naša malá bude mať v sobotu pol roka a už druhý deň nechce piť mlieko dávam nutrilon proti grckaniu a dnes som kúpila normálny a nechce ani ten.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ čo s tým??????????????? poraďte ďakujeeeeeeeeeem
Ani moj 10mes.syn nechce mlieko, akonahle sme presli na prikrmy a zistil, ze moze mat aj nieco lepsie, tak mi uz 4mes.mlieko odmieta a pije mi ho iba pocas spanku....a presne, skusaj jogurty, syry, kasicky tam kde je mliecko...
V UM sa nenachádzajú žiadne látky,ktoré by sme nenašli v inom zdroji potravín.Daj si stretnutie s odborníkom na výživu,ktorý ti povie,čo dávať dieťatku jesť,aby mu žiadne látky nechýbali.
Ahoj. Moja dcera nepije mlicko od 1 roka a teraz ma 3. Nic s tym nenarobim. Preto jej varim mliecne polievocky a omacky aby mala aspon tosku mliecneho. Boli sme na odbery a vapnik jej vysiel velmi dobre🙂
Presne takýto problém sme riešili aj my v 6-tich mesiacoch,mlieko som dávala synovi počas spánku,vtedy ho vypil v pohode.To obdobie čo nechcel mlieko trvalo dosť dlho-do vyše roka,ináč nechcel ani nestlé kaše,ani pribináčky.Medzitým sme aj zmenili značku z nutrilonu na hami,potom nejako spontánne začal piť mlieko znova,to sme fakt oslavovali.
ahojík zkus změnit značku, naše Lucka vyrostla na sunaru mají od půl roku i různé příchutě banán, vaniůka od roku, možná jí nechutná, chce to vydržet, naše Lucka jak vidí flašku s mléčkem tak je nadšená,,,ještě jenda otázka nepotřebuješ pro malou nějaké oblečko???díky ppa
Možno je to len dočastné, mne mala sem-tam tiež štrajkuje, nevšimam si to, davam jej inak normalnu stravu ako obycajne (kasicky ked bola mensia a jogurty), pripadne som kupila zo dve balenia tych hotovych mliecok s prichutami a sem-tam som jej dala tie ohriate. Ale potom sa mi vzdy zase rozpila. Mozno uz ma toho dost🙂))
nas syn nechce mlieko od 3 mesiacoch. Je niekolko dovodov a nasich skusenosti tiez. Syncek pil normalny Nutrilon, zistili sme, ze mu citit kysly zapach z ust, pediatricka poradila, ze to je asi "skryty reflux" (spapa mliecko, to sa mu vrati, nastane palenie zahy a ked zisti ze mu to robi zle, mliecko viac nechce). Zacal papat Nutrilon Antireflux. Zlepsilo sa to, casom nechcel ani ten. Skusali sme dat mlieko lyzickou (neodporucam, blbost, trapili sme sa my aj on) ☹ . Dovtedy pil z flase Avent (ma pevny cumlik). Vymenila som flasu za LOVI (makky cumlik), zacal pekne papat 🙂 Chvilu to fungovalo, potom opat nechcel... Pediatricka poradila zmenit mlieko, ak mu nebude chutit jedno skusit dalsie (v obchodoch ich je dost). My sme zacali davat SUNAR (je zo vsetkych najsladsi) a zachutil. Zase len docasne. Dalej pomohlo KRMENIE POCAS SPANKU. Ked sa pocas krmenia zobudil, cakali sme kym zaspi a papal dalej... Teraz papa mlieko z Lovi flase pocas spanku. Obcas sa popri tom zobudi, otvori ocka, pozre, co od neho chceme,zavre oci a papa dalej. :D Funguje to... A suhlasim s vyssie spomenutymi prikrmami: kasicky, jogurt. Ked mixujes zeleninu, mozes to rozriedit mlieckom, miesto vody... Pevne nervy, viem o com vravim 🙂
Nasa nechcela od 5 mesiacov....skusaj kasicky a pod.....nasej potom zachutili Mliecko s kasou od Nestle...ale len vecer....tak sme jedli jogurty, syry, ovocie, zeleninku,.....
Je to o nervy ale zvladnes to neboj nic