Nájde sa tu mamina ,ktorej dieťatko pilo Infantrini a po ňom Fortini?Dosiahli sme váhu 8kg a v utorok ideme na gastro kde nám majú predpísať práve Fortini.Je ich viac príchutí,tak ak máte skúsenosť,ktoré chutí najlepšie?Ďakujem
u nas s tým problém nebol, ani pri prechode z nutrini na fortini...pokiaľ viem, stále je to to isté, len to zmenilo názov... aspoň tak nám bolo povedané...a u nás išla najviac vanilka a čokoláda...ale vypijú aj ostatné, bez príchute to moc nechceli...
moja dcéra pije fortini vanilkové a jahodové-to sú jej top
Syncek od roka pije fortini multi fibre,najskor sme vyskusali vsetky prichute (jajodova a coko ca mi zdali najumelejsie tak sme striedali vanilku a banan),potom som chcela vyskusat bez prichute a prechod si tusim ani nevsimol? 🙂 zo zaciatku ale nejaky cas trvalo kym si vseobecne na fortini zvykol (aj tak vypije max 1flasu-davam len v noci ako nahradu mliecka). Ked sa smiem spytat,ake mate skusenosti-pomohlo mliecko?brali ste ho tiez kvoli nizsej vahe ("neprospievanie")??videli ste nejake vacsie prirastky na vahe?? Syncek bere fortini 1rok a sa mi zda ze pribera a rastie aj tak svojim tempom (postavou je taky "normalny" v zdiadnom pripade nie vyzorovo chudy,ale trosku nizsi ako rovesnici 82cm 10,5kg) kolko vypiju flasiek denne vase deti? Dakujem @monikaema1975 @mirreckall @renata9 @adam2506
Moja ma3,5r 13,900g a prvy mesiac krasne nabrala potom 300 a na ďalší nic. A najradsej ma jahodove ale striedam jej to. Ale keď bola malinka ešte tak to nechcela pit vôbec tak som jej to prestala brat a teraz nema s tým problém. Ako ste za tie dva roky pokročili s tym?
Dobrý deň,
moja dcéra ( 2 roky 2 mesiace ) pila Infatrini a teraz už skoro rok pije Fortini. Infatrini jej celkom chutilo, miešala som jej to do príkrmov, ale Fortini od začiatku odmietala, skúšali sme najskôr s vanilkovou príchuťou, potom ten druh bez príchute, ale to bolo ešte horšie. Tak sme sa vrátili k tomu vanilkovému, ale aj tak sú to boje ☹. A aj tak zďaleka nevypije toľko, koľko pani doktorka odporučila ☹
Prajem pevné nervy