Ahojte chcela by som sa poradiť mala bude tam 25 ho , 6mesiacou je plne kojena .... chcela by som pre istotu zakúpiť umelé mlieko lebo neviem ci mi neodchádza moje ... a keďže je v piatok sviatok tak by som chcela mať pre istotu doma keby niečo. Ale otázka znie na vás mám kúpiť 1tku alebo už môžem kúpiť 2 ku ?? Ďakujem
Má zaradené nejaké prikrmy? Pokiaľ nie, tak jednotku. Ak má už zaradený aspoň 1 celý chod, tak môžeš aj dvojku
Preco by ti malo dochadzat na to nie je dovod. Normalne koj a zacni zapajat prikrmy
Začni 1x denne zeleninový príjem a mliečko 2, od pol roka. Neprestávaj dojčiť, aj keby to bola len mňamka pri príkrmoch. Mliečko v DM babysmilk premium. Mám štvrtú dcérušku a lepšie mlieko som doteraz nemala.
@juliacenc lebo strašne sa jeduje na prsníku...a dneska večer mala taký strašny rev keď uvidela prsník ...a ani sa neprsiala
jednotka je lepšia, môj mal dllllho po 6 mesiacoch stále jednotku
@zuzanka.zuzu v čom ju pre polročné dieťatko pokladáš za lepšiu?
@andigab vyzivnejsie, hustejšie, my sme sa nikam neponáhľali aj keď na koňovi už 5mesacne dieťa má šesť 😀
@zuzanka.zuzu skôr by som premýšľala, či nie je príliš výživné, pre mňa 6 - mesačné dieťa je od ukončeného 6. mesiaca, teda polročné. Sme práve v tomto období a ešte sme vo fáze mlieka 1, hoci papáme 1x denne zeleninový príkrm. Mám dilemu čo ďalej. Doteraz som deti oddojčila do dvoch rokov, no tentokrát flaškujeme. Preto mám v pláne prejsť na dvojku, malá je živáň a dvojka by mala už kopírovať iné potreby trošku väčšieho bábätka.
tak ja osobne by som davala prsnik dalej a zaradila by som prikrmi ale uz ako ty chces
Ahoj ja mám tiež 6 mesačnú dcérku ktorá už len dopija jednotku už začíname s dvojkou jednotka je od 0 do 6 mesiacov takže kľudne môžeš kúpiť už dvojku 🙂