6 týždňová dcérka grcká z umelého mlieka

kristinablah
14. apr 2022

Ahojte baby..nevedeli by ste mi poradiť nejako prosím vás ...
Mám 6 týždňovú dcérku sme na umelom mlieku...(teda už na 3tom)..najskôr sme mali Nutrilon lenže ten malú spekal potom sme mali bebu Ár (s tohto mlieka sa nám tiež nevedela vykakať)..a teraz máme HiPP..lenže malinká nám zo všetkého grcka ...tak som sa chcela poradiť aj s vami pokiaľ ste mali takýto problém aj vy a ako ste ho riešili lebo ja už neviem..mlieka jej moc meniť nechcem ...
A doktora mi ešte dala aj sirup (gastrotuss)ale nepomohol ..😒

zuzana2299
14. apr 2022

@kristinablah ach ked ti z neho neprestane grckať tak ho asi budeš musieť zmeniť. Mne grcala zo sunaru zmenila som na kendamil a nikdy nebol žiaden problém. S liekmi na to ti neviem poradiť

lucinika
14. apr 2022

@kristinablah syn grckal, aj dcéra, obaja reflux. Gastrotuss absolútne nezabral, až AR mlieko (detská lekárka nám ho dávala na recept ale dá sa kúpiť aj v plnej sume). Sadol nám Nutrilon AR a neskôr sme šli na Sunar.

lucinika
14. apr 2022

@kristinablah a ešte odporúčam keďže je na UM dávaj probiotika, nemal by byt potom problém s kakanim.

zuzana2299
14. apr 2022

@lucinika ja som sa napríklad na probiotikach veľmi popalila malej bolo ešte horšie, myslela som ze jej pomôžu a vôbec. Samozrejme každé bábätko je iné

kristinablah
autor
14. apr 2022

@lucinika nám dala doktorka Ar bebu ale tažko sa jej s toho kakalo pučila sa bola nervózna a grckala mi aj s toho mlieka..tak som jej to zmenila na HiPP ale grcka stále

kristinablah
autor
14. apr 2022

@lucinika dávala som aj probiotiká...ale myslím že zbytočne ..nezaberali jej ..tak som skúsila ešte jedny ale nič s toho

babydesire
14. apr 2022

@kristinablah a si si ista,ze je to z toho mlieka ? Nemoze to byt z prikrmov ? Alebo jej nesadlo nieco ine...

sunshine_18
14. apr 2022

Sunar alebo kendamil

zuzana2299
14. apr 2022

@babydesire písala ze ma 6 týždňov bábätko

nikol1234554321
14. apr 2022

@kristinablah ahoj, my sme mali rovnaký problém, aj grckanie aj zapekanie až sme nakoniec skúsili Sunar AR je aj proti grckaniu aj proti zápche a ešte probiotiká infants dophilus plus. Ten Sunar môže doktor aj predpisovať. Tato kombinácia nás zachránila 😁 držím palce

dominika2018
14. apr 2022

@kristinablah aj nasa z Hipp zvracala. Zmenili sme na France lait a nebol problem.

sofinka1301
14. apr 2022

@kristinablah mali sme problém tiež pri synovi ale on mal reflux. Dr mu predpísala tiež gastrotuss a sestrička mi odporučila 15min pred jedlom dat sirup ze to skôr zaberie než po jedle. Dávala som to tak a pomohlo. Syn bol najskor na babylove mlieku no nakoniec skončil na sunar complex a všetko bolo ok. Držím palce

babydesire
14. apr 2022

@zuzana2299 jaaj zle som si precitala , pardon,,prehliadla som "tyzdnove" ja ze 6mesacne..vdaka za upozornenie

kristinablah
autor
15. apr 2022

@dominika2018 presne rozmýšľam teraz nad tým France lait mliekom že by sme ho vyskúšali 😌

jenn82
15. apr 2022

@kristinablah ja som pridávala do beby nutriton, je to taký prášok na zahustenie, odvtedy ani raz negrckol

lucinika
16. apr 2022

@jenn82 anoo, Nutriton bol super. Na ten som aj zabudla ze sme ho mali, je myslím aj na predpis

kristinablah
autor
16. apr 2022

@jenn82 a nemali ste potom problém s kakanim?

jenn82
16. apr 2022

@kristinablah vobec, kakal kazdy deň, pre nas bol super pomoc

happymom16
16. apr 2022

@kristinablah skúste Loulouku ☺️ nám pomohlo, a to sme toho vyskúšali....

kristinablah
autor
16. apr 2022

@happymom16 len sa celkom už bojím jej stále miešať mlieka 😒ale sme s toho už na nervy

happymom16
16. apr 2022

@kristinablah áno to chápem my sme si tým tiež prešli 😔 ale čo sa dá robiť, treba skúšať kým jedno konečne nesadne