Máte vo vani žabky, kačičky, rybičky alebo lodičky? Moja skúsenosť bola troška vtipná. Nakúpili sme gumené kačičky aj loďku na kľúčik, ale hrali sme sa s nimi len ja a manžel. Náš synček si vybral prázdnu fľaštičku od umývacej peny, bez ktorej do vane nevlezie...
Napíšte nám aká je najobľúbenejšia hračka vášho dieťatka.
Máme aj kačky, tučniaka, ale na cikajúcu rybku nemá nič (rybka má dierku a najväčšia sranda je, keď sa rybka naplní vodou a potom ju dvihneme a ciká do vody a malý na rybku, že nono do vody sa neciká 😀 )
@michaela_bupi našou najoblubenejšou hračkou pri kupaní je škrabka na päty 😀 ...škrabe s nou gumové kačičky po hlavičke,, 😉
Moj manzel 😉 😀
Syna a uz aj dcera si casto jednoducho "prikazu", aby siel do vane s nim aj manzel... Syn ho potom polieva, umyva, robia penu, stavaju veze z poharikov,...
Tak si viete predstavit, ako vyzera kupelka, ked su oni hotovi 😉 😀
Inak mame "plnu polnu" aj do vane: pohariky s dierkami aj bez, tucniaka z Tesca, co sa mu da liat voda do hlavy, rozne zvierata a kacky, ale vacsina je skonstruovana tak, ze aj tak neplavaju, lode, auta, penove puzzle na stenu,... Vybavili by sme snad aj celu skolku 😉 😀
U nas sa neujali ani kačičky, ani lodičky s panáčikmi, proste nič. Malý je doslova maniak na autička, takže aj do vane ide jedine s autíčkom alebo kamionom.... Starostlivo si vybera, ktore bude mat tu cest sa s nim vykúpat 😀 samozrejme, parkrát som sa zabudla a do vane putovalo aj auticko na baterky s pohonom... len sa zaiskrilo a zaskripalo, vydalo svoj posledny zvuk a zrazu bolo z neho celkom obycajne auto 😀 a ako napisala lady511, skrabka na paty tiez boduje, ale skrabe nou svoj jazyk ak ho neustriehnem 😀
U nás doma presne to isté :D Fľaša je top a ostatné hračky sú pre dcérku nezaujímavé. Najlepšie je keď zabudnem plnú fľašku mydla a zrazu sa stratí vo vode :D a Mami robím penu :D
Maly ma osem mesiacov a najviac ho zaujíma to čo nemože 🙂 teplomer do vody, sprchove gely, a najvacsia hračka je špliechanie vody všaaade 😉 ... Take ako kačičky , autička a ine hračky do vody ho uputuju najviac na par sekund.. Zatial . Ale určite ked bude vačši sa s nimi pohrá, tak ako staršia dcera ktoru taktiež najprv hračky do vody nezaujímali až neskor
Mile mamicky, dakujem za vsetky mile odpovede. Vidim, ze vase ratolesti su pri kupani naozaj kreativne 🙂
najoblubenejšia hračka mojho štvorročného je plastová miska z kuchyne. a občas aj pištol na vodu, má okolo seba aj iné hračky nahádzané a najviac sa teší ked si naberie vodu do misky a z čo najväčšej výšky ju može vyliať...
Naša najobľúbenejšia hračka je tuleň do vody 🙂 s ním do vane vlieza, aj vylieza 🙂
U nás sú to kačičky. Malý dostal svietiacu kačičku hasiča a potom neskor k tomu aj svietiaceho policajta. A zábava sa môže začať. 🙂 🙂
my máme tradičné kačičky 🙂 alebo konvičku na polievanie.... s tou sa oblieva aj malá a ja jej s ňou umývam vlásky... 🙂 tak si ich umyť nechá a je to lepšie aj pre mna 🙂
u nás pohárik
My sme tiež kúpili tie gumene zvieratká, kacicky, korytnačku, chobotnicu a poháriky do vody. No nášmu malému stačí čĺapkať si rúčkou, či nozickami🙂
u nás sú to kačičky a lodičky 🙂 a o zábavu je postarané....
Mile mamicky. Dakujem velmi pekne za vsetky prispevky. Naozaj je oblubenost hraciek vasich deticiek roznoroda 🙂. Dolezite vsak je, ze sa radi kupu a ze im to robi radost!
Krhlicka, pohariky a lyzicky a varia polievku - vsetky tri dcery 😀
Stare socik delfiny po nas, krhlicka, chytanie ryb na udicu a najnovsie tzv. fazulky do vane - hodi sa fazulka, obal sa rozpusti a ukaze sa penove nieco - bud zvieratko alebo pripadne nieco 🙂
Moj syncek miluje gumenu malicku korytnacku, ktoru dostal od mojej mamy, tiez malicku gumenu rybicku, kruhy a lopticku 🙂 zaujimavy je aj teplomer vody, kedze je v tvareauticka 😀 a zaujimava je aj hubka s ktorou sa umyvame 😀
@michaela_bupi injekcna striekacka, poharik, flaska od samponu Bupi a auticko - toto musi na vani byt.
Poháriky, písmenka, autíčko
@michaela_bupi Aj ja som kupila gumene kacicky-nic 0 bodov...aj moj sa najradsej hraje s prazdnymi flasami a este s lievikom..do toho si naberie vodu a prelieva do flase,tegliky z balsamov-to nemozem ani vyhodit on sa chce s tym hrat 🙂