Viete my poradiť prečo my 2 ročná odmieta mlieko doteraz ho pekne pila som myslela že je to cumlom lebo bol deravy kúpila som novy ale ani tak nechce piť mlieko neviem v čom je problém
Už nepotrebuje piť mlieko a už vôbec nie z fľaše. Nechce, nedávaj. Raz za čas jej ponúkni z pohára.....
@alexandraas áno bebe pije ale odmieta ho zo dňa na deň
2 ročná už nepotrebuje fľašu ani umelé mlieko.
Umele mlieko pre 2rocnu? Ja som davala od roka krabicove a nic jej nebolo. 0d 18 mesiacov nechytila ziaden mliecny vyrobok a vzdala sa aj mlieka. Mam kamošku,jej maly ma tiez 2 a ten je este väcsinou dna na mlieku. Moj osobny nazor je,ze sa ho prejedla. 2rocne dieta uz moze jest co dospely a nie dopovat ho mliekom
Možno vás minulo, že sa nikto nepýtal na váš názor ohľadom toho, že v 2 rokoch niekoho dieťa pije mlieko 😂 ste tu jak natvrdlé niektoré fakt 🙃
Autorka: pokiaľ ho už nechce, nenúť. Možno už došla do štádia, že jej stačilo. Skúsila by som vodu alebo čaj 😊
Keď nechce,tak nedávaj. Ak jej bude chýbať, sama si vypýta
Nedávaj na silu. Ponukaj iné mliečne výrobky: jogurt syr cottage smotanu tvaroch
Tak jej ho nedávaj
2 ročná už nemusí povinne piť mlieko a už vôbec nie z fľaše
Ponúkni jej napr. k raňajkám z pohára
Ak zje dostatok mliečnych výrobkov, krémové polievky, prívarky a pod., mlieko samostatné môže úplne vynechať.
Najvyšší čas v takom veku. Môj sa odstavil sám z večera do rána bez príčiny. Dovtedy pil mlieko 3x za deň.
V ničom, má dva roky, mlieko nie je nevyhnutné.
Môj syn mal rok a pol keď začal odmietať UM zo dňa na deň.Nepovazovala som to za problém a u dvojročnej už absolútne nie veď ho nepotrebuje
Umele?? Moj nepije cca od roku a dvoch mesiacov a nepije ani len kravske..papa syry,mliecne vyrobky..pit mlieko v takom veku uz nie je potrebne..