Viete, čo je Nutrimama Profutura?

miriam_nutrilon
15. jún 2015

Nutrimama Profutura sú unikátne výrobky (mliečny nápoj a cereálne tyčinky) určené dojčiacim mamičkám. Boli navrhnuté tak, aby spĺňali dodatočné výživové nároky v období dojčenia, kedy strava mamičiek nebýva optimálna. Jedna porcia denne zabezpečí 10 kľúčových živín pre matku aj dieťa. Viete, ktoré živiny sú pre oboch práve tie kľúčové?

---

Prečítajte si recenzie našich mamičiek na tyčinky Nutrimama Profutura tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-nutrimama-profutura/

ivkasamko
15. jún 2015

jej to vyzerá skvelé, rada by som to vyskušala. 🙂 taktiež som za posledné dni začala jesť cereálne výrobky, do mlieka,a tiež tyčinky, ale toto nepoznám. Mnam,

irenaliza
15. jún 2015

@miriam_nutrilon Dobrý deŃ, som mamičkou 4 dcér, najmladšia má rok, ale moje mliečko by jedla snáď stále, v noci, cez deň,, som rada, že ju môžem kojiť, aj dcérky som kojila každú 2 roky. Vaše výrobky som neskúšala, ale rada by som, lebo moja strava pri deťoch a zhone je...
A akých 10 dôležitých živín potrebuje mamička a dieťatko a to určite majú vaše výrobky- Vitamín C, D, B1,B6,B12, Jód, vápnik, omega 3-mastné kyseliny, železo, kyselina listová, Pekný deň prajem a teším sa na nové informácie a ...

janettan
15. jún 2015

DHA , železo, zinok a kyselina listová prispievajú ku správnej funkcii imunitného systému, jód, biotín a vitamín B1 prispievajú ku správnemu energetickému metabolizmu, vitamín D prispieva k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov a vitamíny B2, B6 prispievajú ku zníženiu miery únavy 🙂

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@irenaliza Dobry den, Dakujem za vas prispevok. Klobuk dolu, ze vychovavate a starate sa o 4 dcerky, to je obdivuhodne. Urcite mate doma veselo, vela radosti aj starosti. Viem si zivo predstavit, ze pri tolkych drobcoch na seba zabudate a sustredite sa najma na to, aby mali deti vsetko, co potrebuju. Pisete, ze este najmladsiu dcerku kojite a ak mate medzi detmi male vekove rozdiely a vsetky ste dlhsie dojcili, tak vas organizmus potrebuje doplnit niektore ziviny, aby vase mliecko obsahovalo dostatok zivin a aj vy, aby ste mali dostatok energie a sil, ktore potrebujete v starostlivosti o drobcov. Skuste do vasho jedalnicka zahrnut ryby, cerstve ovocie a zeleninku, strukoviny. A na doplnenie zivin, ktore vacsine mamiciek pocas dojcenia ,zial, v strave chybaju, ktore ste aj sama spravne vymenovala vo vasom prispevku, mozete vyskusat Nutrimama mliecny napoj. Jedno balenie vam vydrzi az 12dni. V najblizsie dni chystame aj zaujimavu sutaz, kde budete moct balicek Nutrimamy aj vyhrat🙂 Verim, ze vam bude aj chutit 🙂. Dakujem za mile prianie. Podobne aj ja vam prajem este pekny a vesely den s vasimi ratolestami.

vonava007
15. jún 2015

Toto je úžasné. Práve som objavila fantastickú vec🙂 určite si zadovazim.
odpoveď na otázku je DHA,železo,zinok,kyselina listova,jod,biotin,B1,vitamín D,a vitamíny B2 a B6.
Ako je možné,že som toto neobjavila už skôr!!!!??? Ako dojciaca mamina chcem pre svoje dieťa aj seba len to najlepšie a toto vyzerá naozaj supeeeeeeer🙂🙂🙂

martinkaha
15. jún 2015

Tieto výrobky som si v obchodoch, ani v lekárni nevšimla, napriek tomu, že dcérku prikrmujeme mliečkom Nutrilon. Okrem toho, že obsajujú potrebné vitamíny, obsahujú tieto výrobky aj cukor? Nepriberieme z nich? 😀

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@vonava007 Dakujem za vas prispevok a spravnu odpoved. Som rada, ze sa vam nasa novinka paci. Je cerstvo na trhu, len par tyzdnov, takze prave preto ste ju nemohli objavit uz ovela skor🙂. Verim, ze vam bude Nutrimama profutura chutit a pomoze dodat dolezite ziviny, ktore ako dojciaca mamicka potrebujete.

bandurka1979
15. jún 2015

Vitamín C, D, B1,B6,B12, Jód, vápnik, omega 3-mastné kyseliny, železo, kyselina listová ... je super že myslite aj na mamičky

erika630
15. jún 2015

@miriam_nutrilon - zdravím - tak moj synček má 22 mes. a stále kojím - tieto tyčinky vyzerajú skvelo a nápoj určite tiež vyskúšam ak ho objavím pretože doteraz som ho ešte nevidela 🙂 Pritom tyčinky musli u mňa v kabelke musia byť 🙂 Teším sa ako ochutnám - a snád to bude čoskoro 🙂 a odpoveď na otázku je DHA,železo,zinok,kyselina listova,jod,biotin,B1,vitamín D,a vitamíny B2 a B6.

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@martinkaha Dobry den Martinka, Nutrimama profutura je na trhu zatial len par tyzdnov, preto ste si ju možno este nestihli vsimnut. Najdete ju napr. v DM drogeriach, v lekarnach a obchodnych retazcoch ako je Tesco a aj v nasom internetovom obchode www.hravo-zdravo.sk. Co sa tyka energetickej hodnoty a obsahu sacharidov napoja a cerealnych tyciniek, ich mnozstvo je limitovane a optimalne, aby splnalo nutricne poziadavky pre dojciace mamicky. Z vysledkov viacerych studii vyslo prave naopak to, ze dojciace mamicky prijimaju nizsie mnozstvo energie a niektorych zivin(vitamin D, vapnik , jod,..) ako v tomto obdobi potrebuju. Prajem vam pekny den

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@erika630 Dobry den erika630, dakujeme, vasa odpoved je spravna🙂 Tesim sa, ze sa vam nasa novinka paci a podla toho, co pisete, vas urcite najviac potesia cerealne tyčinky. Mozete si vybrat z dvoch prichuti: Brusnice a cokolada a Brusnice a malina. Verim, ze vam rovnako zachutia ako vase oblubene musli tyčinky. Majte sa pekne!

lilik96
15. jún 2015

Prave som dopila, velmi mi to chutilo 🙂 tiez pri troch detoch vrlmi nie je casu na pestru stravu, tak snad toto trosku pomoze 😉

dankaa78
15. jún 2015

momentalne este kojim a produkty tejto firmy vobec nepoznam☹ Aj vdaka Tebe @miriam_nutrilon sa dozviem viac🙂

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@lilik96 Mila lilik96, dakujem za vas pozitivny prispevok a som rada, ze Nutrimama vam chuti. To vam verim, ze pri 3 detoch vam nezostava tolko casu pre seba a pripravu pestrého jedalnicka. Verim, ze vam tymto trosku pomozeme. Ale nezabudajte, ze zaklad je aj nadalej vo vasom jedalnicku a tyčinky a mliecko je len doplnok, ktory nenahradi pestru stravu. Prajem vam este pekny a vesely den s vasimi drobcami🙂

dadka_bb
15. jún 2015

Dobry den, co je vlastne to DHA ? uz sa tesim na sutaz 🙂 tiez to vsak planujem vyskusat. Momentalne pijem vanilkove instantne mliecko od vasho konkurenta. Smiem vediet aka je cena tohto tovaru uz v obchodoch?

sluchatka
15. jún 2015

Jeej toto vyzera super ;) mna uz tie umele nahrady kav nebavia, chuti to ako blato.. Kde to zozeniem, v lekarni ci v supermarkete? Dakujem za odpoved

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@dadka_bb Mila dadka_bb, skratka DHA je omega- 3 mastna kyselina s nazvom dokosahexaenova, ktora pomaha babatku prostrednictvom materskeho mliecka k zdravému vyvoju mozgu a zraku. Cena mliecka Nutrimama je cca 6 Eur(v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk len 5,19Eur) a vdaka odporucanemu nizkemu davkovaniu vam vydrzi balenie az 12 dni. Prajem vam pekny den!

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@sluchatka Mila sluchatka, Nutrimamu mliecko aj cerealne tycinky zozeniete napr. v DM drogeriach, v lekarnach a v obchodnych retazcoch ako je napr. Tesco. A tiez v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk. Verim, ze vam budu chutit🙂 Majte sa pekne!

bubloska135
15. jún 2015

zaregistrovala som to v drogerii ale nejak som to nestudovala 🙂
je to super ze sa snazite nielen pre deticky ale aj mamicky, lebo obcas je to s tym mlieckom aj pre maminky narocne, sama som toho vela okolo dojcenia vela prezila, a jedla a pila vsetko mozne aby bolo mliecko
naozaj sa mi pozdava tento napad 🙂
daju sa niekde zohnat vzorky ??

curcuma
15. jún 2015

Dobry den, uz som par tyzdnov dozadu stihla objavit vyrobky Nutrimama, zatial som ochutnala cerealne tycinky a patri im jedno velke mnam 🙂 . Kedze stale kojim, tesim sa, ze sa takto mysli aj na mamicky.
Prajem vela úspechov a tesim sa na sutaz 😉.

2kocka7
15. jún 2015

no tak priznám sa, že som o tom veľa nepočula, ale zazrela som to na nete, že je to pre dojčiace matky a že to obsahuje železo, vitamíny atď. je super, že je aj také niečo na trhu 🙂

natalym
15. jún 2015

@lilik96 Mňa len zarazilo, pri troch deťoch nie je čas na pestrú stravu? A čo jedia deti?

petronelak
15. jún 2015

mňam vyzerá to podľa obalu a popisu výborne, i ked u ž nekojím hmmmm možno skúsim 🙂

miriam_nutrilon
autor
15. jún 2015

@bubloska135 Mila bubloska135, sme radi, ze sa vam nasa novinka pre dojciace mamicky paci. Vzorky, zial, nie su bezne k dispozicii. Budu ich dostavat len mamicky v porodniciach do kufrika klinik box, ktory si odnesu domov. Ale uz zajtra chystáme sutaz, kde mozete výrobky Nutrimamy vyhrat. Sledujte moj blog a možno sa na vas stastie usmeje a vyhrate balicek Nutrimamy. Prajem vam pekny den!

lilik96
15. jún 2015

Posledny krat som prispels niekde do diskusie... vzdy sa tu najdu aktivne maminy, co len kritizuju, ja som len vyjsdrila svoj nazor a hned su tu rypane... nech sa stara kazdy o seba... kazda tu je "najmudrejsia"...

cukricek12
15. jún 2015

dnes som isla do dm-ka kupovat plienky a chcela som si kupit prave tieto tycinky a uplne som na to zabudla.ja velmi lubim sladke a chcela som si dopriat nieco co je troska zdravsie a aby som mojmu drobcovi skvalitnila mliecko. 🙂

lilik96
15. jún 2015

@miriam_nutrilon dakujem pekne 🙂 samozrejme to beriem ako doplnok stravy, deti taku stravu samozrejme maju, aby si to niektori zle nevysvetlili 🙂

tatikat
15. jún 2015

ahojte, ja mám 11-týždňového synčeka, plne kojeného a tieto výrobky som pred cca mesiacom objavila v dmke. Nápoj je úplne skvelý, musím povedať, že oveľa chutnejší ako gravimilk, idem tento týždeň dokupovať 😉 Tyčinky sú však na mňa príliš sladké. Prvé sústa sa dajú, ale ak mám zjesť celú, tak som (ako sa hovorí) "sladká až za ušami", takže tie mám pri sebe v taške len pre prípad núdze, nápoj pijem každé ráno.

tatikat
15. jún 2015

@lilik96 neber to príliš osobne, každý ma svoj názor. Ja si viem predstaviť, čo tým myslíš, syna mám ešte malého, ale sú dni, kedy sa ledva stíham najesť, nieto ešte kuchtiť niečo výdatné a zdravé 🙂 "nie je každý deň nedeľa", no nie?

tatikat
15. jún 2015

@miriam_nutrilon ahoj, bude aj iná príchuť nápoja ako vanilka?