ahojte maminky, mate niektora skusenost s tym, ze vase babatko zacina odmietat pit mliecko? od 4 mes. davam UM Nutrilon- pil v pohode mu chutilo, prikrmujem ho uz od 5 mes. teraz ma 6mes. a prestal mi chciet mliecko...ak mu dam kasu alebo mu uvarim zeleninku popapka vsetko, ale mliecko nechce, ledva vypije pred spanim 90-120ml niekedy ani to nie. Nastastie pije v noci, budi sa mi 2x za noc tak aspon vtedy vypije 🙂
skús mu dať iné mlieko, napr. bebu alebo niečo iné, poprípade kravské možno sa mu proste sprotivilo
moja málá tiež odmieta mlieko, sme nedonosenci a tiež som bola z toho odmietania neštastná. ani mliečne výrobky jej nechutia, Na obed uvarene jedlo zje všetko. Mlieka sme vyskúšali všetky aj vychválené francúzke, výsledok nič. V noci ked je v polo-spánku okolo 2-3hodiny vypije aj 150ml Hipp, ráno už nechce ani potiahnuť.
@verronicka presne ako u nas. proste ponukaj a za chvilu to prejde. alebo proste nie je mliecny typ. spytaj sa dr,ci mozes zacat davat jogurty ked nechce mlieko. my sme chodili aj na gastro a tam mi dr hovorila, ze malokedy zmena mlieka pomoze.
mne dcera od troch mesiaco v noci nejedla, od mlieka sa odstavila ked nemala ani celych 10 mesiacov, a to bola riadny jedak a syn nepil mlieko od 2 mesiacov v noci ale rano teraz na 2 glgy ztiahne 230ml, je to rozne. Treba stale ponukat, mozno ju to prejde a ak nie treba davat alternativy. Ja som dcere davala viac mliecnych vyrobkov, tvrde syry, tvarohy, privarky. atd, na doporucenie lekarky a bolo, na silu ho do neho nedostanes