Dobry den, rada by som vedela preco ma Nutrilon taku neprijemnu vonu? U inych mliek som sa s tym nestretla.
Ja som akurát včera čítala, že najbohatšie je francúzske milieko (France lait). Tiež dávame Nutrilon, tak neviem, či ho mám zmeniť, alebo nie...ale asi je to fuk. Pediatrička hovorila, že všetky UM sú ok... 🙂
@martinkaha france lait mame a je super lepší ako dajaký nutrilon nesmrdí umelinou 😀
Nutrilon smrdi aj preto, ze obsahuje rybi tuk, kvoli omega kyselinam, ktore su pre dieta prospesne. Takze pokial mlieko dietatu chuti, neries vonu/zapach. 😉
My dávame Nutrilon od 4.mes.a nikdy som nemala pocit,že by "smrdel" 😖 Mne skôr vonia aj chutí 😀
ja som davala nutrilon obom detom. mne doktorka povedala, ze hocijake nech si kupim, ake chce, len nie france lait, lebo ze to je najhorsie mlieko. nepytala som sa, ze preco, lebo som vedela, ze urcite budem davat nutrilon. mala som s nim dobre skusenosti pri prvom synovi, tak aj druhemu som automaticky dala nutrilon. mne osobne nevonia ziadne UM. ani nutrilon, ani sunar, ani babylove. ale dolezite je, aby detom chutilo a nezapekalo ich. nutrilon je podla mna dobra volba. potom pre starsie deti je aj vanilkovy nutrilon a ten uz pekne vonal.
Mila naty07, Mlieko Nutrilon obsahuje rybi olej, zelezo, ako aj ostatne dolezite zlozky, bielkoviny, sacharidy, tuky, vitaminy, mineralne latky, prebioticku vlakninu, ktore dodavaju mlieku specificku vonu aj chut. Kazde mlieko ma svoju originalnu recepturu, preto ked ich porovnavate, mozete citit aj odlisnosti vo voni ci chuti. Dolezite je, aby mlieko chutilo dietatku, dodavalo mu vsetky potrebne nutricne zlozky na jeho rast a psychmotoricky vyvoj. Prajem vam este pekny den!
hydrolizovana bielkovina. Ak Ti mozem poradit, neries to. Ani chut. Ak to Tvoje dieta prijima, je vsetko v poriadku. Tvoja chut a cuch tu nezohrava ziadnu rolu 😉. Samozrejme, po dvoch hodinach ho treba vylievat, ak ho dieta nevypije, smrdi potom este viac, inak 😀 . Davali sme Nutrilon prve mesiacie, pretoze ma najbohatsie zlozenie. A krasne prospievali, ziadne koliky, ziadne problemy.