Dobry den mamicky prosim stretol sa niekto s tym ze dieta v 5mesici odmieta mlieko? Mame neocate a doteraz nebol problem zacali sme s prikrmami a od vcera nechce mlieko iba v noci cez den vobec
@dominikak4 lenze mi mame alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka tiez som mala nalo mlieka tak sme zacali s umelym vyskusali sme 8mliek a ani jedno nam nesadlo vsetky ho zapekali jedine tento neocate nam zabral je to uplne hnusne mlieko smrdi a chut hrozna takze akoze ja sa nedivim ze skusil nieco ine lepsie a nechce to hnusne mlieko ale zas odstavit uplne od mlieka ho nemozem
@patulka1992 skuste sa opytat lekarky na gastre ci ho nevie zamenit za ine,my sme ho tiez mali na predpis ale kvoli hnusnej chuti ho dcerka pit nechcela.presli sme na France lait bezlaktozove
@patulka1992 Krstná je detská sestra a povedala mi, že v nemocnici deťom, ktoré odmietajú mlieko a je potrebné aby jedli a priberali pridávajú do týchto špeciálnych mliek, ktoré nie sú až tak chutné glukopur (myslím, že tak sa to volá) a máva to úspech, deti tie mlieka pijú. Opýtam sa jej pre istotu na názov toho sladidla a napíšem Ti. Môžeš to skúsiť keby Ti mlieko nepil. Možno je to len prechodný stav, keď bude hladný vypije.
@patulka1992 dobrý deň 🙂 viem, že je to dávno ale prosim Vás ako to u vás dopadlo s tým mliečnom? Nám sa teraz stalo to iste kým pila len neocate bolo dobre ako sme začali s prikrmom nechce neocate vôbec.
@zuzka0601 dobry den no ja som skusila dat babylove mlieko ze ci bude chciet pit aspon to a veru ze pil a nemal ani ziadne bolesti stolica tiez bola normalna vsetko bolo okej pred neocatom sme skusila asi 9mliek a ani nejdno nesadlo tak nvm.ze ci mu alergia presla alebo co
@patulka1992 Ahoj, áno, môj syn je na toto expert, nemala som dosť MM keď mal cca 3 mesiace, tak som začala prikrmovať UM a dúfala som, že len dočasne, ale syn začal odmietať postupne prsník, následne už aj odsaté MM chcel iba UM...mali sme Nutrilon HA, bojovala som s ním do 5 mesiaca. Pediatrička sa mi k tomu vyjadrila tak, že mu moje MM proste viac nechutí. Materské mlieko sa mi postupne stratilo, keďže sa neprisával a iba som odsávala. Keď sme prešli postupne na príkrmy, tak zas mu nebol dosť dobrý Nutrilon HA a prestal mi ho zo dňa na deň piť, prešla som na Kendamil, keďže aj tak sme chceli v 7 m začať s neháčkovým mliekom (mal HA len pre istotu), no a Kendamil pije, je to sladké mlieko, veľmi chutné, aj ja si ho občas ukradnem do kávy =D. Podľa mňa Váš problém je v tom, že spoznal nové chute a mlieko mu už nechutí, skús ho zmeniť za nejaké iné, už spomenutý Kendamil deťom veľmi chutí. Veľa šťastia.