Ahoj, nikde neviem kúpiť predajné vzorky Nutrilonu alebo Nutrilonu HA (počiatočné mlieka), hoci by ich mali mať v každej dobrej lekárni 🙂. Pri prvom dieťatku sa mi osvedčili najmä v prvých dňoch po sekcii kým nabehlo mliečko. Viete mi poradiť kde ich zohnať?
rovnako zhanam vzorky UM, nakolko pri starsom synovy mi chodili domov automaticky a ja som mohla vyskusat, ktore mliecko mu bude vyhovovat a chutit. Teraz by som chcela uz odstavit mladsieho, ma 19m. a naucit ho na UM, skusali sme dve mliecka, z ktorym mi poskytli vzorku, ale nechcel ich ani na 10x a este chcem vyskusat nutrilon, ale tiez ma zarazilo, ze nie su vzorky, co je skoda, pretoze mliecko je dost drahe.....
Dobry den sestina, lutujem, ale vzorky Nutrilon mliek uz nie su k dispozicii, v predaji. Mozete, v tomto pripade, ponuknut dietatku ako alternativu mlieko v mensom baleni Nutrilon, 350g, ktore je dostupne na trhu, aj v nasom e-shope www.hravo-zdravo.sk a bude pre vas urcite menej financne narocne ako kupa velkeho balenia Nutrilon 800g. Ale v kazdom pripade Vam zelam, aby sa Vam materske mliecko po porode spustilo co najskor, kedze je to to najlepsie, co mozete svojmu babatku dat. Majte sa pekne!
http://www.nutriklub.sk/products/view/nutrilon-...