9mesačná odmieta piť UM

timea9
13. nov 2018

Ahojte maminky. Prosím vás o radu. Mam 9 mesacnu dcerku.Mala mi už dva dni odmieta pit UM. Pekne mi papavala 180tky aj 210. A postupne to klesalo,až dva dni vôbec nechce papať. A mam pocit že pociťuje celkové nechutenstvo k jedlu aj keď prikrmy mi spapala. Nemôže fľašu na mlieko ani videt, neotvori ústa a začne vždy plakať. Už som z toho zúfalá. Vôbec neviem čo mám robiť. A asi jej idú stoličky. Tak neviem či by to mohlo byť koli tomu. Stalo sa vám niečo podobné? Ďakujem za všetky rady

nikcabb
13. nov 2018

Aj mne maly ked mu isli zubky malo papal a flasu s mliekom nechcel ani vidiet...vela krat mi len zul cumel na flaske ale mlieko nevypil..tiez sme si s tym uzili svoje... potom ako vysli zubky zacal papat znovu pekne a mlicko pije aj teraz rano a vecer, ma 1,5 roka.

misha263
13. nov 2018

Mne malý okolo 10 mesiaca postupne prestal piť UM tak som prešla na kravské, a aj to po pár mesiacoch prestal piť. Mne lekár povedal,že to treba nahrádzať mliečnymi vyrobkami,ale že to sa stáva.Snad to bude u teba len tými zúbkami., lebo môj mlieko nechce odvtedy vôbec.

ink
13. nov 2018

Ahoj, zváž ešte či nemá príliš veľa bielkovín v príkrmoch. Napríklad 6krát za týždeň mäsko.. Ale skôr to bude tými zubami. A po 1. roku je v podstate UM zbytočné, takže, ak sa ti samé odučí, je to len výhra 🙂

anjelicek26
13. nov 2018

Nas nepil od 8 mesiacov ziadne mlieko. Ale on bol kapitola sam o sebe a on mlieko neznasal v podstate od zaciatku. Ked je to u vas takto odrazu, tak hlavne lekar, kuknut do hrdla, ci tam neni nejaka zaba ci zapalene hrdlo. Jasne, mozu to byt aj zuby - v tom pripade gel na zuby, pol cipku na bolest a krmit v polo spanku...

deedol
13. nov 2018

ked isli prve zuby mojmu (v 3m), tiez nechcel mlieko z flase. ibaze nejedol este nic ine, takze sme to nejako donho museli dostat. islo to lyzickou. tak skus mozno aj ty - ak zje z lyzicky, mozno su to fakt len tie zuby.

petulapetra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz