyhádzaný, nebude ho zapekat alebo preháňať naopak. Treba vyskúšať ktoré sadne, možno budete mat šťastie a sadne hneď prvé 😇

christin33
autor
2. sep 2020

@pukanec123 na nutrilon som práve počula že vela babätie zapekal tak som chcela skusit sunar ale to je tiež vela druhov

miskooo1987
2. sep 2020

@christin33 pozri, každá ti napíše inú obľúbenú značku, a hlavne každé dieťa má inú obľúbenú značku... ono UM sú pomerne dobre kontrolovane, nenájdeš značku čo by bola vyslovene zlá..

christin33
autor
2. sep 2020

@miskooo1987 oki ďakujem

nika_m
2. sep 2020

Ja synovi davam nutrilon od narodenia a nemal ziadne problemy...brat daval dcere bebu a z tej im grcala, presli na hipp a teraz po roku maju tiez nutrilon (to uz neviem preco)...musis len odskusat, ze ci bude sediet alebo nie a dufat, ze nebude treba vsetky znacky prejst 🙂

christin33
autor
2. sep 2020

@nika_m jasne dakujem skusim pozret nejake teda

hettinka
2. sep 2020

@christin33 také, čo bábätku sadne. Moja staršia pila BEBA a mladší Nutrilon

miskooo1987
2. sep 2020

@christin33 my sme pri oboch deťoch mali nutrilon, ale naši boli na materskom, umelé, len keď manželka bola chorá, alebo si natrhla meniskus a bola na liekoch... takze ja to odporučím ten... ale ako sa vraví... proti gustu žiadny dišputát...

miskooo1987
2. sep 2020

@christin33 a inak ešte tak 6 rokov dozadu sa dali zohnať vzorky... ono sa tým nedala odsledovať kvalita peristaltiky, ale aspoň to že či a ako veľmi mu to chuti sa zistiť dalo...

sapetka
2. sep 2020

Najlepsie hipp a beba. Najhorsie podla testov sunar a nutrinol

ludinka
2. sep 2020

@christin33 Humana

choco6
2. sep 2020

My sme mali Hami, Bebu, z Hippka strasne koliky, nakoniec sme presli na Kendamil a u neho sme ostali, neobsahuje palmovy tuk, myslim ani tolko cukru . Treba skusat 🤷🏼‍♀️

evkakozickova
2. sep 2020

@christin33 bolo by lepšie sa poradiť s pediatrom. Každá tu napíše inú značku,ale nemusí mu akurát to sadnúť,treba len skúšať možno mu sadne hneď prvé.

dominka63
2. sep 2020

@christin33 nás sadol hipp

mnamko
2. sep 2020

@christin33 francuzske doporucil kamos lekar,nikdy ju nebolelo brusko

comika
2. sep 2020

@christin33 starsi pil bebu a mladsi pije Kendamil

nikpa
2. sep 2020

@christin33 kvalitou určite Kendamil, stačí si porovnať zloženie. Rozdiel od iných mliek je aj vidno aj citit hneď na prvý pohľad.

mima1
2. sep 2020

Starsi mal nutrilon profutura teraz pri mladsom som myslela ze dam rovnako no po dvoch mesiacoch brutalneho placu a bolesti bruska som zmenila na kendamil a spokojnost. Musim priznat ze som myslela ze nic ine lepsie ako nutrilon neni no ked to porovnam je to mega rozdiel chut isto a hlavne ako vonaju. Teraz mozem povedat ze nutrilon hnusne smrdi. Treba vyskusat co sadne

dzejsik
2. sep 2020

@christin33 nam sadol Sunar Premium hned

stefi_k
2. sep 2020

Ja len, jak si došla na to že jej nestači tvoje mlieko ? Troj tyždnove ešte ani nenabehlo poriadne na nejaky režim.

saskia_98
2. sep 2020

Mojmu sadol hned na šupu nutrilon. Kazde dieta je ine.. A inak manzelova sesterka ma tiez male bejbo, tiez si myslela ze malemu jej mliecko nestaci, dala nutrilon a len maleho porušala. Začalo ho boliet brusko, koliky atd. Potom nutrilon zrusila, zacala sa normalne stravovat, mlieko sa jej pomaly ale isto rozbehlo a drobec je spokojny uz.

ivangeline
3. sep 2020

Už som čakala, že nik nenapíše... Že výdrž! Nevieš možno prečo plače, nie ste zohratí. Určite od hladu? Bábo cuca a cuca... Aj od nervozity...a nie len od hladu...

christin33
autor
3. sep 2020

@ivangeline To ze som sa spytala na mliecko neznamena ze som ho hned isla kupit..samozrejme ze je lepsie kojit ako umele ale pre istotu keby nahodou ze vidim ze stale jej nestaci tak potom by som ho kupila...len vcera bola nejaka moc hladna a dnes uz v pohode...takze zatial netreba kupovat

ivangeline
3. sep 2020

@christin33 ...to ako ja s cumlom. Nechcem dať, nie je dobre, ale pokým som ich mala doma, stále má to lakalo, keď bolo zle. 😁😂 Po 6m sa to dieťa konečne začalo meniť a dnes má prvý veľmi dobrý deň, kedy spala ukážkovo 3x za deň a nemusela som ako sibnuta skákať na fitlopte a predychavat jej mrcanie. 😕 Mala koliky, má reflux, hrozne trávenie, odmieta mi prsník doteraz... Málokedy chce.. asi vie prečo. No už krásne papá a asi aj preto jej je omnoho lepšie. Takým malým deťom... Nevieš čo je.. fakt ja som prvý mesiac počúvala len ako to dieťa vresti, ďalšie 3 mesiace to pomaly ustupovalo. Potom plakala len keď som sa snažila ju uspať...a od 6m sme zohraný tím a rozumieme si. 🙈😳❤️ Držím prsty, nech to vyjde s dojčením, a ak nie, nech nájdeš to správne mlieko na prvý krát.. 😂

ckatka
3. sep 2020

@christin33 ja som mala malého na sunare (už k nám prišiel nauceny na sunar), a stolicu mal vždy len také . tvrdé bobky. Prešli sme na (lacnejšie a podla mňa lepšie) DM bio, a bolo dobre. Zo sunaru bol strašne taky tučný...za.mna deemkove výrobky boli naj. Keď sa dalo kupovala.som.ich v Rakúsku, inak aj u nás.

Inak, ešte by som.chcela vediet, ako si prisla na to, že nestačí tvoje mliečko?
Kontaktovala by som najprv nejakú laktacnu poradkynu napríklad z mamily...ušetríš kopec peňazí...

janulik2008
3. sep 2020

Každému niečo iné. Malej sadlo Beba s Dr Browns fľaškami 🙂

veroonr
3. sep 2020

@christin33 uuurcite treba urobit vsetko pre plne dojcenie, neviem si predstavit zarabat UM a vyvarat flase... Materske mliecko je najzdravsie a je to aj najpohodlnejsie.

dajana1983
6. sep 2020

No zasa také pohodlné to nie je ale vec názoru...Isté pokiaľ sa dá dojčiť,tak to príroda zariadila no pokiaľ sa nedá,zariadila to náhradnými mieckami,veď by nám ostatné bábätká pomreli od hladu😄aj to zarábanie um do fliaš a následne veci s tým spojené raz pominu až nám bude ľúto že to bábätko tak rýchlo vyrástlo,no teraz k teme-my mame kendamil a je veľmi dobrý,po X vyskusanych sa hodil najviac.