Potrebujeme pre nedostatok mliečka na jedno kŕmenie denne umelé mliečko....keďže je malá veľmi kolikatá....chceme skúsiť Nutrilon comfort....aké máte skúsenosti?
Cauko, tak mojej malej velmi pomohol, nemala vobec uz koliky 🙂 velmi odporucam ale jedna krabica nam vydrzala na tyzden je financne narocnejsi...ale co clovek nespravi pre spokojne brusko svojho dietatka 🙂
nam pomohol, ale po dlhsej dobe maleho z neho zacalo zapekat ... je aj na predpis a potom je o polovicu lacnejsi, treba povedat pediatricke nech da recept
ked som kojila tak strašné koliky, nutrilon comfort trošililinku pomohol ale najviac beba sensitive. teraz už koliky nemá tak sme prešli na Novalac 1 a úplne super
my sme to brali 3 mesiace a kus pomohlo a uz od 3 mesiaca koliky zmizli uplne tak sme zmenili na nutrilon ha
nam nepomohol vobec, od 3.mesiaca koliky zmizli same
my sme mali koliky a problémy s bruškom a s kakaním pri kojení. Nutrilon comfort nám nepomohol, ale obyčajný nutrilon áno 🙂. Ked sme dali nutrilon malá sa nám sama vykakala a koliky postupne zmizli 😉. Musíte vyskúšať čo bude vám zaberať...................
nam v nemocnici nasadili Nutrilon HA aj ked s mm nie sme alergici ale malu zapekalo, museli sme pomahat rurkou...a tak sme presli na comfort a odvtedy mame spokojne babatko, stolicu mala redsiu, kakala v pohode, ze sme ani nevedeli 😉 takze s comfortom mame len dobre skusenosti 😉
ale na predpis iba ak je jeden z rodicov alergik,nie?pri tom antic.to tak je..neviem,radsej sa spytam na vase skusenosti..
z vlastnej skusenostyi s 3 detmi mozem len tolko napisat,ze nic nelieci koliku tak dobre a ucinne ako cas.mamicky tu experimentuju s mlieckami a kvapkami a masirovanim a koliky zmyznu aj tak okolo 3-5 mesiaca...tak isto ako pri detoch,ktore z koliky ''vyrastu'' bez akejkolvek extra ''liecby''.
ahoj aj my sme ho puzivali pretoze sa malinka velmi zapekala pomohol nam asi tak prvy tyzden, potom sme jej k tomu dokupili kvapky biogaja su na prirodnej baze malej to pomohlo na dalsich par dni v spojeni s tym mlieckom...biogaju sme jej davali prve 3 mesiace...a potom sme skusili prejst na Nutrilon HA cize antialergenny a s tymto uz pekne kaka a aj jej chuti, pretoze ten na kiliky Comfort je dost horky...a inak mozu ti oba predpisovat lekarka a tym vyde lacnejsie...protialergenny nieje z kravskeho mlieka cize nieje taky tazky, ale treba k tomu potvrdenie od alerkologicky bud mami alebo otca, ze je aspon jeden rodic alergik a moze ti ho skusit napisat...aspon nasa to tak spravila...Cize za ten konfort ja nie som osobne
My sme užívali viacero Nutrilonov, kým sa im na gastre prepracovali ku konečnej diagnóze. Z pôrodnice prišli s Nutrilonom HA, kakali dobre, koliky som vtedy neregistrovala,ale začali refluxovať. Prešli sme na Nutrilon AR, začali koliky - strašnééé a rovnako ich riadne zapieklo - dvojnásobný plač. Keďže sa nevedelo, či je reflux naozaj refluxom, nie alergiou na bielkovinu kravského mlieka a termín na gastre bol až o viac ako mesiac, začala som dávať Nutrilon alergy care, zahusťovali sme Nutritonom. Tento môžem len odporučiť, úplne vymizli koliky, doslova zo dňa na deň, aj zápcha. Ani som nevedela, že mám deti 🙂, nedám naňho dopustiť. 😉 Keď sme sa konečne dostali na gastro, alergia sa nepotvrdila, alergy care teda už nebol potrebný, resp. odmietla mi ho aj po mojich prosbách a vysvetľovaní predpísať, prešli sme na Nutrilon comfort, kvôli dobrému kakaniu. Koliky neviem posúdiť, už neboli v tom období. Pamätám si len, že jednému z dvojičiek vôbec nechutil, nechcel ho piť, resp. len pol dávky, opäť sme prešli na alergy care - kupovali sme. Stále sme všetko zahusťovali Nutritonom.
Nekresťanské peniaze 😒. Nutrilon comfort ti predpíše pediater, určite, je v tabuľkách. Bez akéhokoľvek papiera od iného lekára. Len sa musíš sťažovať na zápchy alebo koliky. Ak by predpísať nechcel, niektorí sa boja poisťovne, nedaj sa odbiť-máš nárok na 10 plechoviek 400g. na mesiac na dieťa, do jedného roku veku. Dúfam, že som pomohla. Pa
odporucam. nasa mala po rozsiahlej operacii bruska a toto jej v kombinacii s babycalmom velmi pomohlo. potom bola len na tomto mliecku uz. takze odporucam.
Ja mam zle skusenosti, nam teda na bolenie bruska nepomohol. Sadol nam obycajny Nutrilon.
nam pomohol, mal koliku do 5.mesiaca, kym som dojcila, potom som dala nutrilon comfort a odvtedy bola kolika zriedkavo