Nielen deti, ale aj mamičky si zaslúžia odpočinok! Pri čom si najlepšie oddýchnete Vy?

miriam_nutrilon
17. jún 2015

Materstvo je krásne, ale aj náročné. Každá mamička si zaslúži dopriať chvíle odpočinku. Pri čom si najlepšie oddýchnete Vy, pri sladkom ničnerobení, športe, nákupoch s kamarátkami alebo máte vlastný tip? Poraďte ostatným mamičkám Váš recept na dobitie energie 😉

jasminet
17. jún 2015

kava, kniha, ticho, more, nakupy (vacsinou pre deti 😉 )

lilimoni
17. jún 2015

Kava s kamoskami 🙂 ony su velesa kopa, tak vzdy pridem vyrehotana a plna dobrej energie 😀

sue
17. jún 2015

Večer s manželom 🙂 s akýmkoľvek programom...ale najviac mám rada "hrkútanie" pri kozube s pohárom dobrého vína... No a najviac ma vie dobiť pohľad na deti a manžela ako spia :Dvtedy som zaľúbený hrdina, ktorý má pocit, že by dokázal aj zemeguľu točiť naopak 🙂

michaela1711
17. jún 2015

Ja u babičky pri kávičke a keď dieťa spí. 🙂

ichbinich
17. jún 2015

Na kozmetike, ked sa niekto stara O MNA a nie ja o vsetkych 😉
Par krat za rok si doprajem, kozmetiku a pedikuru, zuuuzo 😀

sirep
17. jún 2015

No, s tým oddychom je to akosi bieda. Ale veľmi si vychutnávam chvíľky, keď obe deti cez obed spia. Síce treba porobiť kopec všelijakej roboty, lebo veď riady sa nakopia, prádlo sa nám kopí, treba žehliť... Ale to nevadí pre mňa je relax aj to, keď je chvíľku doma hrobové ticho a nemusím mať oči aj na chrbte. Je pravda, že niekedy sa na všetky domáce práce vypr..nem, a vtedy si konečne len tak v kľude prečítam aspoň jeden článoček v časopise, bez toho, aby som stratila nitku o čo vlastne v texte beží. 🙂 Čo sa týka športu... no pre mňa teraz existujú tieto disciplíny, skákanie okolo sporáka - aby sa deti neopálili, priskakovanie ku gauču - keď sa po ňom deti liepňajú a len tak tak ich zachytím, hojne teraz pestujem tlačenie 35 kg bremena do kopca, keďže u nás žiadna rovina, a deti si rady dobre pospia pri kočíkovaní, ale podmienka je, že kočík sa nesmie ani na minútu zastaviť. No naozajstný relax pre mňa je, keď sa raz za dva-tri mesiace odtrhnem od detí, obyčjane ich nechám na krku niekomu inému 😀 a idem ku kaderníčke. To si tak strašne užívam... Nákupy s kamarátkami mi bohužiaľ nehrozia, nakupovanie som mávala rada, zbožňovala som sa z času na čas brouzdať nákupným centrom, skúšať si oblečenie a pripadať si ako bohyňa, keď som si mohla aspoň vyskúšať šaty, ktoré by som nikdy nevynosila a ani by som si ich nikdy nekúpila pre nepraktickosť. 😀 Môj muž nakupovanie z duše nenávidí, a keď ideme s deťmi tak sú nervózne deti, nervózny aj muž, a mne len kypia nervy.

miriam_nutrilon
autor
17. jún 2015

Mile mamicky, dakujem vam za vase prispevky a osobne skusenosti a urcite aj skvele inspiracie pre dalsie mamicky. Vsetko su to velmi prijemne aktivity a treba si ich dopriat aspon raz za cas. Po takomto oddychu a nabrati novych sil pride aj nova energia a prival radosti, ktore potom ulahcia kazdodennu starostlivost o nezbednikov. A urcite vyskusajte aj relaxacnu masaz vasho namahaneho chrbta ci celeho tela. Uvidite, ako sa vam ulavi a prijemne uvolni aj psychiku, nielen telo🙂

moncicici
17. jún 2015

Ja si najlepsie oddychnem ked sa pritulim k partnerovi a len tak relaxujeme alebo pri citani dobrej knizky😉

dankaa78
17. jún 2015

ja relaxujem v aute, pri kojeni,pri kavicke a pri Modrom konikovi🙂

rajna
18. jún 2015

U nás to je s oddychom bieda, tatka máme skoro stále v práci prichádza až o pol 9. A ak je doma pracuje na izbičke pre princeznú. 🙂 Oddýchnem si keď malá spinká aj to málo kedy, keď že treba aj popratať aj niečo navariť, 😉

miriam_nutrilon
autor
18. jún 2015

Mamicky, ako si dobijate energiu vy, ako najradsej relaxujete? Mozete mi aj nadalej pisat. Vsetkym vasim prispevkom sa potesim 🙂

2kocka7
18. jún 2015

ja mákokedy oddychujem :D jedine keď deti zaspia, aj to málokedy (treba variť, prať, skladať prádlo, pratať...) ... s kamoškami nechodím nikde..akurát vonku na prechádzky s rodinou 🙂 k rodičom, na nákupy a pod. 🙂

reni1512
18. jún 2015

@miriam_nutrilon mozno to vyznie zvlastne, ale ja si najviac oddychnem prave s mojou Nelkou 🙂 pre mna je kazda cinnost s nou oddychom a nemenila by som za nic 🙂 Ak si lahne poobede, pospi aj 3 hodinky, vtedy milujem cerstvu vonavu kavu a Ordinaciu v ruzovej zahrade 😉

tenerifka
18. jún 2015

Dovolenka v tropoch s poharom vina a bez deti 😀

monika319
18. jún 2015

vecer ked deti spia... ticho a ja si konecne sadnem a oddychnem si pri hackovani. 🙂

silvia44
18. jún 2015

Ja si naljepsie oddychnem vecer ked deti spia a nemusim pocuvat ten krik 🙂 Inak nikdy....

bubloska135
18. jún 2015

ja si najviac oddychnem ked je cela domacnost upratane, je navarene, dieta spinka a ja si sedim, lezim, ccitam, pozeram tv... to je super cas 🙂

bubelko
18. jún 2015

@miriam_nutrilon jazykovka pravidelne raz do tyzdna, dobra kniha, film ci serial... alebo si len tak pospat... pravidelne-nepravidelne stretka s kamoskami...

miriam_nutrilon
autor
19. jún 2015

Mamicky, dakujem vam za vsetky vase odpovede, urcite ste nimi inspirovali aj dalsie maminky. Blizi sa cas dovoleniek, chystate sa oddychnut si niekam k moru aj s vasimi drobcami? 😎

irenaliza
19. jún 2015

@miriam_nutrilon
K moru sa nechystáme, vlastne sme tam ešte neboli, nejak to nevychádza, som doma už 10rok, ale keďže som doma môžeme stráviť prázdniny aj s mojimi dcérkami u mojich rodičov, ktorý bývajú na druhom konci republiky od nás, takže sa môžu super tešiť z vnúčat a vnúčatka s nimi, takže my máme prázdniny u starých rodičov, ale aj tak sú super a hlavne ja si trochu oddýchnem , lebo babka super pomôže čo cez iné dni v roku musím všetko zvládnuť sama, dovolenka na nezaplatenie. Pekný deň. 🙂

miriam_nutrilon
autor
19. jún 2015

Milé mamičky, veľmi Vám ďakujeme za Vašu priazeň a ochotu zdieľať s nami Vaše názory a skúsenosti. Veríme, že aj pre Vás boli nové témy a diskusia prínosná. Produkty značky Nutrimama Profutura, sú tu pre Vás, mamičky, pretože aj Vy si zaslúžite tú najlepšiu starostlivosť. Prajeme Vám krásne leto! 🙂 😎