5 mesačné prikrmované dieťa nechce piť umelé mlieko

damaroka
13. dec 2016

Zdravim Vas,stretol sa s tym niekto? mam 5 m babätko,uz mesiac ho prikrmujem,vsetko krasne papa,len uz nechce pit UM.V noci nieje problem,ale cez den nechce,Snazim sa mu davat roznym sposobom,ci uz pred jedlom,pocas,alebo po jedle,ale strasne sa hneva,ked vidi flasu mlieka a stiska ustocka,otaca sa,jeduje.Zato ked podam flasu caja,hned otvara ustocka. Neviemuz,co robit,ci zmenit mliecko,alebo ci staci po noci.

seahorse27
14. dec 2016

Mali sme rovnaky problem, ale bolo to len prechodne obdobie, cca mesiac - dva. Potom znova prisiel na chut mliecku.

gabona1
25. dec 2016

Ahoj, aj my sme mali tento problém, ja som to vyriešila zmenou mlieka, dokonca som skúsila viacero druhov od kámošiek, nakoniec máme amilk bifido. Akoby sa zmenila chuť tým deťom, keď začnú papať inú stravu.

juhseverzapad
25. dec 2016

@damaroka Ak máš možnosť, tak čisté kravské.

tortickalulu
25. dec 2016

Asi je vegan, v tomto veku si uz dei zacinaju uvedomovat krutosti pachane na zvieratach.

evittam
25. dec 2016

@tortickalulu Prosim ta,ty uz radsej nic nikam nepis-hlavne tie tvoje rady. Ty mas kolko deti?! Jasneee-5-mesacne dieta si uz uvedomuje nasilie pachane na zvieratach....😀

tortickalulu
25. dec 2016

@evittam 4 krasnych mudrych veganikov. 🙂

juhseverzapad
25. dec 2016

@tortickalulu tak ty si daj poriadneho mäsa, lebo očividne potrebuješ živočíšne bielkoviny pre vývoj mozgu.

damaroka
autor
25. dec 2016

@juhseverzapad 😅😂😂 suprova konverzacia 👍
Dakujem za radu,ale nemam tu moznost,dostat ciste kravske mliecko.

ukulela
25. dec 2016

@damaroka na ciste kravske je este priskoro. najskor od roka ... skor skusit zmenit UM. ale ak ti vypije rano, pred dennym spanim a vecer apomedzi to zje dva prikrmy, velmi by som a netrapila.

damaroka
autor
25. dec 2016

No,ved pocula som ze kravske mlieko sa dava az niekedy po roku.Ja som len odpovedala na komentar.Ale vdaka za radu.

juhseverzapad
25. dec 2016

Moje deti, každé jedno od 4.-teho mesiaca pili kravské. Nie je všetko pravda, čo sa píše.

ukulela
25. dec 2016

@juhseverzapad pozri,aj nase prastare matere davali detom kravske, ked nemali ake ine ... ale ked uz teraz napr vieme, ze detske oblicky dozrievaju do roka a dovtedy ich napr neprimerane zatazuje tvaroh, tak ho decku do roka davat nebudem, rovnako ako nebudem davat mlieko ... ano, stat sa nemusi nic. alemoj chlap ma diagnozu na oblickach a lekari neprisli z coho - a pokojne to moze byt aj z toho, ze ako decko sa este toto nevedelo.
ja nie som z predposratych matiek, ze nesmie to a to a to. ale mlieko som davala az od roka dovedy jogurty. nastastie som kojila. ale ak by sa nedalo a z roznych dovodov by som neriesila UM, tak by som premyslala nad kozim, je lahsie stravitelne ako kravske.

juhseverzapad
25. dec 2016

@ukulela a vieš o tom, že prvý sunar bol vlastne iba sušené kravské mlieko? Moju najstaršiu som kojila 9 mesiacov, ale aj tak som jej robila krupicu,puding a kakao z kravského. A mimochodom na obličky vplýva viacero faktorov.

ukulela
25. dec 2016

@juhseverzapad viem, rovnako ako viem, ze stale sa robi z kravskeho mlieka, ale spracovava sa do pre dieta stravitelnejsej formy.
ja kravske mlieko mam priamo z dvora, maly ho jedava, ale az od cca roka.

juhseverzapad
25. dec 2016

@ukulela v poriadku. Nech si každý robí podľa svojho uváženia.

zuzka_1985
29. dec 2016

Moj bol vzdy mlieckovy-dodnes pije kaxde rano amilk. Bud tomu tvojmu prestalo chutit alebo ho uz nepotrebuje. Nenutila by som ho

damaroka
autor
29. dec 2016

@zuzka_1985 uz pijeme normalne,problem boli zubky...2 naraz sa tlacili,hned ked boli vonku,zase pil.

autumn11
1. jan 2017

kamoška mala taký istý problém,keď mala jej dcéra sedem mesiacov. Skúšala aj iné mlieka, ale malá sa už "nechytila". Môj syn pije mliečko amilk bifido dodnes a to už má skoro dva roky. Každé dieťatko je iné.

emamonika
1. aug 2024

@damaroka ahoj prosím ťa viem že to je starý príspevok ale ako dlho to trvalo keď mu išli zuby že odmietal mlieko? Ďakujem

damaroka
autor
1. aug 2024

@emamonika asi 3-4 mesiace. Celkovo nechcel jesť.stale boli problémy. Časom sa to vyriešilo samo.