Môj názor na túto tému bol od narodenia môjho dieťatka jednoznačný – natierať ho iba minimálne! Čím menej kozmetiky zvonka, aby sa jeho pokožka mohla vyvíjať prirodzene a samostatne. Avšak zistila som, že počas zimy je aspoň občasné premastenie tváričky vhodné proti vetru a mrazu, aspoň pri dlhšom pobyte vonku. Prečo ste sa vy rozhodli vaše dieťatko natierať?
@michaela_bupi samozrejne vzdy ho mam v kabelke 🙂 uz som to spominala v inej teme kozmetika pre babatka 🙂 . My natierame aj rucicky 🙂
Ja v zime tiež natieram tváričku modrou indulonou, lebo hlavne keď išli zúbky dosť slintali a mali z toho červené vyštípané líčka.
Tiez natieram modrou indulonou.. Ale tu vlastne pouzivame na cele telo uz od narodenia...
ja natieram v zime len tvaricku ked si spomeniem na to. snazim sa spomenut, len je to len vtedy ked fuka ale stipe 🙂
Mile mamicky, dakujem velmi pekne za vase odpovede 🙂
My sme začali natierať tvaricku krémom proti vetru a nepriaznivému počasiu, lebo začal mať suchú tvaricku. Celá maminka🙂
zatial sme nepovažovali za nutne natierať tvaričku nakolko nereagovali deti nejak precitlivelo na chlad...
My natierame deťom tváričky len keď mrzne, resp. je veľká zima.
Ja natieram malemu tvaricku nielen v zime.Jemu sa to paci a ja mam pocit,ze ma pokozku chranenu.Pouzivam detske kremy alebo Niveu. 😉
Modra indulona?ta klasicka ako ju pozname uz oddavna?ja som ani netusilla,ze sa este vobec vyraba
A zabudla som,nenatieram dcerku,ale asi v tomto zimnom obdobi budem,uz len kvoli tomu,aby bola chranena ako tak pred vetrom
ja pouzivam Excipial krem. nedrazdi, je aj na ekzem.
@katarina1984 jasne, ze indulona existuje. a na ruky suche a popraskane je pre mna osobne najlepsi krem indulona s olivovym olejom. je zelena. naozaj je super.
My tiež používame modrú indulonu. Kvôli suchej pokožke hlavne v zime.
len ked naozaj treba a ciste bambucke maslo; pripadne ja pouzivam len prirodne balzamy na pery (len masla a oleje), tak tym, lebo niektore su multifunkcne
Mamicky, dakujem velmi pekne za vsetky vase prispevky k tejto teme 🙂
natriem ak nezabudnem, alebo ak si nepomýlim krém, ako v lete, myslela som si, že ju natieram opaľovacím krémom a to bol krém proti chladu, majú rovnaký obal. Ale natieram, lebo viem, ako mňa strašne vysušuje, keď fúka a mrzne, kým bola zakrytá v kočíku, tak som nenatierala, ale akonáhle bola v športovom a fúkalo na ňu, tak som už natierala