Nutrimama Profutura sú unikátne výrobky (mliečny nápoj a cereálne tyčinky) určené dojčiacim mamičkám. Boli navrhnuté tak, aby spĺňali dodatočné výživové nároky v období dojčenia, kedy strava mamičiek nebýva optimálna. Jedna porcia denne zabezpečí 10 kľúčových živín pre matku aj dieťa. Viete, ktoré živiny sú pre oboch práve tie kľúčové?
---
Prečítajte si recenzie našich mamičiek na tyčinky Nutrimama Profutura tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nutrimama-profutura/
@miriam_nutrilon Dobrý deŃ, som mamičkou 4 dcér, najmladšia má rok, ale moje mliečko by jedla snáď stále, v noci, cez deň,, som rada, že ju môžem kojiť, aj dcérky som kojila každú 2 roky. Vaše výrobky som neskúšala, ale rada by som, lebo moja strava pri deťoch a zhone je...
A akých 10 dôležitých živín potrebuje mamička a dieťatko a to určite majú vaše výrobky- Vitamín C, D, B1,B6,B12, Jód, vápnik, omega 3-mastné kyseliny, železo, kyselina listová, Pekný deň prajem a teším sa na nové informácie a ...
DHA , železo, zinok a kyselina listová prispievajú ku správnej funkcii imunitného systému, jód, biotín a vitamín B1 prispievajú ku správnemu energetickému metabolizmu, vitamín D prispieva k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov a vitamíny B2, B6 prispievajú ku zníženiu miery únavy 🙂
@irenaliza Dobry den, Dakujem za vas prispevok. Klobuk dolu, ze vychovavate a starate sa o 4 dcerky, to je obdivuhodne. Urcite mate doma veselo, vela radosti aj starosti. Viem si zivo predstavit, ze pri tolkych drobcoch na seba zabudate a sustredite sa najma na to, aby mali deti vsetko, co potrebuju. Pisete, ze este najmladsiu dcerku kojite a ak mate medzi detmi male vekove rozdiely a vsetky ste dlhsie dojcili, tak vas organizmus potrebuje doplnit niektore ziviny, aby vase mliecko obsahovalo dostatok zivin a aj vy, aby ste mali dostatok energie a sil, ktore potrebujete v starostlivosti o drobcov. Skuste do vasho jedalnicka zahrnut ryby, cerstve ovocie a zeleninku, strukoviny. A na doplnenie zivin, ktore vacsine mamiciek pocas dojcenia ,zial, v strave chybaju, ktore ste aj sama spravne vymenovala vo vasom prispevku, mozete vyskusat Nutrimama mliecny napoj. Jedno balenie vam vydrzi az 12dni. V najblizsie dni chystame aj zaujimavu sutaz, kde budete moct balicek Nutrimamy aj vyhrat🙂 Verim, ze vam bude aj chutit 🙂. Dakujem za mile prianie. Podobne aj ja vam prajem este pekny a vesely den s vasimi ratolestami.
Toto je úžasné. Práve som objavila fantastickú vec🙂 určite si zadovazim.
odpoveď na otázku je DHA,železo,zinok,kyselina listova,jod,biotin,B1,vitamín D,a vitamíny B2 a B6.
Ako je možné,že som toto neobjavila už skôr!!!!??? Ako dojciaca mamina chcem pre svoje dieťa aj seba len to najlepšie a toto vyzerá naozaj supeeeeeeer🙂🙂🙂
Tieto výrobky som si v obchodoch, ani v lekárni nevšimla, napriek tomu, že dcérku prikrmujeme mliečkom Nutrilon. Okrem toho, že obsajujú potrebné vitamíny, obsahujú tieto výrobky aj cukor? Nepriberieme z nich? 😀
@vonava007 Dakujem za vas prispevok a spravnu odpoved. Som rada, ze sa vam nasa novinka paci. Je cerstvo na trhu, len par tyzdnov, takze prave preto ste ju nemohli objavit uz ovela skor🙂. Verim, ze vam bude Nutrimama profutura chutit a pomoze dodat dolezite ziviny, ktore ako dojciaca mamicka potrebujete.
Vitamín C, D, B1,B6,B12, Jód, vápnik, omega 3-mastné kyseliny, železo, kyselina listová ... je super že myslite aj na mamičky
@miriam_nutrilon - zdravím - tak moj synček má 22 mes. a stále kojím - tieto tyčinky vyzerajú skvelo a nápoj určite tiež vyskúšam ak ho objavím pretože doteraz som ho ešte nevidela 🙂 Pritom tyčinky musli u mňa v kabelke musia byť 🙂 Teším sa ako ochutnám - a snád to bude čoskoro 🙂 a odpoveď na otázku je DHA,železo,zinok,kyselina listova,jod,biotin,B1,vitamín D,a vitamíny B2 a B6.
@martinkaha Dobry den Martinka, Nutrimama profutura je na trhu zatial len par tyzdnov, preto ste si ju možno este nestihli vsimnut. Najdete ju napr. v DM drogeriach, v lekarnach a obchodnych retazcoch ako je Tesco a aj v nasom internetovom obchode www.hravo-zdravo.sk. Co sa tyka energetickej hodnoty a obsahu sacharidov napoja a cerealnych tyciniek, ich mnozstvo je limitovane a optimalne, aby splnalo nutricne poziadavky pre dojciace mamicky. Z vysledkov viacerych studii vyslo prave naopak to, ze dojciace mamicky prijimaju nizsie mnozstvo energie a niektorych zivin(vitamin D, vapnik , jod,..) ako v tomto obdobi potrebuju. Prajem vam pekny den
@erika630 Dobry den erika630, dakujeme, vasa odpoved je spravna🙂 Tesim sa, ze sa vam nasa novinka paci a podla toho, co pisete, vas urcite najviac potesia cerealne tyčinky. Mozete si vybrat z dvoch prichuti: Brusnice a cokolada a Brusnice a malina. Verim, ze vam rovnako zachutia ako vase oblubene musli tyčinky. Majte sa pekne!
Prave som dopila, velmi mi to chutilo 🙂 tiez pri troch detoch vrlmi nie je casu na pestru stravu, tak snad toto trosku pomoze 😉
momentalne este kojim a produkty tejto firmy vobec nepoznam☹ Aj vdaka Tebe @miriam_nutrilon sa dozviem viac🙂
@lilik96 Mila lilik96, dakujem za vas pozitivny prispevok a som rada, ze Nutrimama vam chuti. To vam verim, ze pri 3 detoch vam nezostava tolko casu pre seba a pripravu pestrého jedalnicka. Verim, ze vam tymto trosku pomozeme. Ale nezabudajte, ze zaklad je aj nadalej vo vasom jedalnicku a tyčinky a mliecko je len doplnok, ktory nenahradi pestru stravu. Prajem vam este pekny a vesely den s vasimi drobcami🙂
Dobry den, co je vlastne to DHA ? uz sa tesim na sutaz 🙂 tiez to vsak planujem vyskusat. Momentalne pijem vanilkove instantne mliecko od vasho konkurenta. Smiem vediet aka je cena tohto tovaru uz v obchodoch?
Jeej toto vyzera super ;) mna uz tie umele nahrady kav nebavia, chuti to ako blato.. Kde to zozeniem, v lekarni ci v supermarkete? Dakujem za odpoved
@dadka_bb Mila dadka_bb, skratka DHA je omega- 3 mastna kyselina s nazvom dokosahexaenova, ktora pomaha babatku prostrednictvom materskeho mliecka k zdravému vyvoju mozgu a zraku. Cena mliecka Nutrimama je cca 6 Eur(v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk len 5,19Eur) a vdaka odporucanemu nizkemu davkovaniu vam vydrzi balenie az 12 dni. Prajem vam pekny den!
@sluchatka Mila sluchatka, Nutrimamu mliecko aj cerealne tycinky zozeniete napr. v DM drogeriach, v lekarnach a v obchodnych retazcoch ako je napr. Tesco. A tiez v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk. Verim, ze vam budu chutit🙂 Majte sa pekne!
zaregistrovala som to v drogerii ale nejak som to nestudovala 🙂
je to super ze sa snazite nielen pre deticky ale aj mamicky, lebo obcas je to s tym mlieckom aj pre maminky narocne, sama som toho vela okolo dojcenia vela prezila, a jedla a pila vsetko mozne aby bolo mliecko
naozaj sa mi pozdava tento napad 🙂
daju sa niekde zohnat vzorky ??
Dobry den, uz som par tyzdnov dozadu stihla objavit vyrobky Nutrimama, zatial som ochutnala cerealne tycinky a patri im jedno velke mnam 🙂 . Kedze stale kojim, tesim sa, ze sa takto mysli aj na mamicky.
Prajem vela úspechov a tesim sa na sutaz 😉.
no tak priznám sa, že som o tom veľa nepočula, ale zazrela som to na nete, že je to pre dojčiace matky a že to obsahuje železo, vitamíny atď. je super, že je aj také niečo na trhu 🙂
mňam vyzerá to podľa obalu a popisu výborne, i ked u ž nekojím hmmmm možno skúsim 🙂
@bubloska135 Mila bubloska135, sme radi, ze sa vam nasa novinka pre dojciace mamicky paci. Vzorky, zial, nie su bezne k dispozicii. Budu ich dostavat len mamicky v porodniciach do kufrika klinik box, ktory si odnesu domov. Ale uz zajtra chystáme sutaz, kde mozete výrobky Nutrimamy vyhrat. Sledujte moj blog a možno sa na vas stastie usmeje a vyhrate balicek Nutrimamy. Prajem vam pekny den!
Posledny krat som prispels niekde do diskusie... vzdy sa tu najdu aktivne maminy, co len kritizuju, ja som len vyjsdrila svoj nazor a hned su tu rypane... nech sa stara kazdy o seba... kazda tu je "najmudrejsia"...
dnes som isla do dm-ka kupovat plienky a chcela som si kupit prave tieto tycinky a uplne som na to zabudla.ja velmi lubim sladke a chcela som si dopriat nieco co je troska zdravsie a aby som mojmu drobcovi skvalitnila mliecko. 🙂
@miriam_nutrilon dakujem pekne 🙂 samozrejme to beriem ako doplnok stravy, deti taku stravu samozrejme maju, aby si to niektori zle nevysvetlili 🙂
ahojte, ja mám 11-týždňového synčeka, plne kojeného a tieto výrobky som pred cca mesiacom objavila v dmke. Nápoj je úplne skvelý, musím povedať, že oveľa chutnejší ako gravimilk, idem tento týždeň dokupovať 😉 Tyčinky sú však na mňa príliš sladké. Prvé sústa sa dajú, ale ak mám zjesť celú, tak som (ako sa hovorí) "sladká až za ušami", takže tie mám pri sebe v taške len pre prípad núdze, nápoj pijem každé ráno.
@miriam_nutrilon ahoj, bude aj iná príchuť nápoja ako vanilka?
jej to vyzerá skvelé, rada by som to vyskušala. 🙂 taktiež som za posledné dni začala jesť cereálne výrobky, do mlieka,a tiež tyčinky, ale toto nepoznám. Mnam,