Preferujete odličovanie s gélom, mliekom, micelárnou vodou alebo inak?
Ja keď mám čas používam čistiaci gél s vodou a potom pleť dočistím mliekom, keď čas nemám, mám radšej expresné odlíčenie s vatovým tampónom micelárnou vodou 3v1.
A čo vy?
Najrýchlejšia a najefektívnejšia je micelárna voda 3v1 na ňu nedám dopustiť 😉
aj ja miceralnou 😊
najnovsie...pena od biodermy..ziadne tamponiky..len voda..pena..a zmyt
nemalujem sa casto, no obcas ked treba tak odlicujem potom z micelarkou 3v1.
Na odličovanie používam odličovač na oči s olejom a s ním odličujem aj tvár (mám suchú pleť) a potom ešte pleťová voda...
No používam presne to, co je na obrázku hore. Je to bomba!!! Nepotrebujem nic ine, dokonca i moja maskara, ktorú neumyjem ani drhnutim oči pod vodou ( ked som si zabudla tuto zázračnú vodu ), mi ide dole jedna radost 🙂. A pleť ostane taka super, neťahá ani nic. No hovorím, 💣
micelarna voda je TOP. Pouzivam Biodermu, Eucerin alebo Vichy. Podla aktualnej dostupnosti v lekarnach.
urcite miceralna 3v1, vynikajuci efekt za najkratsi cas 🙂
Cistiaci gel s vodou. Malá som aj miceralnu vodu, ale ostaval mi na pleti taký film... Ktorý som musela aj tak umyť vodou...
Micelarna voda 3v1 je top
Na oci garnier odlicovac na citlive oci...kedze micelearka sa mi neosvedcila a na tvar gel a potom docistit pletovou vodou...
Už iba micelárnou vodou, aj keď tú od Vichy ešte odskúšanú nemám a používam inú značku 🙂
Ja pouzivam roky detsky olejcek, ale aj micelarky bioderma a peny
Micelárnou vodou, je super 🙂
@lucia_vichy Ahoj, u mňa je top odličovacie mlieko 3v1 Pureté Thermale.
Mne pride odlicovanie micelarnou vodou dost zdhave - suchat tvar 2-3 tmaponmi, az kym nie su ciste, mi zaberie ovela viac casu, ako ked si umyjem tvar cistiacim gelom a vodou, potom docistim pletovou vodou. Mam mastnu plet.
No ja sa tuto vodicku chystam vyskusat, pretoze od odlicovaco ma zacali stipat oci..Mala som vzorku micelarky a nic...A jednym supom pojde aj zvysok tvare. Zatial mam gel, ale ked sa umyvam, steka mi to kade-tade po rukach 😝
vačšinou sa odličujem micelárkou ,aj oči, vyhovuje mi, no rada aj čistiaicm pilingovým gélom ak mám viac času , dočistím vodou 🙂
Cistim vynimocne vacsie mnozstva make-upu, vacsinou v sprche.. mydlom alebo gelom (na to urcenym :D) ale inak cistim micelarkou, pre moje fungovanie je to uplne naj.. :D
ja používam výlučne prírodnú kozmetiku, pretože mám citlivú pleť a nedám dopustiť na čistiace peny. Dobre ide dolu aj väčšia vrstva make up. Stačí jej máličko a vyčistí dokonale. Nedráždi, nevysušuje, vyživuje. Pre mňa TOP:
http://a-original.sk/produkt/cistiaca-pena-citl...
http://a-original.sk/produkt/cistiaca-pena-prot...
🙂 Tak to ste ma potešili, som rada, že micelárna voda ma taký úspech 😉 Presne ako píšete, je to rýchlo, všetko naraz, ušetríme čas a ešte máme aj dokonale odlíčenú pleť 🙂
pouzivam iba micelarnu vodu 🙂
tiez som začala používať micelarnu vodu, len neviem ci ju treba oplachovat alebo nie, poraďte
používam odličovacie mlieko
Micelarna voda🙂
ja sa odlicujem mlieckom a potom plet docistim pletovou vodou, micelarnu vodu som este nenasla vhodnu na moju plet, mam ju citlivu 🙂
@lulu_bobo
Dobrý deň, micelárnu vodu netreba oplachovať. Funguje na báze micel - tie na seba naviažu všetky nečistoty z pleti, ktoré chceme odstrániť. Stačí aplikovať na vatový tampón a ľahkými pohybmi zotrieť všetko dolu 🙂
Este som micelarnu vodu 3v1 nevidela ale vyzera to naozaj skvele a uz aspon viem co chcem na Jeziska 🙂
u mňa je 1 micerálna voda
Micelarna voda top☺😉