8 mesačný syn odmieta piť Neocate

17. apr 2022

Ahojte,syn ma (asi) ABKM,aj ked testy vysli negativne,lekarka ma podozrenie na alergiu kedze ma este stale bolesti bruska…Neocate mliecko pije uz mesiac,zatial ziadny problem s tym nemali…predvcerom v noci ale mi vyvratil uplne vsetko,210ml mlieka..a odvtedy ani za boha nechce pit to mlieko…teraz vecer som mu dala kasu Sinlac,ale netusim co mu dam v noci ked bude hladny…prosiiim poradte🙏 Tie rastlinne este nemoze pit ci?Samozrejme sa poradim aj s lekarkou po sviatkoch,bohuzial nemam na nu cislo…

lyci
17. apr 2022

nam tiez vysli testy negativne, z obycajneho grcal, z allergy care negrcal, ale stale mal hnacky. vyskusala som kozie dojcenske mlieko a hned bolo po problemoch (maju aj v DM)

autor
17. apr 2022

@lyci vazne?nam to gastroenterologicka vyslovene zakazala😱zevraj obsahuje nieco co mu moze vadit,nepamatam si presne co to bolo

lyci
17. apr 2022

ak ma potvrdenu abkm, tak ma pravdepodobne na vsetky zivocisne mlieka, resp. tak sa vsade pise. ale nemate potvrdene, ani nam sa nepotvrdilo, aj ked na mlieku na alergiu sa mu polepsilo trochu. my sme boli na detskom gastre na kramaroch a doktorka vravela, ze v zivote o kozom dojcenskom mlieku nepocula. tak som na nu neveriacky pozerala. to bolo pred rokom a pol. vela som o tom citala a riskla som to a bolo dobre

amelia89
17. apr 2022

Moj syn pije nutrilon allergy care syneo (konkretne sa na pixli piše: pri alergii na bielkovinu kravskeho mlieka) - to nam dali skusit pred neocate a toleruje to tak urcite vyskusaj to a uvidis.

Rastlinne mlieka nie ze nemoze ale z toho je nutricna hodnota 0,vapnik 0, vitamin D 0 atd.
on potrebuje v jeho veku este minimalne 400-500ml mlieka denne

yenfer
17. apr 2022

Ahoj, mne to syn na zaciatku tie nechcel pit, predpisali mu ho myslim tesne po prvom roku. Ja som predtym bola na Beba HA a robila som to tak ze som mu to postupne, t.j, po odmerke pridavala do tej beby aby si zvykol (mne ten neocate nechcel vypit vobec). Cize som zacala tak ze som dala 1 odmerku neocate do 5 odmeriek beby a postupne (v pribehu tyzdnov) som to zvysovala az nakoniec bol na neocate 🙂. Ta chut toho neocate je dost horka tak preto tak pomalicky sme sli.

rivini
17. apr 2022

U nas podobne…neocate odmieta, materske netravi…tiez mu davam kozie od Löwenzahn a vsetko ok.

danielahamar
17. apr 2022

Skrz kozieho, nie každé dieťa ho toleruje a môj pri abkm pije Allergy Digestive Care a dávam do neho sinlac kasu, pre chuť. Ma 15m.

happymom16
20. apr 2022

Skúste kozie mlieko od Loulouky, u nás len to pomohlo...kvalitou je podľa mňa bezkonkurencne