Chcem sa opytat ci je to v podstate to iste ,ci to vyraba ta ista firma a ci je tam rovnake zlozenie nakolko logo,obal a niektore dalsie veci sa zhoduju...
ano je to tak-ja kupujem rakusky aptamil 1 a vidim tam rozdiel oproti slovenskemu nutrilonu 1 , kedze som mala moznost porovnat chut a vonu oboch. Bohuzial, rakuskemu viac doverujem...
@miriam_nutrilon Dobry den, mozem sa spytat v com sa konkretne lisi Aptamil, Bebilon a Nutrilon? Maju aj odlisnych dodavatelov jednotlivych zloziek?
@sona1986 je tam rozdiel, ako pise aj @majkacoke ... a velky rozdiel je aj vo vyrobe... rakusky je vyrobeny v Nemecku... slovensky je vyrobeny v Polsku... a to je pre mna zasadny rozdiel... polske potraviny nekupujem a duplom ich nedavam detom... 😉
Poliaci si pri vstupe do EU vyjednali rozne vynimky pri vyrobe... napr. kurcata nechladia vzduchom, co je drahsie, ale chladia ich vodou, co je lacnejsie a zaroven menej bezpecne, ked je napr. 1 kurca chore, nakazia sa vo vode aj tie ostatne - a potom to mas jest??? Ked sa chladia vzduchom, zostane nakazene len to 1 kurca... Dakujem pekne za takuto vyrobu... 😠 😒
Nerada sa zapajam do takychto tem... ale ked ludia budu len cusat a budu drzat usta a krok, nikdy sa nic nezmeni... 🙄
Y
Ja kupujem Bebilon v PL je podstatne lacnejší a rozdiel medzi ním a nutrilonom som nenašla ani vo vôni a v uchuti už vobec.
ano, Aptamil je po nasom Nutrilon.
Mila sona1986, rakusky Aptamil ci madarsky Bebilon, zakladne typy mlieka a aj ich specialne druhy su nasmu Nutrilon mlieku velmi podobne, avsak kazda krajina ma svoju originalnu recepturu a mozu sa lisit svojim zlozenim, pomerom vitaminov a mineralov ako aj chutou a vonou. Prajem vam este pekny den!