Ahojte maminy, prosím vás o radu, mám 7 mes. syna a v noci sa budí na papanie stále pomaly každé 2 hodinky, sme na UM Nutrilon 2 Pro Futura, dávam mu aj Nutrilon ovsenu kasicku predtym ako de na noc spinkat, aj ked je to hustejsie nic mu nestaci, stále sa v noci budi a pýta papať, vypije nie malé množstvo za noc aj 3x180 ml co je podla mna velmi vela, a aj tak je stále hladný, potom mu ráno o 4tej dám ešte UM, neviete od kedy by mohol napr. krupicu? lebo ja si už neviem rady. ďakujem
Ja som deti kojila a uz od toho piateho mesiaca som videla ze su v noci hladnejsi tak som im vever davala krupicnu kasu a zlepsilo sa to, tvoj ma uz sedem mesiacov, tak kludne mu tu krupicnu kasu daj 🙂
od 6 mesiacov sa mozu davat prikrmy, tak len smelo do toho.. samozrejme nie krizom-krazom hocico, ale krupicnu kasicku kludne
dakujem dievčatá, a ešte otázočka to mu mám ako pripraviť tú krupičku? lebo klasické mliečko ešte asi nesmie....
ak ti nepomozu krupice, tak ja som zistila ze zrovna tie kase mu robili vecer zle a budil sa castejsie (takze to nebolo od hladu ale praveze mu bolo tazko), skusila som dat vecer len zeleninu alebo ovocie a potom len moje mlieko a spal dobre... kase davam az rano...
Je uplne normalne, ze v noci chce papat. Niektore zjedia viac, niektore menej, treba to len vydrzat. Mozno prave vyzaduje viac jedla, prejde to po par tyzdnoch. A myslim, ze ani krupica nepomoze, ale skusit ju samozrejme mozes. Mozno mu skus davat viac jedla cez den, ale pochybujem, ze to pomoze. Deti sa jednoducho v noci na jedlo budia a nazory, ze by sa budit nemali, su mylne...
MOJ MA 2 ROKY A ESTE STALE TAK 3X DO TYZ SI PYTA JEST.
budí sa posledné 2 týždne, predtým papal v noci len 1x preto sa pýtam...
Tak vydrz, uzrcite to za par dni/tyzdnov prejde, mozno ma iba rastovy "spurt" a vtedy potrebuje viac. Ja som tiez mala takuto skusenost - vzdy to bolo na nejake obdobie a potom bolo zas dobre a potom zas par tyzdnov (vacsinou 2-3) a potom zas klud.
Ty ho neprikrmujes? ja na um, tak uz 3 mesiace moze papat....
jasne, ze prikrmujem ... uz od 4.mes. ale ta noc je hrozna...dnes papal 5x hlados jeden 😅
@smile31 a kolko spapa moj 2r on stiahne 300-340ml.
moj ma 7mes. , tiez sa mi budi 3-4x, to budenie vyzera ale skor ako mrvenie sa, prehadzovanie, istu dobu si cmulal prsty, ja ho vzdy ked toto zacne robit rychlo nadojcim, nie sme na UM. Tym padom sa mi nestihne uplne prebrat. Uvidim ako to bude vyzerat ked sa ochladi, lebo som mala pocit, ze to je aj z tepla, ze je smadny.
diablikovci no on spapa ako kedy... niekedy 180 inokedy vycucne len 60 ... potom zas 150 ...ale pokial mut u flasku nedam a trosku sa nenapapa tak place dudlik stale vypluva....
krupicová kaša je bordel pre črevá. v klkoch zostáva celý život, pokiaľ sa poriadne nedetoxikuješ a neprečistíš. to by som dieťaťu nedávala. kúp Sinlac. odkedy ho moje dieťa večer pije, tak vstáva v noci len raz a niekedy až nad ránom alebo ráno.
@helenanovakova preco ostava v klkoch? ... ja ju malemu este nedavam, moj kasu este nemal, zatial len zeleninovo-maskovy a ovocny prikrm. Kupila som mu zatial nemlicnu ryzovu kasu, ale tym, ze kojim, idem na to pomalicky 🙂
@helenanovakova v črevách zostane celý život len krupicová kasa alebo aj iné jedlá z krupice, ako npr krupicové ovocné knedlíky,krupicové halušky...?
miliony detí vyrástli na krupicovej kaši ,nikto klky neriešil 😉 zas netreba všetkému veriť kto čo kde napíše 😉
@smile31 Syn ma teraz 9r a toto som riesila ako sa narodil kedze moje mlieko nestacilo.Tak som mu asi od 3 mesiacov varila kasu z ovsenych vlociek na vode a take redsie a som to prepasirovala aby to slo lahko cez flasu a on celu noc spal.Tymto ta na to nechcem nahovorit tot len moje riesenie ktore mi poradila moja mama ktora to praktizovala na nas( sme 5 surodenci 🙂