10 mesačné dieťa nechce umelé mlieko

babyttcirl
26. nov 2021

Neviem co mam robit. Maly nechce UM pit - lena rano q v noci, sem tam na olovrant. Skúšala som aj iné flase atd q proste to nechce. Moze sa stat ze sa sam odstaví od UM?? A co s tym?

pa_tricia19
26. nov 2021

@babyttcirl náš odmietal um keď mu išli zuby.. po chvíľke, keď už nebolo teplé ho vypil..nemôže byť toto problém?

babyttcirl
autor
26. nov 2021

@pa_tricia19 zub ide to je pravda. Ale teda co mu mam dat? Akoze papa dobre... ale tekutiny nic moc..

romca245
26. nov 2021

Môj malý dostal keď mal 9m infekčnu chorobu ruky, nohy ústa. Odstavil sa mi od mlieka. Nechcel žiadne. Nenutila som a nahrádzala som mu to jogurtmi, syrom atď... Odvtedy mal len tuhú stravu

kacena4
26. nov 2021

moj syn od 6m nepil mlieko odmietal ho - tiez ho nemusis nutit pit mlieko staci nahradit mliecke polievky, jogurty, syry a nestresuj sa s nepitim mlieka

tosomja
27. nov 2021

Moja presne to isté, pije len v noci, cez deň drží fľašku v ústach, teda cumel a len dasnami kuše, neťahá. Tuhú stravu je pekne, aj čajík pije, aj vodu, len mlieko nechce. Ani mliečne kaše. Dávam jogurty, do prikrmu primiešam jednu odmerku mlieka atď. Ale nejak neviem či jej to staci. Priberá pekne aj prospieva celkovo.