Milé dámy,
zasúťažte si s nami o balíček produktov Vichy z rady Normaderm. Balíček obsahuje novinku Normaderm Skrášľujúci krém, Normaderm Detox nočný krém a Micelárnu vodu 3v1.
Stačí ak do súťažného fóra napíšete, ktoré výrobky značky Vichy máte najradšej a prečo.Najzaujímavejšiu odpoveď odmeníme. Súťažiť môžete do piatku 16.10. do 22:00, v sobotu na obed vyhlásime výhercu.
-------------------
Krásne sobotňajšie poludnie,
rada by som sa Vám poďakovala za všetky odpovede, ktorými ste prispeli do našej súťaže!
Každá z nich je pre nás veľmi zaujímavá, lebo vyjadruje Váš názor - našich spotrebiteliek. Strávila som nad odpoveďami dlhší čas a rozhodla som sa odmeniť viacero z Vás, pretože popravde som sa nevedela rozhodnúť!
Balíček produktov radu Normaderm od nás vyhráva pre mňa najviac odvážna odpoveď od @m1m2m3
Normadermom Skrášľujúcim krémom potešíme @melesmeles , za jej básnické schopnosti
Normaderm Hĺbkový čistiaci gél vyhráva kreatívna @mamilka
Všetkým Vám srdečne gratulujeme a ostatným ešte raz ďakujeme za Vaše názory a príspevky!
Ja pravidelne používam produkty Vichy - od pleťovej vody až po krémy, teraz sa mi páči že majú nový dizajn 🙂 kvalita ostala kvalitou 🙂
no ja som skusala vzorky a neviem sa rozhodnut. na stranke vichy mi vyslo podla testu, ze by som mala pouzivat normaderm radu so serom idealia life serum. inak to som skusala vo vzorkach tiez a je uzasne. tak neviem no, ci mam ist aj do normadermu alebo si len serum idealia objednat. netusiiim a uz par dni si nad tym lamem hlavu. lebo ja mam na tvari asi vsetko. aj mastne, aj suche aj citlive aj vrasky uz 😅
ja som túto značku ešte neskúšala,nakolko pre mňa niesú velmi cenovo dostupné ☹
Vichy NORMADERM som dostala keď som mala 17 rokov k vianociam, celú sadu. bola som s ňou vešmi spokojná. dnes používam radu IDEALIA, ale stále mám po ruke NORMADERM na mastnu a problematicku plet, co je moja SOS zachrana pocas "mojich dni".
od Vichy používam Normaderm a Idealia - nakolko mam problematicku plet a hlavne make upy sú od nich vynikajúce - odporúčam všetkým vyskušať - a v lekárni sa dajú zohnať aj vzorky co je tiež velke plus - nakolko nie vždy može krem sadnúť 😎
Dobrý deň, už 2 roky používam Vichy Aqualia thermal a som maximálne spokojná. Najnovšie som pridala aj micelárnu vodu a je vynikajúca. Moja mama, má 66 rokov, už roky používa kozmetiku Vichy a vyzerá super !
zatiaľ som značku Vichy nevyskúšala, nakoľko cenovo je pre mňa dosť nedostupná. Ale keby som túto kozmetiku vyhrala, vyskúšala a bola by pre mňa ideálna, určite by som si našla spôsob, ako na ňu odložiť nejaké to euro a používala by som ju. Práve rada Normaderm je určená pre môj typ pleti. Určite je veľmi kvalitná a ja mám slabosť na všetko francúzske. 😉
Nepoužívam túto kozmetiku,ale nikdy nie je neskoro začať? 😉
Vichy Normaderm je pre mňa kozmetika, ktorá robí zázraky 🙂 . Vždy som mala problémovu pleť a veľmi mastnú pokožku. Používaním Vichy normaderm sa mi pleť upravila a preto na produkty tejto značky nedám dopustiť 😉 . Používam Normaderm hlbkovo čistiaci gél, Normaderm hydratačný denný krém a Normaderm Detox nočný krém. Chcela by som vyskúšať teraz veľmi populárnu Normaderm micelarnu vodu a taktiež Vichy Dermablend tekutý make-up.
ja som skúšala make up na problematickú pleť- Idealia. Používam aj Vichy Aqualia Thermal krém na suchú pleť.Ako jediný mi pomohol pri šupinkách na nose a lícach. A navyše výrobky pekne voňajú. 🙂
U nás je top- Vichy Ideália krém na normálnu a zmiešanú pleť a Vichy Aqualia Termal Legere 🙂
Ahojte, vichy normaderm naozaj pomaha, za nic na svete by som ho nevymenila 🙂 je uzasny, treba len pockat prve 2-3 tyzdne a vysledok pride. Krasna, hladka, cista plet 🙂 odporucam!!
Od značky Vichy som mala radu Vichy Essentielles a bola som nadmieru spokojná. Túto radu som aj kúpila ako darček vo veľmi peknom balení. Od Vichy som tiež používala šampóny na vypadávanie vlasov (vlasy boli pevnejšie) a šampón na mastné vlasy a bola som snimi nadmieru spokojná. Mám zálusk na Vichy Ideália denný krém 🙂
mne velmi pomohli produkty z radu normaderm. od puberty boli stale navstevy u koznej a nic nepomahala, az tieto pripravky som dostala od krstnej a za mesiac bolo vsetko super. neskutocny rozdiel. takze v mojich polickach je iba normaderm, spirala a lesk na pery 🙂
Veľmi rada by som používala kozmetiku značky Vichy Normaderm, pretože je pre moju pokožku veľmi dobrá a cítim sa po použití skvelo. Bohužial sa k nej dostanem len keď som u mami a keď jej z nej potajomky kradnem 😀 ☹ pretože sama na túto kozmetiku nemám dostatok financií. Keby sa mi však situácia zmenila hneď by som začala s jej dlhodobým používaním 😉 Dúfam, že sa mi tento tajný malý sníček splní 🙂
Obľubujem Vichy Normaderm denný krém, keďže mám problematickú pleť a taktiež hĺbkový čistiacci gél a micelárnu vodu.
po porode sa mi plet uplne zmenila skor k horsiemu poskusala som rozne kremy ale najviac mi sadol VICHY Normaderm Anti-age proti nedokonalostiam pleti a proti vraskam poskytuje mojej pleti vsetko to co potrebuje a vyhovuje po vsetkych strankach .A taktiez pouzivam make -up Vichy Normaderm Teint s ktorym som nadmieru spokojna zakryje vsetko to co potrebujem a hlavne tvar nevyzera ak maska ako niektore make-upy 🙂
No.1 u mna je VICHY Aqualia Thermal Serum - posilňujúce a hydratačné sérum.Nič lepšie si nemôže človek dôpriať po náročnej službe.Po nočnej ako by som rozkvitla.
Milujem tuto seriu,pretoze konecne nemam problem s lesklucou tvarou.mam strasne mastnu plet a kazdy den som s tym bojovala.Odkedy pouzivam tuto kozmetiku aj ked jeden den vynecham s cistenim a s kremovanim nic sa nedeje pretoze uz sa mi nevytvara tolko kozneho mazu.som velmi rada ze som objavila tuto seriu od Vichy ktora je urcena prave na problematicku plet a hlavne ktory aj POMAHA.
Moj najoblubenejsi vyrobok od Vichy je jednoznacne Make-up Dermablend 🙂 dlho som hladala ten spravny make-up ale vzdy som bola sklamana... Dermablend od Vichy si ma dostal svojou vybornou krycou schopnostou a pri tom nevytvara efekt masky. Takze rano po prebdelej noci, kedze moj maly syncek sa stale niekolkokrat za noc budi, nim rychlo zakryjem svoje kruhy pod ocami a rozne nedokonalosti a pri tom si po naneseni nepripadam ako voskova figurina 🙂 Dermablend ma vybornu lahku konzistenicu a dobre sa aj nanasa plet. A myslim, ze aj pomer cena-ucinok je velmi prijatelny 🙂 Tento make-up mozem len odporucit a iny uz ani nechcem! 🙂 dakujem Vichy a Dermablend ze som ta nasla a citim sa s tebou aj nadalej krasna 🙂
Vichy Dercos Energising posilňujúci šampón proti padaniu vlasov a Vichy Deodorant dezodorant v spreji proti nadmernému poteniu mam momentalne objednany a v lekarni ako vianocne darceky kupujem vsetkym vyrobky od Vichy, pocas roka menej, lebo si ich nemozem dovolit , ale na vianoce chcem kazdemu dopriat kvalitu. a nedopustim na NORMADERM Tri-Activ Cleaser- 3in1 cistenie peeling maska (vianocny darcek aj pre kamaratku) Sampony Dercos pre manzela na vianoce a brata. Kremy zatial nepoznam, ale rada by som. Dakujem 🙂
Moj miláčik - pureté thermale 3 v 1 a Idéalia life serum ( odporúčam každej maminke na materskej ), robi zázraky i po prebdenej noci ;)
velmi kvalitne som velmi spokojna použivam Vichy normaderm a som velmi spokojna a este Normaderm hlbkovo čistiaci gél, kvalita a spokojnost na 1 mieste 😉
Mne velmi pomohol Vichy dercos energising pol roka po porode mi strasne zacali vypadavat vlasy uz som myslela ze budem plesata stacilo ked som presla rukou cez vlasy a plna dlan vlasov :( vyskusala som kadeco aj babske domace recepty a nic nepomohlo na odporucanie mojej sesternice som vyskusala Vichy sampon proti padaniu vlasov a pomohol 🙂 teraz mam vlasy po zadok a nie som holohlava 🙂))))))))) 💕VICHY
Dobry den, na odlicovanie som doteraz pouzivala len odlicovacie mlieko a velmi som nedoverovala micelarnym vodam, no ked som vyskusala micelarnu vodu od Vichy, zmenila som nazor 😉
Vždy som mala problematickú pleť, takže je jasné že používam hlavne výrobky z rady Normaderm. Veľmi som si obľúbila aj Idealia BB cream, ktorý tvár naozaj rozžiari a nemusím si dávať make up čo je veľké plus. A samozrejme treba dbať aj o rúčky preto používam Nutriextra krém na ruky 🙂
ja mám najradšej Vichy Normaderm hĺbkový čistiaci gél - zbožňujem jeho vôňu. Ráno ma krásne nabudí do nového dňa a večer zaspávam v záplave jemnej vône. A pleť je po ňom samozrejme super. Ja mám mastnejšiu pleť, tak potrebujem odmastňovať. 😀
Ja mám najradšej Normaderm micelárnu vodu 3 v 1. Úplne dokonale mi vyčistí pleť, odlíči make-up a dokonca aj na očiach 🙂 Ešte nikdy som nebola so žiadnou kozmetikou spokojnejšia ako s Vichy. V kúpelni sa mi uvolnilo dosť miesta od zbytočných a neefektívnych čistiacich vôd a odličovačov. Uvedomila som si, že radšej dám o nejaké eurá viac a mám všetko čo potrebujem, pričom v podstate aj ušetrím lebo nemusím kupovať čistiacu vodu, obrúsky na oči, odličovač make - upu ktoré som ani neminula a znova a znova kupovala iné. Po vyčistení mám druhého miláčika a to denný hydratačný krém pre problematickú pleť a cítim sa ako bábätko 🙂 pokožka je jemná, čistá, jednoducho mám skvelý pocit 🙂 Veľmi rada by som vyhrala balíček Normaderm, výrobky musia byť úžasné a ja ich chcem vyskúšať 🙂 😵
par krat som skusila pletovu vodu normaderm robila mi dobre na plet ... rada by som oskusala aj ine vyrobky
Ja som zatial vyskusala Vichy Aqualia Thermal- krem na tvar, pretoze mam suchu plet a pomohol mi.Som s nim spokojna.Prajem pekny den 😀