Viete, prečo je dojčenie pre dieťa tak dôležité?

miriam_nutrilon
18. jún 2015

Dojčenie patrí k jednej z najdôležitejších etáp pri vytváraní vzťahu mamičky a dieťaťa. Zároveň je materské mlieko najpohodlnejším a najlacnejším spôsobom výživy. Zásadným predpokladom úspešného dojčenia je začať dojčiť hneď (optimálne do 30 minút po pôrode) a často (kedykoľvek má dieťa záujem). Ako často dojčíte Vy svoje bábätko?

sednaja
18. jún 2015

@miriam_nutrilon Na požiadanie - a neriešim, či je to každú pol hodinu (ako pri staršej), alebo je to raz za 2-3 hodiny (ako pri mladšej). Absolútne ma to neobmedzuje - práve naopak, nemusím nosiť so sebou fľaše a podobne. Cestujeme autom, i vlakom a mliečko je s nami stále čerstvé, teplé a ihneď dostupné. 😉

bonaqa2013
18. jún 2015

@miriam_nutrilon mám 4 deti a všetky som odkojila. Najdlhšie som kojila dcéru 11 mesiacov. Neviem, ale ja aj svoje dcéry učím od mala, že pre bábo je to najlepšie čo môže byť. Rozpávala som im, že aj keď oni boli malé, tak pili maminkine mliečko z prsníka. Kojila som často, ale najhoršie to bolo pri synovi, keď chcel v noci jesť každé 2 hodiny - kojila som ho a ráno som išla do školy. Po niekoľkých týždňoch som bola hotová. Ale zvládli sme to....

bibinka78
18. jún 2015

dcerku som kojila kazde 3h mala rezim z nemocnice,drobceka teraz kojim kazde 2h no prvy mesiac kazdich 30minut.Teraz chcem vydrzat co najdlhsie kojit dcerka sa odstavila sama v 6mesici bola jej pohodlnejsia flaska

sardinka333
18. jún 2015

@miriam_nutrilon viem prečo je dojčenie doležité - o tom sa už popísali mraky. Ale taktiež viem, že kvalitné mlieko je pre dieťa tiež doležité a preto si dovolím odbočiť od temy nakolko používam vaše vyrobky. Dufam, že ,,váš,, Nutrilon bude opäť chutiť, už ho mám zabalený v taške len by som uvítala napr. dostupné menšie balenie pod 350 gr. pripadne dostupnejšie balenia na cesty (už aj k vzorkám je problém sa dostať) ako je zarobené mlieko v skle ako má napr. Beba. Čo tak popýtať sa mamičiek na nazory aj v tejto oblasti? Resp. zadať aj taktuto otazku?

miriam_nutrilon
autor
18. jún 2015

@sardinka333 Dobry den sardinka333, dakujeme za vas dotaz a tip. Urcite sa nad tym zamyslime a možno v buducnosti sa dockate aj mensich baleni pod 350g ci tekutej mliecnej vyzivy v skle. Nazory a tipy mamiciek denne monitorujeme aj prostrednictvom nasej bezplatnej infolinky. Prajem vam pekny den!

terezka1947
18. jún 2015

@miriam_nutrilon ja by som poprosila o vysvetlenie rodielu Beba comfort-Beba pro1...dakujem

miriam_nutrilon
autor
18. jún 2015

@terezka1947 Mila terezka1947, Beba nie je nasa znacka vyzivy. Ja vam mozem a rada poradim ohladom nasich mliek a specialnych druhov mliek znacky Nutrilon a Hami. Prajem vam pekny den!

terezka1947
18. jún 2015

@miriam_nutrilon 😀,joj,ospravedlnujem sa,nejako som si nespravne zadelila znacky....pekny den

dubajka
18. jún 2015

@miriam_nutrilon Na poziadanie uz dva roky,chcem dojcit pokial sa bude dat. ☺

miriam_nutrilon
autor
18. jún 2015

Mile maminky, dakujem vam za vase prispevky, ze ste sa s nami podelili o vase skusenosti s dojcenim vasho babatka. Aj nadalej nam mozete pisat, ako dlho ste vaseho drobca kojili, ako casto, za aky dlhy cas si dokazal vytiahnut svoju potrebnu davku mliecka a aka poloha pocas dojcenia bola pre vas a vasho drobca najprijemnejsia? 🙂