Napíšte nám ako vyzerá vaša príjemná rodinná nedeľná pohoda s detičkami. Čo najradšej robíte v nedeľu vy a vaše deti? Teším sa na vaše príspevky.
@michaela_bupi Keď manžel nie je v robote, tak si spolu urobme raňajky, ako dnes, super, stôl plný, lebo každá dcérka chce niečo iné, dáme si kávu, čaj a potom dcérky pozerajú telku, ale sa hrajú, my varíme obed, pečieme koláčik, vtedy dcérky pomáhajú, aj keď niekedy to dopadne... no koláč super, ale múka na zemi, plno varešiek, ale tak to asi musí byť s deˇmi, poobede píšeme s dvomi dcérkami úlohy do školy a proste sme spolu, jasné, že niekedy sú u nás aj hádky, plač, dievky sa nevedia dohodnúť, ale spolu je nám super. Prajem Teba, Tvojej rodinke aj všetkým v BUPI krásnu nedeľu. 🙂
U nas su spoločne ranajky obedy vecere kazdy den nielen v nedelu ale ked ma muz volno kukame telku s deťmi po obede cela rodinka spánok to je tiez kazdy den aspon ja s malym a potom bud dvor alebo kolo domu sa nieco porobi.ale tieto spolocne stolovania je u nas normalne.
My bohužiaľ nemáme spoločné nedele, manžel robí na smeny a raz za 6 týždňov nám vychádza spoločná nedeľa...a cez týždeň už vôbec nie, robím do večera plus soboty.Bohužiaľ je veľa rodín ktoré nemôžu tráviť spoločne ani nedele
Mam velmi rada nedele, ked ideme vzdy spolu na prechadzku, na detske ihriska...dnes skusime pustat sarkana, zbierat sipky....proste pohodicka 😉.....
ani my netravime nedele spolocne bud pracujem ja alebo manzel cez vikend ,aby jeden s nas bol doma pri synovi,ak sa nam podari raz 3 mesiace mat spolocne volno vyuzivame na rodinny vylet,dnes pracuje mm tak ja vyzaram s malym do wellnesu na 11.30 h som zajednala obed a do vecera sa budeme vyuzivat wellnes sluzby ked ze vonku je chladno,buduci tyzden tiez bez mm pojdeme do rozpravkoveho lesa s kamaratkou a jej dcerou
najradsej travime nedelu spolu, na vylete a ked nie je dobre pocasie tak si vzdy najdeme spolocnu aktivitu, ale spolu ako rodinka 🙂
V lete sme chodili na kúpaliská, teraz nedele už s deťmi píšeme úlohy a robíme prípravu do školy. A potom už len prechádzka, nejaké hry, telka...... V nedeľu nerobíme nič - len oddychujeme a venujeme sa deťom.
ze vahass😀 Sme vacsinou v prirode..a ako travis nedele Ty @michaela_bupi ?
Najsuper je,ked mame doma tata. To sa nikdy nenudime. Chodievame von,hrame sa.
V nedelu navarím obed, baby boli vonku v záhrade s tatinom, zbierali jabĺčka z ktorých sme si neskôr spravili koláčik. Chodíme na prechádzky, aj dnes sme boli - teraz sú v kurze gaštany, ktoré chodíme poctivo zbierať na gaštankov. Najpodstatnejšie je, že to všetko robíme spolu s tatinom, keďže v nedeľu má voľno v práci 🙂
My si nedele užívame, ako sa len dá 🙂
Najradšej sme všetci spolu ideálne celý deň. Spoločne raňajky obed nejaká tá návšteva alebo prechádzka. Pohoda pokoj nikde sa nikto nepomohla.