Poradňa: ako si vybrať vhodný prípravok Vichy pre Váš typ pleti?

lucia_vichy
12. okt 2015

Rada Vám odpoviem na všetky otázky týkajúce sa správneho výberu produktov vhodných pre Vašu pleť. Každý prípravok je určený pre iné potreby a typy pleti. Nesprávnym výberom nemusíte dosiahnuť vždy pozitívny výsledok.

mawka
12. okt 2015

@lucia_vichy no ved toto, luci. ja mam: na licach skor mastnu plet, resp. povedzme ze T-zona je mastna. uz sa mi robia vrasky prirodzene, ale okrem toho mam plet aj suchu - tam kde nie je mastna a citlivu, od malicka som mala atopicku dermatitidu. ak si kupim pripravok na mastnu alebo zmiesanu plet, akne sice na chvilu zmizne, ale ostanem vysusena a tam, kde mam plet citlivu tak cervena a vysusena. ked kupim hydratacne nieco, nedeje sa nic. ked kupim radu na citlivu plet, tak tiez nic. takze ja vlastne neviem. vo svetlych chvilkach mam chvilu pokoj a plet prirodzene sviezu a peknu. ale to je malokedy. niekedy pred rokom sa mi takto "poondila" plet, asi vek, nejaka zmena, neviem a neviem si rady. doslova bojujem. ku kozmeticke nechodim lebo ak mi akne cistila, bola som cela zapalena a bolava a hojenie trvalo dlho. tak a teraz co? 🙂 v sutaznej otazke som pisala, ze po odskusani vzorky mi celkom ulahodilo life serum idealia. bude to stacit?

nikenzi
12. okt 2015

ahoj, ja pouzivam normaderm uz od skoly a vyrazne mi pomohol z akne. avsak aj napriek tomu sa mi neustale objavuju cierne bodky na nose a obcas v t-zone. najskor som myslela ze to je z hormonov v case menstruacie no je to aj mimo toho. nevies co by na to bolo dobre? dakujem.

evittam
12. okt 2015

@lucia_vichy Ahoj, ja používám VICHY aqualia thermal už vyže 3 rokov a som maximálne spokojná, iný krém už ani nechcem. 😉

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@mawka Ahoj, tak vhodný odličovač pre teba je určite Micelárna voda 3v1z radu Purete Thermale , pretože dokonale odlíči pleť a je šetrná aj k tým najcitlivejším typom. Na t-zónu, ktorú máš mastnú by som ti doporučila práve novinku Normaderm Skrášľujúci krém - ten nielen zmatní pleť, stiahne póry, ale zároveň ju hydratuje. A Idéaliu life sérum, ktoré pôsobí na regeneráciu pleti,stiahnutie pórov ale i ako prevencia proti vráskam, by som aplikovala na ostatné časti tváre, kde máš pocit, že je tá pleť suchá. Tu by som doporučila na noc aj Aqualiu, dobrou hydratáciou nikdy nič nepokazíš 😉
Posielam ti aj linky kde nájdeš konkrétne produkty:
http://www.vichy.sk/hydratants/Micelárna-voda-3...
http://www.vichy.sk/anti-age/LIFE-SERUM-IDEALIA...
http://www.vichy.sk/AQUALIA-THERMAL/rad/r1168.aspx

mawka
12. okt 2015

@lucia_vichy ou, dakujem.. skrachujem 😀 4 produkty od vichy.. skusim micelarku, normaderm a aqualiu a ked uz bude plet hydratovana a scivilizovana, presla by som asi na to serum. citala som, ze sa da pouzivat ako cez den, tak aj v noci, to by mi vyhovovalo. este raz vdaka 🙂

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@nikenzi
Ahoj, skúšala si už Normaderm 3v1? http://www.vichy.sk/anti-imperfections/PRÍPRAVO...
Doporučujem 1 krát do týždňa použiť ako peeling - cielene na T-zónu, hlavne na nos. A 1-2 krát do mesiaca na celú tvár necháš dlhšie pôsobiť ako masku. Uvidíš ako ti perfektne vyčistí póry a zároveň budeš mať jemnú a hebkú pleť 😉

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@mawka Verím,že ti to bude vyhovovať a sleduj na lekárňach akcie, skoro každý mesiac sú rôzne zľavy,akciové balíčky a darčeky k nákupom našich produktov myslím , že neskrachuješ 😉

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@evittam To som rada, tiež mám rada Aqualiu, hydratovať treba stále, v každom ročnom období, takže za mňa máš velké plus 😉 😉

mawka
12. okt 2015

@lucia_vichy ok, vdaka, budem sledovat. 🙂

marinnah
12. okt 2015

Ahoj, táto poradňa sa mi akurát hodí, existuje vôbec nejaký prípravok ktorý odstráni aj vodeodolnú riasenku a makeup na jeden krát, teda že nie je potrebné dočisťovanie?
uvažujem o purete thermále čistiaci gél alebo odličovač 3 v 1, ako sa tieto dve veci používajú?

anti13
12. okt 2015

Dobrý deň, mám po 35 a hladám niečo zázračné 😀 na vrásky okolo očí ďakujem

anika
12. okt 2015

@lucia_vichy ahoj, čo by si doporučila na pleť 30 + , zmiešanú, zdá sa mi, že sa zvýraznuje nosovoústna ryha a je bez jasu
vyskúšala som od vichy idealia,najviac mi sedelo serum

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@marinnah

Ahoj Marinnah,
doporučujem vyskúšať Micelárny olej Purete Thermale , funguje na báze micel, ale zároveň Vďaka olejovej zložke dokáže rozpustiť aj vodeodolnú riasenku a make up. Tu je podstatná doporučená aplikácia : nanesieš do suchých dlaní , krúživými pohybmi rozotrieš na celú tvár vrátane očného okolia - vytvorí sa ti fluidné mlieko a potom to naraz opláchneš vodou. Oči môžeš odlíčiť aj s vatovým tampónom, ale ja preferujem bez. Tvoja pleť bude krásne vláčna, dokonale odlíčená a vôbec nie mastná
😉
http://www.vichy.sk/hydratants/Čistiacimicelárn...

Čistiaci gél sa používa s vodou, treba sa vyhýbať očnému okoliu. Tu by som doporučila ešte dočistenie či už tonikom alebo čistiacim balzamom. Na čistenie pleti ráno po prebudení je úplne ideálny. Prípadne pre ženy, ktoré sa nelíčia. Je to veľmi svieža fresh textúra, ktorá si ťa hneď zí 😉 ska

Odličovač 3v1, patrí do toho rýchleho expresného odlíčenia , kedy urobíš všetko naraz
😉 .Odlíčiš oči, tvár a zároveň pleť zjemníš. Je to mlieko, tonikum a odličovač očí v jednom. Doporučujem jemnou masážou aplikovať na tvár, smerom od stredu do strán,necháš chvíľu pôsobiť a potom za pomoci vatového tampónu odstrániš. Oči odlíčiš priamo s vatovými tampónmi.

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@anti13
Dobrý večer Anti, v tomto prípade by som určite vyskúšala Liftactive očný krém.

http://www.vichy.sk/anti-age/LIFTACTIV-OČNÝ-LIF...

Pôsobí proti vráskam, strate pevnosti a pružnosti v očnom okolí. Doporučuje sa síce ženám po 40 tke, ale ak máte predispozíciu na viditeľnejšie vrásky, kľudne by som to podchytila 🙂
Verím, že po mesiaci používania, mi dáte za pravdu, že zázraky sa dejú 😉

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@anika

Ahoj Anika,
tak to riešiš presne to čo ja 🙂 Idealia life serum je správna voľba 😉 Regeneruje tvoju pokožku, zároveň ju prejasní a sťahuje póry.
Naviac by som doporučila nakombinovať ho s Idealiou denným krémom, ktorý prejasnenie pleti ešte zvýši a zároveň je dobrou prevenciou proti prvým vráskam.
Pre mňa je však top produkt, na ktorý nedám dopustiť Liftactive advanced filler.

http://www.vichy.sk/anti-age/ADVANCED-FILLER-LI...

Je zameraný práve na redukciu výraznejších vrások v okolí úst a na čele. Ideálne : lokálne ho používaj na noc na najviac viditeľné vrásky, na zvyšok tváre Idealiu nočný krém,cez deň denný v kombinácií so sérom. Uvidíš, ako sa ti celkovo zlepší pleť 😉

alienka000
13. okt 2015

@lucia_vichy ahoj, existuje nieco na prevenciu pigmentovych skvrn? Mame ich v rodine a urcite ich budem mat aj ja a chcem to riesit skor. Nieco na vek 30 rokov. A este existuje aj moznost vyskusat vzorku? dakujem

martina374
13. okt 2015

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, či máte z tejto značky aj niečo na akné ale účinné 🙂........mám skoro 30 rokov a vždy sa mi tvoria vyrážky na tvári, hlavne okolo brady, líc a úst. Neviem čo na to použiť. Už som vyskúšala všelijaké prípravky ale výsledok krátkodobý. ďakujem.

lucia_vichy
autor
13. okt 2015

@alienka000
Ahoj,
nanešťastie žiadny prípravok na prevenciu proti pigmentovým škvrnám neexistuje 😔
Určite ti ale doporučujem používať denné krémy s UV faktorom, hlavne počas mesiacov, kedy je slniečko intenzívnejšie. Veľmi dobrú osobnú skúsenosť mám s našou Idealiou BB krémom, ktorý jemne tonizuje pleť a zároveň ju chráni pred UV žiarením, tým eliminuješ aj prípadný vznik pigmentových škvŕn. Navyše každý náš make up má UV faktor, takže keď ho ráno naaplikuješ, bude tvoja pleť chránená počas dňa 🙂

lucia_vichy
autor
13. okt 2015

@martina374
Dobrý večer,
skúšali ste už náš nový Normaderm Skrášľujúci krém? Je zacielený presne na cyklicky sa opakujúce lokálne akné u dospelých, ktoré opisujete.
Účinnosť je meraná z dlhodobého hľadiska. Verím, že budete spokojná 😉

eva1122
14. okt 2015

Dobry den, skusite aj mne prosim poradit? Mam 32 rokov, cize prve vrasky uz badat. Ja vobec neviem aku mam plet, asi T-zona je mastnejsia a inak asi normalna? Neviem, nakolko bojujem s akne uz nejakych par rockov a kozmetika na aknoznu plet je vzdy na mastnu. V poslednom case nepouzivam radsej nic. Mavam vsak pocit, napnutej pokozky najma na licach. Uz by som fakt rada vyskusala nieco co funguje (na mastnu, suchu, citlivu plet so sklonom k akne?). A este ma trapia dost riadne rozsirene pory. Neexistuje nejaky pristroj, ktory mi urci typ pleti? Dakujem za pomoc

blcha
14. okt 2015

Dobrý deň, vichy mam rada použivam normaderm už roky je super mam aj idealiu no a chcela by som nieco na kruhy pod ocami co by mi troska pomohlo co mi odporučíte? este sa chcem spytat na neaky krem na tvar nocny troska uz aj na vrasky ale stale aj na akne nie mastny mam 32 rokov nechcem neake silne kremy proti vraskam vacsinou mi ziaden krem nevyhovuje koli tomu ze je mastny na toto je ten normaderm super tak nieco podobne by bolo fajn ale uz aj antiage troska dakujem

lucia_vichy
autor
14. okt 2015

@eva1122
Dobrý deň,
doporučujem vyskúšať náš nový Normaderm Skášľujúci krém, sťahuje póry, pôsobí proti lesku pleti a zároveň hydratuje pokožku 24 hodín.
Na mastnejšiu T-zónu by som použila ešte peeling Normaderm 3v1, ktorý vyčistí do hĺbky - tak stiahnete póry.
Prípadne ak budete chcieť cielene redukovať drobné vrásky vhodná je ešte kombinácia s Normadermom Anti-Age 🙂

lucia_vichy
autor
14. okt 2015

@blcha
Dobrý deň,
tieto pozitívne skúsenosti vždy potešia 🙂 Kedže ste spokojná s Idealiou, ostala by som v tomto rade a ako očný krém doporučujem Idealiu očnú - redukuje kruhy pod očami a funguje aj ako korektor.
Na noc určite Normaderm Anti-Age 😉

juliet221
14. okt 2015

dobry vecer . potrebovala by som poradit. do teraz som na tvar pouzivala len mydlo. no tento mesiac mam 33 rokov , som matka 3 troch malych deti a tak mam velmi malo casu na seba. a uz vidim ze by sa nieco zislo na tu moju tvar. aj ked som na materskej uz by som chela zacat nieco pouzivat. doma sa nemalujem len ked som chodila do prace a teraz len ked si to vyzaduje situacia. mam problem s ciernymi bodkami , mastnou pletou a zacinajuce vrasky . dakujem

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

Dobrý deň,
v prvom rade veľký obdiv, že to zvládate 🙂
Mydlá zvyknú presušovať pokožku, preto by som skúsila Čistiaci gél Normaderm, ktorý sa tiež používa za pomoci vody. Raz za dva týždne je dobré si urobiť peeling Normaderm 3v1- tým zredukujete čierne bodky.
A ako starostlivosť by som skúsila Normaderm Anti-Age, ktorý je zacielený prosti vráskam, proti masteniu a má príjemnú textúru 🙂

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

@eva1122
Evi,tie prístroje zvyknú mávať dermoporadkyne na niektorých lekárňach a volá sa Dermanalyzer 🙂

blcha
15. okt 2015

@lucia_vichy Dakujem pekne skusim ten ocny a aj nocny anti age alebo rozmyslam aj nad tym ocnym detxom ?

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

@juliet221
Dobrý deň,
v prvom rade veľký obdiv, že to zvládate!
Mydlá zvyknú presušovať pokožku, preto by som skúsila Čistiaci gél Normaderm, ktorý sa tiež používa za pomoci vody. Raz za dva týždne je dobré si urobiť peeling Normaderm 3v1- tým zredukujete čierne bodky.
A ako starostlivosť by som skúsila Normaderm Anti-Age, ktorý je zacielený prosti vráskam, proti masteniu a má príjemnú textúru 🙂

s1m.one
15. okt 2015

dobry den, mam 30 rokov a mastnejsiu T zonu, neviem, ci pouzivam spravne radu idealia, sem tam sa mi spravia pupaky ako pubertiacke v tejto T zone , hlevne brada.. tiez mam plet okrem T zony aj suchu hlavne co sa tyka zimneho obodobia.. dakujem za radu..

s1m.one
15. okt 2015

a este by som sa chcela spytat na rozsirene pory na cele a okolo nosa, pouzivam cistiacu vodu na cistenie a stiahnutie.. a co je dobre na ak ma niekto cervene zilky na tvary, vdaka