Ahojte,
malý má 6 mesiacov, zatiaľ dojčený..moje mliečko mu už však nestačí, spapá ho len veľmi málo tak sme sa rozhodli prikrmovat UM..doktor nám predpísal Nutrilon HA Prosyneo..absolútne nemám skúsenosti ani znalosti čo sa tyka UM..dnes som mu prvý raz zarobila toto mlieko ale nechcel ho vôbec piť..je to normálne? Skúsila som poobede aj večer znovu a nič..je to iba o tom, že si musí zvyknúť na chuť? Ďakujem
dobrý večer, mojej malej som ho davala a co ja viem na predpis je to len do pol roka...po dovrseni siesteho mesiaca už lekar ho nemože predpisat...moja s nim nemala problem ale je pravda, že ja som kojila minimalne...a nezacali ste už aj s prikrmom?
@stela1996 hej určite mu nechutil, len či je šanca že si zvykne alebo mám hneď riešiť zmenu mlieka
@misana84 to som tiež nevedela že len do pol roka, je pravda že nám ho predpísal ešte kým bol mladší a mysleli sme si že už skončíme s dojčením, našťastie sme ešte potiahli trocha...áno začali sme už aj s prikrmami..tento Nutrilon je len 1, viem že už by mal 2 ale chcela som ho minuť veď ublížiť mu nemôže..
@lladybirdd nie neubliži mu, ja som tiež malej davala este jednotku ked mala 8 mesiacov..už jej davam 2 ale normalny Nutrilon a nevidim v tom rozdiel- ako u nej
@misana84 a čo je prosím normálny Nutrilon? 😃 Lebo je ich toľko druhov že neviem ktorý z nich je ten obyčajný🙈
@lladybirdd takyto klasicky PROnutra.... nie ten profutura alebo tie špecialne
@stela1996 dakujem pekne, hneď som aj bola kúpiť a teraz na večeru dostal..veru toto mu už chutilo🙂
@lladybirdd zamáličko 😊🍼
@lladybirdd všetky HA - čkové mlieka sú horké koli naštiepenej bielkovine.. zrejme mu nechuti, treba skusit obycajny nutrilon ten je sladky