Ako by ste využila deň, ak by ste mala celý deň postarané o vaše dieťatko/deti? Čo by ste podnikla?

michaela_bupi
25. sep 2015

Zaujímalo by nás ako by ste využili „jedeň celý deň voľna“ od rodinných a mamičkovských povinností. Tešíme sa na vaše odpovede.

lucka1987
25. sep 2015

ked mam cely den, ze free, a netreba mi upratovat, ist do prace, ani varit... idem ku kozmeticke na dve tri hodiny , na nakup + pootravovat nejake tie kamosky na kave 😀

magdicka111
25. sep 2015

asi by som ho prespala 🙂

marylis
25. sep 2015

Ked mam cely den volno, tak si rano lahnem na gauc v obyvacke a pocuvam to ticho, co je vokol mna 🙂 a dokazem tak byt celkom dlho. Potom take klasiky, nakupovanie, dlha prechadzka so psom, manikura, pedikura a tak 🙂

trikrat_mama
25. sep 2015

@michaela_bupi Ako by ste využiLI deň, ak by ste maLI celý deň postarané o vaše dieťatko/deti? Čo by ste podnikLI? 😉 Nedalo mi 🙂

martinkaha
25. sep 2015

Poumývala by som okná, preorganizovala by som šatník, pretriedila a pozakladala by som účty a doklady. Potom by som si spravila manikúru, kávičku, vyložila nohy a pozerala konečne TV. 😉

adusat
25. sep 2015

ja mam tento tyzden taky free do 14hod. obe deticky v skolke.. takze uz mam okna umyte, take to predvianocne upratovanie mam za sebou, takze na vianoce bude menej stresu... 🙂 no a ked trocha popracem, vylozim si nohy, zapnem pc, telku..alebo len tak sedim a pocuvam to naaaadherne ticho vokol mna.. pretoze viem, ze poobede tu bude zas humbuk 🙂

sardinka333
25. sep 2015

Booože...ze umyvala okná a rychtovala skrine! To má byt den pre vás a nie pre domacnost...tie okna budu do vianoc zasajrajtené znova a stavím sa ze tebe to nedá a budeš ich umyvť zase. A okrem toho tie čiste okna, utrety prach a poriadene skrine si všimnete len vy...väčšina chlapov ani netuší ze ste niečo také robili. V domacnosti vidno vzdy len to čo nie jej urobené. No ale mam skusenost ze mnoho chlapov si nevšimne ani nový učes.. 🙂
Každopadne spala by som do kedy by som chcela,potom šup na kozmetiku, kadernik...niečo pekne si kupit, dobrý obed s kamoškou a potom domov zase oddychovat. Toto všetko by zabralo ten celý den... 🙂

moni244
25. sep 2015

ja by som prespala pol dňa, konečne a ak by som sa cítila ako dnes, nevyliezla by som z pod deky a spred telky, objednala by som si jedlo domov, nevarila by som, nešla do obchodu, ak by som nebola nachladnutá, tak masáž, kaderník, kino, večera niekde von, určite by som neupratovala, nerobila vianočné upratovanie (ktoré nerobím aj tak) 😀 ale keďže také dni som mala a bola som len a len v práci, tak takýto deň ostáva len a len v mojich predstavách

mirkazbirka
25. sep 2015

Jej to by bolo. Ja by som časť dňa venovala sebe, teda kaderníčka, poprípade kozmetička, potom nejaký obed s kamoškami, nejaká kávička, hmmm no a potom by som išla po obchodoch, niečo na seba, možno aj pre deti, jaj to by bol day off.

dollynkaa
25. sep 2015

@michaela_bupi noo samozrejmy by som si pospala dokedy by bolo mi treba zasla by som s babami na obed potom na nakupy potom na kavu solarko .isla by som sa domov prezluect do novych handier a vyrazila s bavamu na vinko ;)

dankagirl
25. sep 2015

Kozmetika,kaderníck,masáž nákupy a večera s kamoškami a sup do postele

horana
25. sep 2015

Ako uz napoveda moj nic, vybehla by som na nejaku pekne turu na horach, bez ohladu na pocasie 😀 , bars aj na otocku do Vratnej ci dokonca Tatier 😵

zuzzka1
25. sep 2015

ležiac čítať - celý deň 😵 😵 😵

adusat
25. sep 2015

@sardinka333 na vianoce ich uz umyvat urcite nebudem, zas nepotrebujem mat neviem ako vyglancovany byt , ale kedze som to dlho odkladala..uz ich bolo treba umyt a ver ze si to aj manzel vsimol, ked prisiel z prace..takze asi boli fakt uz dost spinave 🙂 a ja si porelaxujem ako som uz pisala..takze neni to len o upratovani.. pre mna neni nakupovanie relax..kazdemu chuti nieco ine.. 🙂

andrejka1974
25. sep 2015

urcite nic by som nerobila a urcite by som si zasla na nejaky obedik s kamoskami na kavu proste by som si uzivala

ginepra
25. sep 2015

Tiež ako píše mamina o 11:28... Išla by som do hôr napásť si oči a dušu krásou jesennej prírody a potom občerstvená hurá do dolín všednosti 🙂

mirka414
25. sep 2015

Ked mam cely den cas pre seba tak najradšej čítam elektronickú knihu vonku na hojdačke a striedavo počuvam hudbu,vybehnem na nákupy,kamoske na kávu ale aj tak najradšej sa túlam mestom s dcérkou ideme na zákusok do mcdonaldu na gaštany a spoločné nákupy kedy nam ocko velmi rad dá nejake tie peniažky,len aby nemusel ist snami do obchodov :D

tweetinka.co
25. sep 2015

Vysokohorska tura a vecer wellnes 🙂 Ale som rada, ze som mamina a ze ma dcerka potrebuje. Osobne si to uzivam - tu dolezitost, hravost, santivost, nekonecne spratavanie..... Ked vyrastie, tak to, co som "zmeskala" ma urcite pocka 🙂

fazulka17
25. sep 2015

nohy vyložené kávička telka a proste relax

irenaliza
25. sep 2015

No, určite by som išla ku kozmetičke a kaderníčke, u ktorých som už nebola veľmi, veľmi dlho... vyložila nohy a nerobila nič, to sa asi nikdy nestane, ale predsata super. Pekný deň.

mojong
25. sep 2015

:D ja by som polovicu dna upratovala a druhu polovicu by som sa natiahla na gauc a kochala tym poriadkom a este hackovala, .....samozrejme to by som musela byt sama doma 🙂

kupcovci
25. sep 2015

ja by som urcite isla na dobru masaz kedze moja chrbtica to velmi pottrebuje,dalej by som zbehla ku kadernicke ,na obocko a potom na dobru kavicku s kamoskou ak by ostalo casu tak by som zvysok dna prespala hlavne teraz ked vstavam kazdy den o 3 lebo malej idu zuby 🙂

lafamme
25. sep 2015

ja by som sa vyspala, išla niekam najesť, aspoň 6 hodín nakupovala, kávička, doma vaňa, objednala by som si jedlo, spala a večer večera s mužom a zakončenie v spálni s vínkom🙂

michaela_bupi
autor
25. sep 2015

mamičky, ďakujem veľmi pekne za vaše úprimné odpovede. Ja, keď mám celý deň pre seba, tak ho strávim niekde, kde je kľud a ticho - v prírode, na záhrade. Toto leto sa mi takéto dni pošťastili dva a bol to úžasný relax. Dobila som sa energiou a potom som na mojich dvoch "chlapov" bola doma milá ako med ešte ďalší týždeň 🙂

zltalienka
25. sep 2015

No mne sa takto "vydaril" cely tyzden tento rok - lezala som v nemocnici na oddeleni reizkoveho tehotenstva ☹
O deti bolo postarane (dakujem svokre a svagrinke), mamickovske povinnosti okolo novorodenca este neboli. Akurat, ze som nikam nemohla ist.
A co som robila? Pozerala filmy, co popri detoch inak nikdy nestihnem 🙂 Telefonovala s kamoskami, ktore tiez inak poriadne zanedbavam a s mojou maminou, kedze sme si blizke ale pre fyzicku vzdialenost ma nemohla prist navstivit.

lusip
25. sep 2015

Dokladne upratala, v klude navarila a nskonuec sa zregenerovala masazou a v klude najedla.....

libka1
25. sep 2015

Wellness od rana do vecera. Manikura, pedikura, kozmetika, kadernicka, masaz, sauna a virivka.

zukuvi
25. sep 2015

este som taky nemala tak netusim 😀 asi by som sla medzi ludi, do mesta, kedze sme na dedine, trosku sa socializovat 😀

livka_
25. sep 2015

taky volny den ani nechcem -DDD po takom, ked doslova prstom nepohnem a oddychnem si, pridu vecer take vycitky svedomia ze som stratila den nic nerobenim.. ze az.. 😀

lulu2
25. sep 2015

Spat tak dlho ako by som "vladala" , potom wellness, manikura, kadernicka, joga...jeden den by asi nestacil 😉