7 mesačné dieťa nechce papať mliečko

sasa245
23. aug 2016

moje babatko bude mat uz 7mesiacov no mam problem s papanim mliecka niekedy mi za cely den nevypije ani 400 ml mliecka ine jedlo zeleninku ovocie kasicky vsetko papa no mliecko nechce inak mame stym uz problem od narodenia vyskusala som aj rozne druhy mlieka no nic aj ochucovadlo no ani tak prosim kto ma takuto skusenos?

seahorse27
23. aug 2016

To nie je az taka tragedia. Ked papa pekne vsetko ostatne vratane mliecnych kasi, tak mu bohate staci aj 300ml denne. Moj syn mal tiez mliecnu krizu po zavedeni príkrmov - proste ine jedla mu zachutili viac ako mlieko. Po case sa ale k mliecku vratil a pije ho rad, teraz uz len rano a vecer. Papa tvaroh, jogurty, mliecne kase, takze deficit mlieka urcite nema.

glorikarebeka
23. aug 2016

@sasa245 bud rada,ze papa vsetko ostatne co by za to druhe matky dali.Neboj ak ti vypije rano a vecer plus nejake jourty uplne staci pojdu aj zubky vtedy deti nepapaju moc a zas chcu mliecko 🙂

moni244
23. aug 2016

To fakt neviete pisat bez zdrobnelin? A ak jedava aj ine jedla, tak to nevadi, hlavne je, ze je

sasa245
autor
23. aug 2016

tak pisem ako chcem ci zo zdrobnelinami alebo bez komu sa nepaci nech necita
a dakujem pekne za odpovede 🙂

dendula123
24. aug 2016

Moj krpec tiez vypije malo mlieka ,ale myslim,ze je to v poho,ked papa ostatne..vzdy pil menej ako bolo uvedene niekde na sunaroch a tak 🙂 ..ale pribera normalne,cize je to ok

gabona1
5. sep 2016

Ahoj, ja mám zase pravý opak, môj malý pije veľa mliečka a radšej by som bola, keby papal normálne jedlo. Človek je vždy taký nervóznejší, keď niečo nie je vyvážené. Ale neboj sa, nič mu nechýba. Ja som ako dieťa mlieko úplne odmietala, som ho proste nemala rada a je tomu tak dodnes. Ktovie prečo? Možno to telo vie, prečo si ho nepýta..🙂.