Ahojte žienky...
Máme 10 dni, sme na UM Nutrilon Profutura, teda zo zdravotnych dovodov nedojcime..
A asi posledne 2-3 dni po každom papaní ostane malá nervozna, konkretne začne so sebou trepať, krutiť sa, trast rukami, mrnči, kope nozkami strasne..a vobec nezaspi hned po krmeni a odrgnuti ako to bolo doteraz..
Niektora prosim vas mate / mali ste s tym skusenost?? Potrebujem poradiť z coho, cim to je a ako to riesit...
Ďakujem ..
U takeho drobca tazko povedat, ale nie je este hladna? Ja viem viem, tabulky hovorua jedno, ale málokto ide realne tabulkovo...skus jej dat viac? Alebo jej možno nesedi mlieko?
Aj ja si myslim, pokial ti neplace a nezvyja sa od bolesti, ze je este asi hladna.Skus jej zarobit viac, ked nebude chciet vyhodis...aj moja mala pijavala viac ako jej rovesnici☺
@janickacrazy
@tyelde
@zildo
Žienky, dakujem za Vase postrehy..boli sme u lekara, vraj je to kolika... 😞
@radusssa No len upozrnujem, že aj nám lekárka tvrdila, že sú to koliky, že tak do 3-4mesiacov to prejde. Neprešlo. Dali sme urobiť testy a hups, alergia ako vyšitá. Lekárka sa náramne snažila ospravedlniť, no super, ale tie prebdené noci a zbytočné bolesti bruška sa ospravedlniť nedajú. Netvrdím teraz, že je to aj váš prípad, možno u vás sú to ozaj len koliky, ale aby si vedela, že aj lekári sa možu mýliť.
@radusssa Skús jej dať urobiť testy na alergiu na mlieko, my sme čakali na objednanie skoro 3 mesiace na gastro. Ale može byť, že jej to mlieko nesedí. Moj bol dlho na Nutrilon HA a to mu ako tak vyhovovalo, ale mal nepeknú zelenú stolicu, časom sa to zhoršovalo a nakoniec je alergický na mlieko a sme na sojovom UM.