Je nejaká činnosť, spojená s dieťaťom, ktorú váš partner odmieta alebo istý čas odmietal robiť?

michaela_bupi
22. sep 2015

U nás to bolo najskôr kúpanie, pred ktorým mal manžel veľký rešpekt. Začal kúpať drobca až vo chvíli, keď sám sedel. Podobnú skúsenosť sme mali aj s prebaľovaním. Náš tatino si musel isté činnosti najskôr dobre „odpozerať“, kým sa na ne odhodlal. Podeľte sa s nami o Vaše skúsenosti s ockovými neobľúbenými činnosťami s deťmi.

nikolet_89
22. sep 2015

@michaela_bupi my mame 2 deti skoro 4 rocnu a rocneho syna 🙂 Moj manzel ma jediny problem s krmenim, nema nato trpezlivost 🙂 inak robi vsetko

brisingr
22. sep 2015

Nas tatino robi tiez vsetko, aj ked prebalovanie mu velmi nevonia, a tak pri nom vyuziva rusko s respiratorom 🙂)) uzasny pohlad 🙂

sense
22. sep 2015

Moj muz nema vyslovovene ziadnu cinnost kt. By nerad robil ale kym nemusi tak von s malou nejde...bud ideme spolocne al. Radsej ju bude bavit v zahrade ale take ze ist na ihrisko sam s nou nehrozi

nikolet_89
22. sep 2015

@brisingr ja som trochu svina, vzdy, ked som zacitila, ze je nase dieta pokakane som povedala mm : laska neprebalis malu/maleho prosim musim ist umyt riad, alebo vyvesat pradlo 😀 a z izby potom len ty svinaaa 😀

swetluscka
22. sep 2015

Odmital drzet naseho maleho, kdyz mu zasivali ranu na cele od topeni. Nemohl se na nej ani podivat😬

lauricka
22. sep 2015

robi vsetko, ale uz by velmi privital, keby boli samostatni a zacali s tym uz sami. Lebo to dotahovanie sa s takymi malymi detmi, ci si este da susto alebo neda do ust, ci otvori alebo neotvori usta pri umyvani zubov, ci sa bude alebo nebude vrtiet pri obliekani a ci to urobi alebo neurobi sam...no proste, niekedy si povie, ze to je hruza uz a uz by mohli sami zacat sa obriadovat 😀 . Mame tri deti, takze tatinko pomaha velmi vela. Stale sa okolo nich tocime. Esteze mame takeho tatina.

martinkaha
22. sep 2015

Náš tatino už dokáže všetky činnosti okolo detí. Aj on, tak ako aj ja, sme sa ich museli najskôr naučiť, alebo odpozerať. Ale tak najnerád kŕmi deti, s prebalením nemá problém, kúpe ich každý deň. A je tu jedna činnosť, ktorú dokáže len na 50%, a to je učesanie dcérkiných dlhých vláskov. Vie ich ako-tak učesať a ako-tak ich dať do gumičky. 😀

irenaliza
22. sep 2015

Neviem, asi dokáže všeličo, ale nerád im chystá oblečenie, čo si majú obliecť, nikdy nevie, ktorej čo patrí a kde čo majú, ale inak im robí úžasné zapletané copy oveľa lepšie ako mamka. pekný deň

helenanovakova
22. sep 2015

môj manžel sa od narodenia nezapája do ničoho. nevie okolo dieťaťa nič urobiť. hygiena, stravovanie, voľný čas.... nič

misscelaneous
22. sep 2015

Moj muz spravi okolo malej vsetko. Skor som to ja, co jej neostriham nechty, kupem ju len ked on nemoze. Inak robime vsetko spolocne a ako sa kedy komu podari :D vlastne ja vyberam sopliky vatovou tycinkou, odsavanie zvladame obaja a ja cistim usi.

bubloska135
22. sep 2015

nas tatinko nerad krmi nasho syna, lebo odjakziva je to u nas boj, papat sa mu nechce a ak ano syn robi velke ovacie okolo toho, takze vzdy sa snazi tomu nas tatik nejako vyhybat, 🙂 ale ja uz som si zvykla 🙂

dankaa78
22. sep 2015

Asi to prebalovanie...ale len sem tam🚼🚼🚼

bubelko
22. sep 2015

@michaela_bupi nie, taka cinnost nebola a nie je. Keby mohol, tak by aj kojil. Takto aspon krmil z flase odsatym mliekom 😉

majulino
22. sep 2015

moj manzel pri malom robil vsetko okrem krmenia. dceru sa boji prebalit a kupat aby jej neublizil pretoze je to dievca a taktiez ju nekrmi nema nato nervy :D :D :D

13091991
22. sep 2015

Kupanie, uspavanie, prebalovanie pokakanych plienok nasla by sa toho spusta :D...nikdy to neskusil a ani neskusi :D...mate dokonalych muzov zienky co vam poviem :D

michaela_bupi
autor
22. sep 2015

Milé mamičky, ďakujeme za všetky úprimné odpovede 🙂

kim_rossi_stuard
23. sep 2015

ocko nerad podava detom lieky, jednam je smutny ze su chore a nechce im ublizit preto tuto *aktivitu ci povinnost* nechava vylucne na mne

aluxka
24. sep 2015

Neodmieta nič...ak bola malá pokakaná tak ju prebalil, aj keď s utrpiteľským výrazom ale bez nejakých rečí, že on to nespraví. Kúpanie, krmenie, uspávanie to mám pod palcom ja ale keď manželovi poviem či ich uspí alebo okúpe nemá s tým žiadny problém.

gretocka
24. sep 2015

ked sa narodil syncek, bal sa ho zobrat sam na ruky (maly sa narodil predcasne), ale po par tyzdnoch som vosla do izby a muzicek mal maleho na rukach, pytam sa, kto ti ho vybral z postielky? Ze sam 🙂 A odvtedy uz zvladal vsetko. Dokonca strihanie nechtikov bola u nas dllllho iba jeho domena 🙂
No a samozrejme kojenie bola iba moja domena 🙂