Ukážte nám, ako sa vedia aj oteckovia o deti pekne starať 🙂
Pošlite nám fotku vášho partnera do tohto Fóra, ako sa stará o vaše dieťatko – či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie, hranie alebo akúkoľvek aktivitu, ktorú si spolu vaše dieťatko s oteckom užívajú. Ukážte vášho partnera v jeho najdôležitejšej úlohe.
10 z vás odmeníme balíčkom detskej kozmetiky BUPI, s malým prekvapením pre otecka.
Balíček kozmetiky obsahuje: BUPI šampón na vlásky a telo, BUPI umývaciu penu, BUPI telové mlieko, BUPI tuhé mydlo oliva, lanolín a kamilka, BUPI krémové mydlo Ultra Soft, BUPI vlhčené utierky Sensitive a Ultra Soft, BUPI prací gél 1,5l Sensitive, BUPI prací gél color 1,5l, BUPI aviváž 1,5l, BUPI mydlo na škvrny + prekvapenie pre otecka.
Súťaž trvá od 25.5. do 30.5.2015
V nedeľu 31.5. súťaž vyhodnotíme a vyberieme 10 najoriginálnejších a najmilších fotografií.
Výhry pošleme do 2 týždňov.
Náš tatinko je predovšetkým ten naj tatík 🙂 🙂 Kúpanie a uspávanie je jeho parketa - aj keď sa často stáva, že zaspí skôr ako naša princezná 🙂 Našu Mišku učí láske k zvieratkám. Spolu si už zajazdili na aute i motorke a absolvovali hubárčenie 🙂 Aj napriek tomu, že chodí unavený z práce, snaží sa pomáhať a venovať sa nám obom 🙂 🙂
Krasna tema, konecne sa vyzdvihne, aka je dolezita pomoc tatinka 🙂 Tak sa pridavam a chcem pochvalit aj toho nasho, ktory sice vela pracuje, aby sa dokazal postarat aj financne, ale volne chvile venuje mne a nasej dcerke Klaudinke. Zvlada prebalovanie, kupanie, krmenie, hranie, vychadzky,vencenie nasho psika aj oddychovanie, ale aj skore vstavanie, aby som si aj ja trosku pospala 🙂 Jednoznacne by sa zvladol postarat na plny uvazok ( keby mal este mliecko v didkach 😀 ) :-* :-*
Náš tatino je ako hovorí staršia dcérka zlatíčko tatinečečenko 🙂 Svojim dcérkam venuje svoj čas. A to je to najcennejšie čo im môže dať. Oni potom vedia ako veľmi ich ľúbi. Stavia pieskové hrady, pečie pieskové koláče, zapletá poníkom vlasy, ide na zmrzlinu, k lekárovi alebo učí svoju princeznú základy hokeja 🙂
Dobrý deň, aj mne sa páči táto téma, o oteckoch sa málo píše, akoby bolo všetko len na nás - mamách. 😉
Aj náš tatinko sa od narodenia prvej dcérky vzorne staral postupne o všetky naše detičky, pri všetkom pomáha - kúpe ich, kŕmi (aj navariť vie 😀 ), chodí s nami na nákupy, na výlety, všetci sa spolu hráme a športujeme a nahovorila som ho aj na Mikuláša (dcérka ho však spoznala podľa papučiek)! 😀 😀 😀 😀 😀
Náš ocino s nami nieje síce doma celý deň, pretože niekto musí aj zarábať peniažky, ale keď treba vie sa bez problémov a akýchkoľvek rád postarať o dcérku. Aj keď som bola 3 dni v nemocnici a dcérka mala iba 4 mesiace, k tomu bola dojčená, tak sa o ňu staral úplne sám, aj o naše gazdovstvo k tomu a naviac sme celé tie dni boli bez elektriny, pretože bola silná búrka...Malá Dianka ho ľúbi najviac na svete, tvrdí, že vraj viac ako mňa...to hovorí za všetko. 🙂 😉
Náš TATKO 🙂