U nás je večerné čítanie rozprávky výsadou nášho tatinka – jeho kreatíva, ktorú do deja zapája, nášho drobca vždy nadchne. A samozrejme, ešte umývanie áut na veľkej umyvárke 🙂 . To sú chlapské zážitky, na ktoré maminka u nás nemá nárok. Ako je to u vás? Má váš drobec vybratú aktivitu, ktorú robí len s ocinom?
Plávanie, korčulovanie, bicyklovanie, lebo mamka je športové drevo 😀
tatinko kupe malinkeho s mydlom Bupi . Bupi si nas v kupelni kupi.
u nas je to kupanie, je to taky nas ritual, maly to miluje, partner si zas uziva syna, lebo nas loptos miluje vodu a vzdy vo vani vymysla 🙂
Pozeraju ababviii (t.j. futbal) 🙂 ♡♡♡
chodia sa spolu bicyklovat 🙂
Chodia skoro nahi po byte👄
Hraju playstation 😝 😠 a chodia na hriby 🙂
Ano u nas je to vecerne kupanie. Od naridenia to robi len tato aspon sa takto maju cas venovat len sebe.
Citaju🙂 mna to nebavi.
Ziadnu :D
U nas je to ukladanie do postele spolu s havkom a Mickynkou, pokial ja pripravim kakauko 🙂
Pozeraju futbal 🙂
Santia sa a hrajú sa ich vymyslenu hru ako dostat to volá malý, táto ho chytí a kubko musí povedať heslo ako dostať a potom ho pustí(to si vymslel malý.)
Malý sa jaší s tatinom ako s nikým iným 🙂 no a spolu aj vysávajú 😉 aspoň mi trošku pomôžu 🙂
Moj syn ma len 2rocky, no jedine od otecka si necha umyvat zubky...mne to nedovoli. 😉
Nas maly vyhradne ocka vola do izbicky sa hrat na koberec s hrackami 🙂
Moji vhlapi spolu čítaju každy jeden časopis o autách....a ak ho ocino náhodou čita sam a zbada to junior,koniec...to je krikuuuu 😁 a pomaha ocinovi chystat material do prace (ocino vodar) tak mame toho naradia.... 😃
kupanie kazdy vecer je vysadou tatinka🙂 a este opravovanie vsetkeho mozneho, motorkym auta to je ich🙂
Väčšinu času som s deťmi sama, činnosť, ktorú som mu prenechala je tá, že učí dcérku bicyklovať sa bez pomocných koliesok 🙂
Výhradne s oteckom asi maľujú farbami na výkresy a hlavne maĽujú po tatkovi- nohách, rukách fixami, tatko im to dovolí a dcérky sú šťastné a zapájajú kreativitu, maľujú zvieratká, a dohadujú sa, ktorej sa čo lepšie podarilo, ja som za tie výkresy, ale na telo? ale ony spolu tatko sa zabávajú, a s tatkom jazdia na kolieskových korčuliach, lebo mamka to nevie, ani sa to nejako nasnažím naučiť, nechávam to na ich spoločnú zábavku. Pekný deň.,