Najobľúbenejšou hračkou môjho synčeka do vane je lodička a Bupi žabka. Sú každodennou súčasťou jeho večerného kúpacieho rituálu. Napíšte nám aká je najobľúbenejšia hračka vášho dieťatka pri kúpaní. Vopred ďakujeme za vaše odpovede.
najviac letia sprchové gély a šampóny...ale keď to už má byť ozaj hračka, tak plávajúci hroch :D
U nas vedie gumova kacicka
U nas su to vsetky sprchove gely, mydla a teraz aj sumive farebne tablety do vody, bez toho by to uz neislo 🙂
U nás je to samotná vodička, iné hračky nepotrebujeme 🙂
u nás veľa peny, potom formičky na naberanie vody a aj tuhé mydielka a žinky na umývanie, ktoré plnia vodou a potom s nimi vymýšlajú 🙂 🙂
Máme toho veľa no všetko hneď letí z vane najradšej má moju hubku na umývanie je guľatá a u nás je všetko len gólik
jasne ze ma..predsa vsetko co mame poukladane na vani..od samponov po sprchove geliky..vsetko pekne preklada z jednej strany na druhu😀
Áno majú, no neviem čím začať 😀 oni by totiž najradšej do vane dali všetky hračky - plastové prasiatko, koníky, lego - do neho chytajú penu, dinosaurov...vždy pred nástupom do vane poctivo vyberajú ktorú hračku zoberú 😀 a ja ked ich okúpem, vyfénujem a pustím večerník nastupujem na ďalšiu šichtu pretože aj zvieratka sa musia vyfénovať a osprchovať 🙂
taku grkajucu gulu v dutej guli, do ktorej ked sa dostane voda, tak ked sa zdvihne nad hladinu, tak tecie v sprske von a take iste pohariky, co maju rozne dierky kazdy ine a tiez to vyteka
tu gulu maju v draciku, hra sa s tym aj po zemi, da sa to tak rozkrutit, je to pekne
a dve lodky z vnimavych hraciek kupene, take jednoduche, super su
my máme závislosť na deke... aj ked hračky nie sú ale deka tzv ňuňu je nejlepším kamarátom 🙂
vodolepky a kadejake pohariky
Nasa mala frci na kackeeee, to jej najoblubenejsia hracka a potom vsetko, co vidi...raz chce jej zubnu kefku.....potom sprchac...... 🙂
my mame kacicku,delfina a kupku s kt.sa maly oblieva 🙂
môj keby mohol, si do vane zoberie všetky autíčka, motorky. k tomu prázdne fľašky od šamponov, nejaký malý uterák a umývarka hotová 🙂
Malá (5rokov) sa kúpe s My Little Pony poníkmi....a hrá sa s nimi....takže ťažko ju dostať z vane vom a malý (1rok) s ničím,lebo prereva celé kúpanie 🙂
nas maly dostal vela hraciek do vody, ale najviac ho berie obycajna lodicka z ikei, spolu s dvoma poharikmi a stale sa s nou hra 🙂 do poharikov si nabera vodicku, jeden je zo spodu dierkavy, takze mu to tecie, myslim ze niekedy staci detickam malo
Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede... Vidím, že vaše detičky sú kreatívne pri kúpaní... 🙂
My máme 4 kačičky A malú lodičku