Napíšte nám ako sa naša žabka Bupi udomácnila vo vašej kúpeľni a či ju vnímajú vaše detičky ako kamaráta alebo inšpiráciu na kúpanie. Teším sa na vaše príspevky.
Áno hlavne zabkove mydlo 😀
Áno sprcháč na telicko . Je jenučký, nie je moc parfemovaný. Vo flaši je na paličke zelená žabka. 🙂
Staršia dcéra zistila , že žabka drží , aj na ceruzke. Tak jedno dieťa píše. Mnešie zese hrá vo vaničke. 🙂
Áno žabku dcérky majú rady, aj najmladšiu naučili prvé čo ako robí žabka, ukazovali jej žabku na vlhčených utierkach, keď sa nechcela prebaľovať a ležať, tak je ju ukazovali a kvákali, no super účinné a ak keď ideme do obchodu tak dcérky kričia ešte kupiť modrú,ružovú a žltú žabku- myslia mydielka, ale v obchode sa niektorí aj čudujú aké farby, ale my vieme svoje a nikdy nezabudne na žabku Bupi". Pekný deň 🙂 🙂
áno, žabku má syn veľmi rád a preto v obchodoch je prvé čo hľadá sú výrobky Bupi
Moje deti žabky milujú. Máme doma asi 120 cm plyšovú žabku a sú obdobia, keď si ju berú aj do postieľok. Preto aj v kúpeľni máme detskú kozmetiku Bupi 🙂, aby mali aj pri kúpaní radosť. Doma im púšťam aj Bupi pesničku a už celkom pekne ovládajú choreografiu - musím ju púšťať aj 5x za sebou 🙂
@michaela_bupi jedno z prvých slov bola ' ba' cize žaba🙂 naša Kristinka miluje žabky, a keď spieva ja som žabka skakava,vodnú pieseň rada mám.....je zlatucka. Ano,žabka nám robi výbornú náladu a to nielen pri kúpaní. Radi si s nou aj zatancujeme a zaspievame🙂
Ďakujeme milé mamičky za všetky vaše milé odpovede. Teší nás, že vám a vašim detičkám naša Bupi žabka spríjemňuje kúpanie 🙂
U nas je zelena zabka velmi oblubena...a vikinka miluje pozera t Vase videjko s tancekom - je to ozaj milene.
jemineee a ako...ved mydelnicka je niekolkokrat v rukach nasej najmladsej kocky😀
Nase baby zabka velmi bavi 🙂.....mladsia stale ukazuje, ze na obrazku je KVAK-KVAK 🙂....
Aj nás má zabky rad veď aj vkuse hovorí že pláva ako žabka 🙂
urcite, zaujimavy obal je vzdy lepsi ako obycajny, deticky vzdy motivuje ked je obal hravy a vase zabky su krasnucke 🙂 a syncekovi sa pacia, rad sa natiera telovym mlieckom a vzdy mu poviem zober zabku a on zoberie bupi telove mliecko 🙂 takze super
No malej sa teraz páčia žabky a rada na ne ukazuje, páči sa jej všetko kde sú, ale nie je to dva krát sranda keď sa pokúša zjesť mydlo so žabkou 😀