Každý pokrok dieťatka robí veľkú radosť jeho okoliu. Povedzte nám, čo sa Vášmu dieťaťu v poslednej dobe podarilo. Usmialo sa? Vie hovoriť prvé slová? Spalo celú noc? Išlo prvýkrát na nočník alebo na záchod?
nás malinky 8. -ho bude mat 9 mesiacov a konecne sme sa dockali zacal sa plazit, tak sa tesíme, dufam, ze coskoro bude stvornozkovat a stavat sa na nozicky 🙂, zial so spaním a jedením ho nemozeme chválit ☹ ale hadam aj to sa upraví 😅
@miroslavan Mila miroslavan, gratulujem k milemu a zaroven velkemu pokroku🙂
@zuzuk22 Mila zuzuk22, blahozelam Oliverkovi a dakujem za podarenu a milu fotku🙂
@rit Mila rit, gratulujem k dalsiemu velkemu uspechu, k plazeniu🙂 Stvornozkovat a chodit by mal co nevidiet, za par tyzdnov, ani sa nenazdate a nebudete ho moct dostihnut🙂 Drzim palce, aby aj spanok bol pokojnejsi a papanie sa upravilo k lepsiemu. Majte sa pekne!
ahojte..moj Tadeasko ma 11tyzdnov a uz sa naucil pekne drzat hlavicku pri pritiahnuti k sedu 😉
Náš drobec od 7 mesiacov stvornozkuje, stojí pri nábytku. V posledných dňoch popri gauči a nábytku prekladá nôžky. Vie pekne sedieť a tlieska si už od rána, ako sa zobudí. Minule som sa tak zobudila, ako si dieťa tlieska🙂
Moja ma 14 mes. A oddnes si dokaze sama privolat vytah a odviezt sa do pivnive opacno to este nevie lebo nedociahne, ale celu noc este neprespala.....inak podla lekarky vie na svoj vek velmi vela a teraz sa nam aj rozrecnila
Dakujem vsetkym mamickam za mile prispevky a aj nadalej nam mozete pisat, ake pokroky urobil vas drobec za posledne dni. Naucil sa nejake nove slovicko, na ktorom sa spolocne smejete?🙂 Vypytal sa uz sam na nocnik?
Pekne ranko vsetkym mamickam! Aku mal vas drobec noc a rano, zaznamenali ste u neho nejaky malicky pokrok, prespal uz celu noc?🙂
Ja už mám väčšieho drobca, tak nemá ešte ani 4 roky a už sa bicykluje bez pomocných kolies, na väčšom bicykli, rozprávať začal až keď nastúpil do škôlky, keď mal tri roky, a teraz sa mu pusa nezatvorí, furt rozpráva, pred týždňom mu trhali zub a ani sa nepohol v kresle, len trochu plakal. nemal ani dva roky a poznal abecedu a čísla, keď som mu povedala kde je T tak ukázal keďže nehovoril, v škôlke to predviedol po dvoch mesiacoch v škôlke, napočíta do 20.
Tak som naňho hrdá!!!! A dnes konečne neplakal v škôlke! 😉
@dobromila1111 Gratulujem k uspechu🙂 Je naozaj sikovny a mate mily zvucny budicek, ked pocujete tleskot.
@miriam_nutrilon
Áno, veľmi šikovný aj snaživý je. No aj tak je to budíček..😀
ahojte 🙂 tak náš malý sa konečne začína prevalovať 😉 má 3 a pol mesiaca a jeho rovesníci viacerý to majú už dávno "zmáknuté", tak sa tešíme, že aj u nás to začalo 😀