Prichádza zima. Používate pre svoje bábätko krém proti chladu a vetru?

michaela_bupi
1. nov 2014

Môj názor na túto tému bol od narodenia môjho dieťatka jednoznačný – natierať ho iba minimálne! Čím menej kozmetiky zvonka, aby sa jeho pokožka mohla vyvíjať prirodzene a samostatne. Avšak zistila som, že počas zimy je aspoň občasné premastenie tváričky vhodné proti vetru a mrazu, aspoň pri dlhšom pobyte vonku. Prečo ste sa vy rozhodli vaše dieťatko natierať?

moni244
1. nov 2014

natriem ak nezabudnem, alebo ak si nepomýlim krém, ako v lete, myslela som si, že ju natieram opaľovacím krémom a to bol krém proti chladu, majú rovnaký obal. Ale natieram, lebo viem, ako mňa strašne vysušuje, keď fúka a mrzne, kým bola zakrytá v kočíku, tak som nenatierala, ale akonáhle bola v športovom a fúkalo na ňu, tak som už natierala

pipinka4
1. nov 2014

@michaela_bupi samozrejne vzdy ho mam v kabelke 🙂 uz som to spominala v inej teme kozmetika pre babatka 🙂 . My natierame aj rucicky 🙂

adulla2
1. nov 2014

Ja v zime tiež natieram tváričku modrou indulonou, lebo hlavne keď išli zúbky dosť slintali a mali z toho červené vyštípané líčka.

jamabe
1. nov 2014

Tiez natieram modrou indulonou.. Ale tu vlastne pouzivame na cele telo uz od narodenia...

axelina
1. nov 2014

ja natieram v zime len tvaricku ked si spomeniem na to. snazim sa spomenut, len je to len vtedy ked fuka ale stipe 🙂

michaela_bupi
autor
1. nov 2014

Mile mamicky, dakujem velmi pekne za vase odpovede 🙂

dobromila1111
1. nov 2014

My sme začali natierať tvaricku krémom proti vetru a nepriaznivému počasiu, lebo začal mať suchú tvaricku. Celá maminka🙂

bandurka1979
1. nov 2014

zatial sme nepovažovali za nutne natierať tvaričku nakolko nereagovali deti nejak precitlivelo na chlad...

katrinka8
1. nov 2014

My natierame deťom tváričky len keď mrzne, resp. je veľká zima.

stellamaris
1. nov 2014

Ja natieram malemu tvaricku nielen v zime.Jemu sa to paci a ja mam pocit,ze ma pokozku chranenu.Pouzivam detske kremy alebo Niveu. 😉

katarina1984
1. nov 2014

Modra indulona?ta klasicka ako ju pozname uz oddavna?ja som ani netusilla,ze sa este vobec vyraba

katarina1984
1. nov 2014

A zabudla som,nenatieram dcerku,ale asi v tomto zimnom obdobi budem,uz len kvoli tomu,aby bola chranena ako tak pred vetrom

stanislavao
2. nov 2014

ja pouzivam Excipial krem. nedrazdi, je aj na ekzem.

stanislavao
2. nov 2014

@katarina1984 jasne, ze indulona existuje. a na ruky suche a popraskane je pre mna osobne najlepsi krem indulona s olivovym olejom. je zelena. naozaj je super.

slavka1307
2. nov 2014

My tiež používame modrú indulonu. Kvôli suchej pokožke hlavne v zime.

ivanka.7
2. nov 2014

len ked naozaj treba a ciste bambucke maslo; pripadne ja pouzivam len prirodne balzamy na pery (len masla a oleje), tak tym, lebo niektore su multifunkcne

michaela_bupi
autor
2. nov 2014

Mamicky, dakujem velmi pekne za vsetky vase prispevky k tejto teme 🙂